Spolocna honka SNV,PP,okolie

Masturbacia

Piste kto ma realny zaujem.Stretko raz za tyzden,len spolocna honka,muzi,zeny,pary,realne kto ma zaujem?
Ahoj. Ja som sice nikdy takéto niečo nevyskúšal ale veľmi rád by som išiel do toho. Prosím dajte mi vedieť kde a kedy. Ďakujem.
Teraz cez vykend sotota vecer,nedela,pondelok kedze je volno kludne dobehnem
Ahoj. Rád sa pridám. Keď to bude skôr dohodnuté. A bude možnosť. Hľadám niekoho priamo Spišská Nová Ves na pravidelné stretnutia. 🤫
ahoj rad sa pridam staci mi napisat kde kedy mam prist urcite pridem
Každopádne keď dokážeme prilákať páry ......že to nebude len čisto o mužskej ejakulacii.........veľmi veľa ľudí sa tu nájde ....miesto by nebol problém ...hocikde ..aj vonku v prírode na kopci 20 ľudí masturbujucich na kope
Ahojte.. ak by sa to dalo zorganizovat povedzme v PO, niekedy teraz od stredy do nedele, urcite by som prisiel na takuto akciu..
Ahojte...jasné že mám záujem...len nech tam sú ženy
Momentalne hladam priestor,kazdy kto pride da cca po 5 euro,a spolocna masturbacia,pise mi uz vela ludi,ale skor mi napiste kedy vam to vyhovuje take stretko,okolo kolkej hodiny,ci cez tyzden,ci vykend,dakujem,a hlavne len realisti
opäť dobrá myšlienka skončí tak, že tam bude 25 chlapov a dve ženy... ak vôbec... chce to asi aj zaviesť nejaké pravidlá...
Ja by som sa pripojil, ale do ruky ho dám len žene *49*. Víkendy by boli fajn.