Nick WIDIPIDESPICE

WIDIPIDESPICE

Je mozne ze tento trotl s prezdivkou WIDIPIDESPICE se tu skoro do vsech prispevku navazi, ponizuje evidentne se pasoval za megahvezdu na amateri.com
Clovece prober se jsi jen obycejny trol co mamproblem sam se sebou a s tim, ze jsi na amaterech porad.Nenavazej se, nepoucuj, nerad neb protejsky neznas a sam nestojis za zlamanou gresli a tvuj spolecny sexualni zivot s tvou partnerkou je zalozen cert vi na cem ze troleni mas nebo mate za potrebi. Zasukejte si a budte v pohode
Сообщение было удалено пользователем.
Ano, inzerce patří do seznamky ale.......je veci adminu aby to hlidali a pokud nehlidaji a ty, WIDIPIDESPICE se pasujes do role arbitra, nemuzes se divit, ze se stanes tercem kritiky. Opravdu je obtezujici ve sposte vlaknech cist tve urazky na adresu inzerentu, kteri to hodi do fora. Treba by nebylo marne, kdyz tady travis hodiny denne, kdybys napr. kazdou hodinu upozornil admina aby nespal a hlidal forum, jestli tam nahodou neni nejaky inzerat. Forum by to nezatezovalo a pri tve vytrvalosti by admin urcite procitl a zacal promazavat. Takto to vypada tak, ze tve agresivni a urazlive reakce jsou cilene abys vyvolal konflikt, nehlede na to, ze predhazovat jakekoliv zene jeji vahu je minimalne netaktni, navic kdyz sam sebe hodnotis jako galantniho muze. Zdur a nekdy na zermankach
Ahoj, dobre rano vsem,.....

kdyz me budes oslovovat v muzskem rodu , bude to spravne.
Tva reakce ve stylu "Proc nenapises, proc neresis,proc to a nebo tamto..." byla predvidatelna ale na tento druh diskuze si najdi nekoho jineho. Já netravim cele dny na amaterech, ziji v realu. Muj prispevek byl pouze o tom, ze jestlize se snazis byt tady vedouci fora, nemuzes se divit reakcim. Za me klido bud vedouci a je jen na me jestli na takove forum nekdy neco napisi nebo ne.
Hele ty borečku jestly jsi takovej frajer jakého tu hraješ pojď sejdeme se já tam za tebou dojedu a řekneš mi vše do očí . A pokud budeš opravdu takovej frajer já to tu napíšu a zmyzim z amatérů. Máš na to ? Schovavas se tu za anonymitu jsi obyčejný podélný blbeček co si tu tahá tryko a vytahuje se jak je velký. Věřím za kdyby kdokoliv odtud na tebe zadupal budeš prosit aby na tebe ne křičel. Tady se navazis do holky co ti nic neudělala jen napsala svůj názor . Chudaku postav se mě ne tady ale v realnem světě. Chtěl bych vyděl jak mi řekneš abych tipnul cigo ? A můžeš si vzít toho druhého co ti tady pritakava na pomoc dupnu vám do ksichtu oboum. Jen pro ostatní omlouvám se vám všem ze píšu takto ale tento člověk widipidespice mě neskutečně sere pokud je tu někdo kdo zná jeho identitu jsem ochoten zaplatit abych se s tímto trotlem mohl potkat. Jen se posmivej nikdy nemůžeš vědět jestli nás náhoda nesvede do hromady .
tvl! tak toto už je moc....
ty jsi mi něco nabízel??
tak teď jsi konečně potvrdil že jsi opravdu idiot a navíc lhář
nikdy jsem si s tebou nepsala,a kdybys nebyl hlupák,věděl bys že páry rozhodně nehledám

tvl tak toto je prosím opravdu velmi psychicky narušený jedinec!
nikdy jsi mi takovou nabídku nedal.co si to vymýšlíš ty idiote???.nevím co by mělo být rajcovní na tom že bych viděla nějaké staré zvadlé těla u vody???tvl prober se už!

mimochodem-nikdy bych nenapsala blbost typu: !nééé měla bych strach se sejít" já nemám strach se sejít s kýmkoli.
a věř že tebe nahého vidět fakt nechci
skoč si na psychinu,je to s tebou vážné!
ano,neumím být slušná na někoho kdo mě nazývá kurvou a prostitutkou!
já ten text našla a nic takového tam není..takže lžeš!
je mi u zadku co děláš ve volném čase,nemusíš to tady psát pořád dokola,stejně ti nikdo nevěří.jen oblbuješ
to že jsem starší nic nemění na tom že pro mě jsi starý chlap,na kterém není nic k vidění,kapišto?
a to co píšu je VŽDY pravda,nemám důvod si tady něco vymýšlet jako ty
Hele kámo, navážet se do ženský kvůli váze je ubohý.

Vůbec tu Vy a a ten 3 blb zabije každou diskuzi tím jak se dohadujete. Jste jak ten magor co tu měl 4 nicky a navzájem si potvrzoval jaký jsou všechno kolem blbci.
Kámo, ten můj komentář patřil všem třem. Nemůžu za to, že místo aby jsi se zamyslel odpovidáš.

Pěkný den, mír ✌️
Hej kámo moje ověření s tím že Vy 3 se chováte jako blbci nemá nic společného ;). A navážet se do ženský kvůli váze je ubohý.

Mír v duši 😎
Trolling: máš pravdu,nechala jsem se unést a reagovala na výpady blbců.omlouvám se všem kteří to museli číst*6*
Hej kámo, bacha aby Ti nepraskla cévka 😃. A pro příště zkus nebýt ubohý a neprudit ženu kvůli váze.

Btw pořád platí že jako hovada se chováte všichni 3.

Mír ✌️
Kámo to že zabijete dohady každou diskuzi je fakt, to nevokecáš. Zdravíčko
a nechápu proč se vůbec ozýváš když píšu s někým jiným!
co se do nás sereš??
táhni už někam do řiti
naprostý souhlas....
tenhle člověk tu jen škodí a ještě se vzteká že se to lidem nelíbí
fakt idiot
a nejlepší je jak upozorňuje na gramatiku a sám tu komolí co může *3*
problém je v tom,že ho tam posílají všichni a on ještě nepochopil jak je svými sáhodlouhými nesmysly směšný *22**22*
jinak,pochybuji velmi silně že je to pár
Nejsem moc zběhlá ve vyhledávání prostitutek. Pouč mne prosím.
Očividně jsem o něco přišla 😃 vůbec nevím o čem mluvíš. *23* o co jde s Verrrunkou?
no prej jo. hele já už se tu dozvěděla o sobě věcí.......*22**22**22**22*
psal jsi že už mě nebudeš komentovat.tak co furt vysíráš?
a varuju tě,važ slova!
omyl chlapče,tys mě začal urážet jako první.ale to je jedno,ty stejně budeš furt omílat to samé dokola.
stejně tak je mi jedno že tady píšeš výmysly typu-ona je prostitutka *22**22*,jsem slušná ženská a za sex jsem si nikdy platit nenechala.ty tvoje výmysly že ses poptal jinde,jsou fakt k smíchu.*3*
čili,je jasné že pokud ti člověk šlápne na kuří oko a ty nemáš argument,začneš urážet,psát tady o mě nesmysly a napadat....nesčetněkrát se tady ostatní o tom přesvědčili...jsi stejný jako ti blbečci které jsem odmítla a neunesli to
je mi tě fakt líto
Forum na Amaterech mi cim dal tim vic pripomina South Park, dil Rvacka kriplu.
To tak je bylo a bude.Je to a bylo i na lide.cz a i jinde proste socialni site , nic neobvykleho nic co by se zmenilo
Tezko uz na takovy blabol jakkoli reagovat, jsem rad, ze znas me potreby a vis i to jestli mne neco tlaci.Ujistuji te, ze v 50 uz dokazi premyslet i necim jinym nez jen penisem a ze se z zadne nabidky sexu uz opravdu neposadim na prdel. Jdes na to spatne vypisovat, ze jsem se chtel jet divat az do Ostravy a trola jako jsi ty, ale ani to mne nevadi, ze sem pises neb kdo se zdravejch chlapu by nepodival na sex na zivo , tak to asi tak , tebe bych nechtel videt priznam se ani pres tluste mlecne sklo. A diky sve nadutosti tu mas vlakno s tvojim nickem a diky tomu, ze si myslim, ze te se...e celej svet. Meles porad dokola stejnou pakarnu o inzeratu meles to stejne tak dokola jako se mele v mediich o Capim Hnizde :) obavam se, ze to uz nikoho nebavi a mel by jsi zacit brat veci tak jak jsou tedy i to, ze sem obcas nekdo neco jako inzerci da, podle mne naprosto prirozenejsi a stravitelnejsi nez zalozeny prispevek ,,libani se semenem v puse,, ale ani to mne nevadi, neb si myslim, at se tu vyjadri a pise kdo chce co chce, ale to je presne tvuj problem, ze by jsi tu rad delal admina a mazal co se tobe nelibi. Jdu grilovat co ty des se mejt ?
Mno moje babička říkala nikdy se nehadej s blbcem. Okolí nemusí poznat který z Vás to je ;)
Rika se i ze nejhorsi srazka je srazka s blbcem :) A tech porekadel by se sem hodilo mrak :)
Ahoj no to je ale debil (widipidespice) máš naprostou pravdu do všech a všeho se tu naváží. Myslí že on je ten který musí ukázat lidstvu jak se to má dělat jak je to správné. Sám se vidí jako ochránce slabších a veřejného pořádku. Jak může tak vyhledává konfliktní situace,a aby si pak mohl bít do prsou jak je dobrej. Jen si vždy musí vybrat někoho kdo se mu nemůže postavit a ví že v případném sporu bude mít na vrch. Moc bych si přál aby mne tento člověk někde otravoval a je jedno čím koliv. Zde se to dobře píše a uráží, je tu anonymita. Člověk pak může sám sebe líčit v tom pěkném světle. Vůbec bych se nedivil a ono to tak bude kdyby dotyčný byl bez práce zavyslej na soc dávkách a daleko horší než ty co zde kára. A teď můžeš zase napsat jak jsem hloupej a jak tam to nebo ono . Seru ti na to jsi blb a zde si to myslí více lidí. Je celkem jedno jestly si sem dal někdo inzerát nebo napsal co tobě se nelibý, vezmeš za vděk vším jen aby jsi se mohl do někoho navážet. Jak já bych tě rád potkal. Zde jak bydlím máme jednoho jako ty po ulicích chodí při zdi ale doma tam je král mlátí tu svou jako žito a jen proto že ona se bránit nemůže . To je přesně jako ty zde jsi frajer zde můžeš stejně jako on,ale běda když se ukáže někdo silnější to uteces aby jsis pak vylil zlost na slabším. Jsi debil a čím více sem budeš psát tím víc nám ostatním dokážeš ze je to pravda.
Widipidispice porad jsi jeste nepochopil, ze to tu neni o podavani inzeratu, je mne i ostatnim jedno podani inzeratu, ze se podal, nebo se nejaky poda a kdo ho podal nebo ne, to uz je fakt davno pryc stejne jako blabol, ze jsem mel v planu jet se divat do Ostravy jak ty soulozis s pritelkyni, to vlakno je uplne o necem jinem, ty jsi na to jeste neprisel ? Z tvych prispevku vsude jsem myslel, ze vis vsechno
tak se vyser na nějaké upozorňování na inzeráty na foru.
dyť vidíš že je to tu denně a nemá to smysl,jen ze sebe zbytečně děláš vola *22**22*
bav se,přispívej,když máš ně co k tématu a na zbytečnosti kašli
Stale mne clovece neprestavas udivovat a to sem uz neprispivam :) Jsem rad ze ani tebe ani tvou zenu nikdy nepoznam a ze verejne nudaplaze nepoteebuji prave pro lidi jako jsi ty bych je ani nenavstivil.Pevne ale verim, ze tam chodi i pohodovi lide
Pak tu rikej ze tu nejsi porad.Ta tva supermanzelka z tebe musi mit fakt radost tlemit celej den do pc. Jakej ma clovek jako jsi ty vlastne den, ja byl na kole,zaplavat si, na ryby jsem si zasel, na kafco , kolobezku jsem zkusil, letenky jsem si objednal na rijen nekam do tepla s kamosem pokecal, na stavbu se zasel podivat, se psem si pohral copak jsi delal ty , sedel s trenkamaa pivem u pc ?
Inzeraty patri na sehnamku ? To forum na amateri jsi zalozil ty ? Je tvoje ze urcujes co a kam lide daji. Evidentne, jelikoz pises do vsech prispevku a jen malo ktery ti voni.By jsi tu evidentne mel byt adminem a cenzorem, aby tu bylo jen to co se ti libi. Asi by tu evidentne nezbylo nic nebo jen miziva cast bahna. Kdyz tu ctes co tu kdo da na sklo jaky je rozdil mezi inzeratem a totalnim lidskym bahnem, ktere tu podle tebe byt muze.Proc bych toto vlakno mazal. Toto vlakno neni inzerat tedy sem patri !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mne tu nazor ktery pises na mne, nevadi beru to jako nazor a i to sem patri. A ze si myslim, ze jsi svym spusobem nemocny a zavisly na amaterech a na tom prispivani do kazde diskuse a chovas se jako nadsamec na tom si trvam. Staci se do diskusi podivat. Apka v tel vim co je ale abych do ni tlemil a odpovidal na prispevky cely den se mne zda prinejmensim divne mozna i uchylne.A ze te to bavi pises oukej kazdy mame nejakeho konicka to je pravda. Tak bud v klidu nebud nervozni, vlakno zanikne jako miliarda jinych a pes po tobe ani po mne ani nestekne :) Venuj se pritelkyni nebo babicce skoc pro leky nechatuj furt a bude po vlaknu jen bys rekl svec
Ehm no neznáme se, ale v par vláknech sem na tebe už narazil... normálně bych na to nereagoval a jen se té vaší diskuzi zasmál, ale zde si neodpustím napsat, že sis toho možná nevšiml, ale tebe také více lidí upozorňuje, že jsi řekneme trochu mimo... takže k té nemocné hlavě... možná bys měl zvážit, že bys to začal řešit i ty. Myslím to pro tvoje dobro, já se nad tvými výlevy můžu dál pousmívat, nebo je prostě ignorovat, ale co až se tady ta tvoje obscese přesune i do reality, chudáci lidi v tvém okolí ;)
Clovece co blbnes, praskne ti zilka ,co to meles o odpadcich hozenych na zem vubec nezvladas nazory jinych a hlavne nazory jine. Dej si pohodovou sobotu a jak tu je psano na chvili si vypni tel. :)
No vidíš to jakej si šikulka;) No tak to máme podobné nejednou sem dostal nakládačku, když jsem se proti něčemu ohradil, nebo se někoho zastal o tom mi vyprávět nemusíš. A jelikož jsem takový dobrodinec jako ty, tak jsem si dovolil tě upozornit na to, že máš možná nějaký problém... mladší jsou často závislí na FB a podobně a to tak, ze tam píšou pořad a totální kraviny, ty to mas s amaterama... myslíš si ze tu konas dobro, ale si proste jen závislák co potřebuje být důležitej. Pokud si myslíš, že problem nemáš, zkus si dat třeba pauzu od amatérů na dva týdny... ses tu furt když des babičce pro prášky, když lezes na lysou, když sedíš na velké ... to ti přijde ok?
Pravda být jako ty určitě nechci děkuji za varování beru si to k srdci a již zde budu reagovat jen pokud budu vyloženě tazan. To ze si ty nad moji radou ani nepopremyslel, tak to mě sice ne moc, ale mrzí:(
Proto mam lod a pokud to jde mizim tam kde se lidi po sousi nedostanou :) Nejde jen o nudaplaze toho nemocneho a labilniho cloveka bych nechtel potkat nikde ani v praci ani na dovolene atd. :) ale fanousky tu ma :)
Nic WIDIPIDESPICE je chytrý jak rádio, pozor na něj, všechno ví, všechni zná a hlavně rád poučuje. To redukuji z diskuzí a faktu. Kdyby něco, tak se obraťte na něj :-)
Tak to prrrrr chlapce, nejchytrejsi jsem tady JA! Rozunel jsi? Jen JA, on mi WIDIPIDESPICE jen tak pricmrndava a kdyz tu nejsem tak me zastupuje :D
Tak ono se snadno stane ze padavan predci sveho mistra Jedi. Koukni na Bena Kenobiho a Darta “jsem tvuj otec Luku” Vadera :D
Stav se, mam B&J cookie dough a jeste salted caramel ;)
hm tak zatím na něj nemáš,svými vyčerpávajícími a poučnými příspěvky tě naprosto válcuje*3*
musíš se víc snažit *22**22*
Ja nepotrebuji aby za me mluvili prispevky, ja to proste vim :)
Neco jako Kellner, ten taky nepotrebuje verejne rozhazovat sve miliardy, proste je ma a vsichni to vi ze je nejbohatsi cech :D stejne to je i u me :D
ty se vysmíváš bisexuálům? hmmm zajímavé od někoho kdo je chce mít v posteli....velmi zajímavé....*22**22*
Ty máš tady vlastní, úplně nezávislý a svobodný forum? Čumím teda. 😃🤟
A tady se můžou vkládat inzeráty, nebo tady se jen kliká dislike? :D
Ber to tak, ze kdyz pak nekdo chce procitat forum zpetne tak je ze 70ti procent plny prispevku od zoufalcu co si do fora davaj inzerat na kterej jim stejne nikdy zadna zenska neodpovi. Kdyby to aspon k necemu bylo, ale neni.
👍👍Další nepochybně poučná byť trapná odpověď od WIDIPIDESPICE přijde za 3 ..2...1..... 😂😂.