Co sa mne najviac osvedcilo, bol vysavac (vypnuty, alebo iba na velmi nizkych otackach - pozor s tym!) a mrazene kura (rozmrazene samozrejme, treba mat na to ale zaludok...) Snad ta to nejako inspiruje :)
V prírode som si našiel strom z otvorom v takej výške ,že som mohol do neho strčiť svoj penis. Pritom som strom objímal. Bolo to veľmi vzrušujúce a vždy som sa urobil.
Večná škoda, že tam nebolo sršnie hniezdo, to by si si poriadne užil, ty deviant
Vyskúšaj si urobiť dierku do tekvice a z lyžičkou aj priestor pre tvoj penis...žúžoooo šťavnatá a úzka ako si ju vytvoríš
To už aké zúfalstvo do tekvice si ho strkať. Chlapci nie je ťažké si nájsť reálny ženskú, ale ak toto je pre vás to ono tak ok
do úla :)), alebo jablkovy kolač
Nic sa nevyrovna skutocnemu sexu. Ziadna pomocka nenahradi skutocnu dieru, ci usta.
Veľmi príjemná je šupka z banána, treba trošku nagelovať, ale ppč. Vyskúšaj...
ja mám doma takú úzku vázu, veľmi príjemne sa do nej strká penis.. problém je ale s vytiahnutím, keďže počase navrie a už sa nedá vytiahnuť.... 

Ked sa opytas bandy uhonenych chudakov tak dostanes odpovede typu mlyncek zverak ul ;)
Najlepšie do zveráka a poriadne zatiahnút a nezabudnut aj na gule...
Do mlinčoka a chytro potoč a fajne ti bude nezabudni aj gule vopchať
Ideálne medzi dvere a zárubnu
Vraj je to fajn strčiť ho do včelieho úľa a pobúchať po ňom palicou, alebo do mraveniska ho môžeš vopchať 
Neviem prečo hneď útočíte na cloveka, ktorý ma ine chute ako vy. Je to tak v roznych temach. Aj mne sa zdaju mnohe divne, ale netreba hned odsudzovat. Ved sa to pyta na erotickej stranke..Bezne sa ludia nemiluju kazdy den, ani neskusaju trojky, stvorky..anal..dokonca pre mnohych ludi je aj obycajna fajka ako nieco vynimocne. Takyto ludia istotne nebudu na tejto stranke..Tak ked ste tu aj vy..tiez ste pre mnohych ,,zvlastny,, Nepyta sa predsa nic strasne (nie je pedofil..nechysta sa znasilnovat nikoho proti svojej voli) Pyta sa kde ho moze strcit..napad. Ked neviem neporadim..ked ma napadne nieco, tak poradim aj ked mna to nevzrusuje a ani ta predstava.
Takze: kolac (prci prci prcicky), zmrzlina, puding, ovsene vlocky v uzsej nadobe.. ;)
Takze: kolac (prci prci prcicky), zmrzlina, puding, ovsene vlocky v uzsej nadobe.. ;)
aspoň vidieť, že na amateroch je iba kopec pisalkov, okukávacov a moralistov....Podporujem odpoved HviezdaStar...
Ďakujem za prvú normálnu odpoveď, konečne niekto pochopil ako som to myslel.
Ak máš malý nezúfaj,
strč do úľa, zabúchaj !
strč do úľa, zabúchaj !
Ale nie dlho...
Lebo nevytiahnes....
Lebo nevytiahnes....

Do čoho strčiť penis?
Masturbácia, hračky