Chtějí starší ženy mladé?

Mam pocit že najít zde starší ženu na schůzku

Je mi 19 a jsem z Prahy... hledal jsem tu starší ženu ale zdá se mi že většina profilů je neaktivní...
Сообщение было удалено пользователем.
Já mám přes padesát a zjistila jsem, že nejvíc sexy mi přijdou čtyřicátníci...
Ro asi ani nezjistuj, muzes se dostat do diskuze (nu, diskuze by to asi uplne nebyla) s blbcem.
Ja jen prozradim, ze ja to nebyl:-)
Za mou osobu napíšu : mladí kluci mi nevadí, naopak... pěkný zbytek víkendu.
Obecně asi za starší ženu považována nebudu, ale oproti klukovi, co mu je 19, kritérium splňuju :) Po několika pokusech s mladšími jsem nakonec víceméně náhodou zakotvila u čtyřicátníka a jsem maximálně spokojená. Zatím si vůbec nedokážu představit, že by mě měli mladší začít někdy lákat.
Pokud chceš starší ženu, jdi raději na Lidé . cz. Pokud alespoň trochu dokážeš komunikovat, tak tam se to dá lépe než li tady. Sice to třeba není hned konverzace o sexu, ale pár dní a je to.
Spatne jsi to pochopil padavane *3* tam te nenauci balit zenske, ale tam nenastane situace kdyby jsi nevedel “roupama co delat” *3*, nemel by mladej cas na zevlovani v obchodaku u freewifi a postovani debilnich fotek na IG, mladej by nemel cas na psani inzeratu na forum a loveni starsich zenskych apod.*3*
Taky jsem ráda, že to moje miláčky minulo :) I když jsou chvíle, kdy si říkám, že by jim to prospělo :)
Koukám, že to mám stejně....sebejistí mě odrazují, a nesmělí, zadumaní se mi líbí :)
Aha, tak koukám, že se nelíbí ani nesmělí a zadumaní *3*
přesně a dělat jim náhradní mami :)

prý.. chci přijít za Tebou k Tobě domů a cítit tu vůni, cos uvařila, všude krásně uklizeno, .. pak si přijdu k Tobě lehnout .. čekáš mne ve svůdném prádélku

bože:)

jistě! full service, mamča hadr :)

tak mazej umýt to nádobí, nanosit vodu, uhlí, udělat dříví, spravit plot, zlatíčko ;) pak si popovídáme, co a jak;)
tak To máš pravdu úplnou
A je to přesně tak jak píšeš
Já mám ráda mladé borce a v sexu teda nepotřebuji aby semnou uměl mluvit. Hlavně ať má pěkné štíhlé tělo, hezký penis a chuť šukat.
Nechteji, to je jen urban legend mladych kluku ze je starsi, zkusenejsi zena bude zaucovat *3* mnohdy az do jeho 30 let*3*