Ahoj myjsme pár 27 on a 28let ona. Ja mam zkusenosti dost, ona spise mene, ale milujeme sex venku. Je ale pomerne stydliva. Pokud bychom se domluvili na nejakem konkretnim miste, kde bychom pro zacatek mohli treba vedle sebe soulozit, bylo by to fajn a tu moji by to urcite hodne vzrusilo. Kdyztak napiste i do zprav. Jsme z Ostravska a obcas chodime na nuda, hlavne do verovic
Přijeďte do Ostravy něco vymyslíme Oki můj tel 605589407 čekám
Сообщение было удалено пользователем.
A na ty nereálné NĚCO jsme právě zvědaví😉 -představy jsou, samozřejmě erotické
.Jinak zajímavý profil
Сообщение было удалено пользователем.
Jasně tak pro upřesněni - 3-ka ,4-ka , možná i zajimavjejší kombinace nám neděla problém, jezdívali jsme sw takže bez problemu..
Naše nápady byly sejit se s někým třeba na rozhledně nad ov, na nuda pláži, v lese atd.
Jinak chuze nazí po horach máme za sebou- trasa lomna-tetřev v 7-večer. naštěstí jsme potkali jen starší pár... no MTB mi šlohli a na pujčeném mi to je blbe ale asi bych s tim neměl problem, moje na ostro v sukni jezdila, skok padakem asi stači normalně, a kouření moc není momentalně koho :-D
Naše nápady byly sejit se s někým třeba na rozhledně nad ov, na nuda pláži, v lese atd.
Jinak chuze nazí po horach máme za sebou- trasa lomna-tetřev v 7-večer. naštěstí jsme potkali jen starší pár... no MTB mi šlohli a na pujčeném mi to je blbe ale asi bych s tim neměl problem, moje na ostro v sukni jezdila, skok padakem asi stači normalně, a kouření moc není momentalně koho :-D
Ahoj
Jsem z Olomouce a rad bych zitra vyrazil nekam na motorce se projet vetsi okruh mi nevafi kdyby jste chteli nekam na nuda plaz treba tak bych se i pridal😉
Jsem z Olomouce a rad bych zitra vyrazil nekam na motorce se projet vetsi okruh mi nevafi kdyby jste chteli nekam na nuda plaz treba tak bych se i pridal😉

Moravskoslezský kraj
Kdo vymyslí něco zajímavého?