Je u té nuda pláže nějaký lesík nebo skryté místo, kam se chodí něco podnikat, jako to bývá na jiných nuda plážích?
O kus dál je lázeňská promenáda, můžeš tam.
Ahoj, chodíte někdo taky na "jezero č. 5." jaká tam je voda? a dá se jít do vody i jinde, než na asi těch 3. místech?
Ahoj. Jezdí někdo na nuda brzy ráno? Tedy ne se slunit, ale před pracovním zápřahem se osvěžit? Já tam bývám kolem 7. hodiny a případná parťačka nebo parťák by mohlo být prima zpestření.
Ahoj budu tam zítra kolem 9 hodiny
Ahoj vsem, kdo odtud chodi na nuda v Podebradech? Rad bych se s nekym poznal (zeny, pary:) ).
Ahoj od 8.7. budu v Poděbradech na víkend,nechceš dělat společnost na nuda
To bych zkusil jit na nuda v Podebradech nebo Ikeu v Brne,tam chodi hodne lidi z nuda na Podebradech.
Mohl by někdo prosím, dát souřadnice a popis jak se tam dostat autem? Děkujeme
Dobrý fen. Nejde vám napsat vzkaz
Сообщение было удалено пользователем.
Dnes je dost lidi.koupání jde.půjdeš z parkoviště, přijdeš celou pláž, pres lávku stále dozadu.tam je nuda
No,popravdě řečeno jsem neviděl nic,co by se vymykalo běžnému přívozu na n-pláži. Ale pravdou je,ze tam bývám nejdéle do 18.hod.takže co se děje potom,nemam tušení.
:D asi vím o koho šlo
Třicet znaků
Třicet znaků
Z jakého důvodu? Ještě před týdnem pohoda.
Dnes se tam pojedeme mrknout a uvidíme.
Nejlepší jít bez plavek na nuda v podebradech, jinak jsou tam textiláci a pak zarostlé břehy kde se koupat nedá.
Je teď někdo u jezera na nude? ?????????
Jde zítra někdo? Tricetznakutricetznakutricet
Letos jsme byli už několikrát. Oproti jiným rokům méně lidí , voda fajn, občerstvení přímo na pláži funguje. Zítra se tam chystáme, tak snad vyjde i počasí. Naposledy nás vyhnala bouřka.
Byli jsme také - čistá voda, klid - pojedeme zase
Ahoj, tak kdo se chystáte na jezero? Dnes se tam asi podívám.
Já byl dneska, lidi už tam bylo celkem dost..
Máme to 8 km ale letos jsme tam ještě nebyli
všechno se odehrává doma na terase
Už je silnice od Horek otevřená? Nebo se to dá nějak projít z druhé strany?
Já chvíli v neděli, ale ještě po dobu dovolený se tam nebo někam poblíž vydám. Vy se tam chystáte kdy? Pokud to není tajné. Nebo někam jinam?
No, po letošní zimě jsem na to zvědavej teda...
Ahoj, obnovuji jedno staré vlákno... tak co jak s jarem ožívá tato lokalita ? kolem Poděbrad je spoustu hezkých míst … písáky, lesní cesty apod... dejte vědět ..
Loni jsme tam byli,užili jsme si to,letos tam zase pojedeme
Jako jak ste si to uzili :) az sex? A to bylo v te neofiko zadni casti za nuda?
Ja raději tu neoficialni část. Chodí tam někdo odtud?
A to je kde ta neoficiální část?
Taky bych šel ale nevím kde to je
Já s přítelkyní,letos jedeme zase.
Já s přítelkyní. Letos tam zase pojedeme.
Ja chodim ale stve me ze tam neni nikdo v mem veku (kolem 18-25)
Letos konec července super počasí a koupání na nuda na jezeře
Já tam byl včera...přišel pár a ona ho tam vykouřila..holt, byl jsem tam jen já no :-)
Před náma tam šukali,přítelkyně chtěla prstit a mě ho honila
Kecáš blbosti
Sezóna 2019 bude zahájena dne 15.5. 2019 - z oficiálních stránek Jezera. A čumilové, úchylové a loudilové tam opravdu nejsou vítáni.
To ano, ale teď je přístupné bez placení...a čumilové tam nebyly...:)
Počasí nic moc, ještě si počkáme
Třeba nekecá.
Nevím, jak letos, ale v minulých letech bylo koupaliště přístupné i před termínem oficiálního otevření nudapláž nevyjímaje.
Nevím, jak letos, ale v minulých letech bylo koupaliště přístupné i před termínem oficiálního otevření nudapláž nevyjímaje.
Ahoj z které strany to je nebo kde to najdeme.
Zaparkujete u kostelíka,přejdete přes spirálu pak přes zdymadlo,150 m z kopečka a jste u brány na jezero,na pokladně se zeptejte kudy na nuda.Rádi vám poradí.
Nejbiže je to předním vchodem,to je ten blíž od labe
Za mostem přes Labe na Prahu doleva,je tam normální pláž,a vzadu za ní nuda. Od silnice docela daleko.
Do Poděbrad na nuda na jezeře jezdím. Ta malá plážička dýchá skoro až rodinnou atmosférou.:)

Nudapláž Jezero Poděbrady
Nudapláž na Jezeře Poděbrady u Kolína.