Doma to už považuji za nornmální. Kdo se má zdržovat s rozepínáním a svlékáním. Ještě před 2 roky jsme měli s manželem problém na chalupě a hlavně zahradě s naším nudismem. Když někdo šel kolem, nebo na návštěvu, tak jsme se vždy snažili rychle oblékat.Předloni v létě jsme si řekli dost. My jsme "doma" a nám se líbí být nazí. Pro hosty to byl šok, kolemjdoucí se chvíli chodili nakukovat do zahrady, ale pak je to omrzelo a hosté si zvykli. Někteří se rádi přidají.
tak to máte štěstí hodné obdivu, na nás by sousedi zavolali uniformy nebo by o nás alespoň psali ve vesnickém zprvodaji. Určitě je to hezké a také by se nám to líbilo.
Chce to najít odvahu. Neděláme nic špatného a jsme na svém pozemku. Je přece chyba se stydět za svá těla. Je to jen o bourání tradičních zábran. On se i policajt rád podívá na nahou babu!Myslím si, že pokud to neděláte na školním dvoře, tak nikomu neohrožujete mravní výchovu. Mládí je v tomto mnohem tolerantnější.
Vies pekne je na tom to ze sa ti to paci a myslim si ze sa to paci aj viac ludom len skoda ze predsudky ci hanblivost tomu hodne brani aby ludia ukazovali svoju nahotu aj ked je fakt ze nie vsetci su idealne krasni ale ta zahada nahoty to potlaci a na kazdom nahom tele sa da najst nieco vzrusujuce a pekne.
Naprosto s tím souhlasíme, vždy to asi závisí na Vašem okolí, někdo ho má více nakloněné někdo ne. Inu musíme vyrazit někam jinam kde to půjde.
Jsme parta lidí co mají rádi pěknou zábavu a sex a plně doporučujeme toto zažít!!Ten kdo tohle nezažije,tak neví o co přichází.
nie je na tom nič zlé,občas ked sme sami doma chodime doma nahý,no mne sa páči aj to,že by prišla nejaka návšteva,najradšej muž manželka by otvorila uplne nahá,ked by ju videl nahu vyzliekol by sa aj on manželka by ho pozvala doobyvačky naha by nam urobila kavičku nejaky pohárik naliala,pri obsluhe by ju trochu pohladil po ritke potom by sa posadila na gauč vedla neho kde by ho ajona občas pohladila.Viac krát som ju na to nahovaral,že aby sme to skúsili prijat navštevu nahy ona nechce ani počut,vraj by sa velmi hanbila a že nevie či by to zvládla,no ja nad tým stale rozmyšlam arád by som prijal pozvanie nejakeho páru kde by ma privitali nahy aby som to zažil a tak pomohol ubezpečit manželku že je to super a možno potom by pristala,lebo ona tvdi,že su to veci iba vymyslene a že nikto to neuskutoční
Myslim si ze takto privitat navstevu je velmy rajcujuce a zvlast keby sa navsteva nehanbila a po kratkom case sa aj pridala.A uplne suprove by bolo keby sa dalo aj osahavat samozrejme v ramci istej slusnosty, povedzme jemne pohladit po prsickach alebo posuchat ritku ale ciste bez toho aby to urazalo v takej prijemnej atmosfere.A po nejakom pohariku vinka ked by uz opadli zabrani tak aj sed do klina alebo povedzme eroticke maznanie a keby to uz explodovalo....tak to uz nechajme na fantaziu.
tiež som to tak občas robil momentálne však nie. Ale je to super. Ozaj a nepozvete ma, že by som mal prekvapko otvoria domáci - nahý ako ich boh stvoril. To by bolo super!
neni to nic neobvykleho. U nas to tak tak praktikujeme!!!
Ked to praktizujete chcel by som vediet co na to tvoja zena alebo ine zeny pokial boli u vas ,ci sa im to tiez pacilo.....
Dik za prispevok uz som myslel ze takto uvazujem len sam a ked sa promenadujete nahi ,ako by ste reagovali keby k vam prisiel host a zapacila by sa mu vasa idilka a vyzliekol by sa tiez do naha?
dnes kedže je nedela počasie upršané a sme samy doma tak som iba v slipoch a manzelka vpriesvitnej košielke v postely čítala knihu ako som písal prvý príspevok odišla do kupelne za chvílu som počul ako sa sprchuje,ked sa osprchovala upravila vošla do obyvačky uplne nahá tak aj ja som si dal slipy dolu spytala sa či si dame kavu a šla do kuchyne uvarit kavu,ja som nenapadne odomkol vchodove dvere a v duchu si prajem aby k nam zavitala nejaka navsteva,ktora by nas videla uplne nahych.pytal som sa manzelky čo by robila keby prisla návšteva a prichytili nas tu nahych ona sa iba zasmiala,že ved mame zamknute a nik nas nemoze pekvapit no netuší že mame odomknute. No ak by nejaka navsteva pišli podelim sa s reakciov manzelky ako aj navštevy
byla by to parada!!!

sex doma
nahi po dome