Sex s lékařem

Jaký je lékař při sexu?

Chci sex s lékařem - opravdovým, ne fetiš. Prý jsou lékaři nejschopnější milenci, znají tělo svoje i partnerky, určitě přesně ví kde se dotknout. Kdo má zkušenost?
Сообщение было удалено пользователем.
Možná to mají bukvice jinak....
Nevím, neměl sem ani lékaře, ani zrzouna *4*
Žádná další sexuální zkušenost s doktorem?
Že by to byly kecy, že jsou v sexu nejlepší?

Jsem okouzlena. Na mistních slavnostech. Úplná náhoda, tak pěkný chlap a s kámošem a jeho holkou. A on to doktor. A volnej. O díky osude. A byla to jízda, je to pravda, fakt byl divokej. Dnes má volno, tak to zopáknem. Jdu se hodit do gala.

Zkus PhDr. Ten by ti mohl pomoct a bude dobrý i v sexu, ono to není o těle, ale duši.
bože.....kdo ti nakecal že dr.jsou nej milenci?
já měla tři a dobří byli jen dva*22**22*
povolání přeci nemá vliv na kvalitu sexu
erotk
2 ze 3 to jeslušný průměr. Takže doktora.

Pro tebe jedině Chocholouška *5*
jak je libo.
jen mám zkušenost že jsou strašně namyšlení *3**3*
Možná by byl dobrý dr. Josef Mengele, kdyby žil. S ním asi určitě nebyla nuda, údajně měl rád pestrost a lidi si často doslova předělal k obrazu svému *4*
Pokud budeš mít strach, že to bude bolet, tak doporučujeme anesteziologa. Když bude fakt dobrý, tak nic neucítíš.
Na oral si najdi zubare nebo nekoho z ORL, na normal si najdi gynekologa a na anal si najdi proktologa :D
Spatna volba bude doktor z infekcniho :D
N3PI je totální zakomlexovanej kokot ... asi se bude hodně nudit když tu píše jen sracky a mysli si ze je vtipnej ... spis bude mentálně narušenej :/ .. měli by ho už vyhodit do pici *329*
Pediatří jsou zase nejlepší experti na holátka... *22* Jakmile jim pacienti začnou obrůstat, tak už to není nic pro ně a pošlou je za kolegou na dorostový... *2*
Pravda, gyndař vždycky laškuje, mluví o vínečku a zmrzlince... týjo je to pěkný chlap, že by?
Nebo někoho z patologie ten bude znát tělo asi nejlíp *3*
Každý doktor zná tělo, oblast pohlaví určitě důkladně.
Na to aby člověk věděl že to co píšeš je holý nesmysl není třeba ani zkušenost.