azyl Ostrava

Ahoj,Poradíte nějaký pěkný azyl v Ostravě?

Ahoj, může mi někdo poradit pěkný azyl v Ostravě? Nejlepe v okolí centra.
Předem děkuju za typy :)
Ona se najde nějaká ta nabídka i na zdejší inzerci - oddíl milenecké azyly. Já kdysi hledal v mém regionu a nebyla to žádná sláva - 0 slovy nula (jak jsem se díval, tak nyní tam už něco málo je). Google vyhledal často již neaktuální nabídky, odkazy a pokud se člověk snažil napsat tam mail nebo zavolat, tak a) vůbec neodpověděli, telefon nezvedali nebo byl volaný účastník nedostupný b) když odpověděli, takže to už neprovozují. Troufám si tvrdit, že řada takovýchto "provozoven" je tajných a dozvíte se o nich přes známé nebo něco málo i tady. Pokud někdo nabízí služby v takovýchto zařízeních (a nejde o nějaký veřejný "bordel" s napáskovanými kójemi vedle sebe ve stylu polního lazaretu), tak nabídky takovýchto provozoven jsou dosti často neveřejné.
Existují třeba i nabídky, že pobyt v takovémto zařízení je zdarma, "platí se" jen díváním majitele.
Сообщение было удалено пользователем.
Nevím, podle čeho porovnáváte Ostravu a Liberec? Podle koupěschopnosti, počtu obyvatel, rozlohy ...? Liberec je krajské město, blízko hranic, očekávál bych tu nějakou slušnou nabídku, bez detektivního pátrání.
Takže všeobecně, jedno jestli Brno, Liberec, Ostrava ... - myslím si, že těch oficálních azylů nebude tolik jako těch neoficálních, o kterých ví třeba jen stálá klientela, ale vy jako normální "smrtelník" se o nich přes Google nedovíte.
A ještě je rozdíl v úrovni (ceny, vybavení ...) jednotlivých azylů. Ne každý bude chtít platit třeba 1500 za 5 hodin, když mu budou stačit 3 hodiny dejme tomu za 600 možná ve stejně vybaveném prostředí. A o to asi šlo zakladateli tématu, aby se někdo podělil o zkušenosti s tím, jak to tam chodí, vypadá, případně za kolik, asi měl zájem o nějaké recenze, porovnání, si myslím.
Сообщение было удалено пользователем.
Joo google mě napadl,ale jde mi spíš o doporučení lidí co tam už byli. Ale dik :)