Prameň Komárno-Nová Stráž

Prameň

Ahojte, chodieva tam volakto? Bývam odtial asi 500m tak by ma to zaujimalo.
V KN sú oveľa krajšie a kludnejsie miesta pri vode 😉 len tam sa dá. len úplne na boso
Kto chodí z Bratislavy na prameň do Komarna? Napíš mi správu. Dakujem
ahojte a co odporucate v plavkach ci nahy lebo raz som tam bol nahy prisiel nejaki parik a mali plavki bolo mi to trocha cudne ze preco su v plavkach
Keď bolo chladno -10-15, tak sme tam boli s manželom viackrát cez noc, s nikým sme sa nestretli a bol tam ako taký poriadok. Teraz cez večere sú tam vždy viacerí ( len chlapov sme videli), ale to nie je ani taký problém, len nás aj chuť prešla, že tam bola už 2 krát guma zahodená...

Ahojte. Zjavne mate s miestom skusenost. Poprosili by sme o par informacii. Je tam hlbka a teplota vody taka, ze sa tam da stravit cas aj v chladnom pocasi. Napriklad v Grobe pri vrte bola fajn hlbka, teplota vsak okolo 50st, ale v jazierku vedla sa dalo krasne vegetit aj v dazdi a zime. Vopred vdaka
Ahojte. Hĺbka vody okolo 130- 140cm, teplota 37-40'stupnov. Je to tvar štvorca asi 2.5 x2.5 metra. Miesta vedla málo, okolo len betonove kocky 50cm .
v hurbanove je udajne tiez daky termalny vrt. vie o tom niekto niečo ?
Chodí tam ešte niekto? Myslíme aj našej krvnej skupiny?
Pôjdeme sa pozrieť niekedy. Určite. Snáď nebude plnka chalanov a teplosoako v grobe.
caute , pozrel by som aj ja funguje to každýdeň ? 😁
nie je tam vstupné. je to nadivoko uprostred prirody. hocikedy aj v noci mozes ist
Páry minimálne čo je smutné lebo čím menej normálnych ľudí tam chodí tým viac blbych príde :D
ja napriklad pojdem dnes, to som zvedavý, že do ktorej skupiny ma odborníci na amateroch zaradia. výsledok posudzovania posudzujem aj podľa toho, že kto posudzuje.
Asi 1 km za Komárnom, smer Blava, je po lavej strane pumpa. Na tú treba ísť a pri výjazde z nej odbočiť vpravo smerom k násypu a nie vľavo smerom na hlavnú cestu. Po asi 100 m polnej cesty v kríkoch vlavo je pramen.
Сообщение было удалено пользователем.
to veru nechcem. ani sa mi verit nechce, ze tam niekto necha gumu.
Сообщение было удалено пользователем.