Aspon s tebou suka. Ta moje nechce uz 3 mesice
Neřešila bych to … být na Vašem místě, pokud to není doma pravidlem.. nikdo není automat na sex. A každý vnímá danou situaci jinak. Hezký den
Pravdu ví jen dotyčná … a ta nám to zde nenapíše, jak to ve skutečnosti je...
Zdravím a gratuluji k dnešnímu sexu:). Včera jsem měla chuť také k rychlému orgasmu byla jsem vzrušením bez sebe a čekala než prijde partner.. Děláme pár čísel,ale nesmí mě pak posadit hned na koně to jsem pak po pár vteřinách,když si můžu sama regulovat tempo atd... :) A když už se udělám, tak také ztrácím chuť dál se milovat, maximálně ještě zezadu ho do sebe pustím a pak je samozrejmost uspokojit i jeho k vrcholu. :) A jsme happy oba dva:) . Doufám, že ti odpověď s pohledu ženy nebude vadit.. Krásný den přeji
Jj, měla po svém "období" velké svědění, ale takový kvapík jsem teda nečekal 😀, leč je poměrně rychlá i běžně.
Сообщение было удалено пользователем.
Taky jsem dobra herecka,kdyz musim :)
Teda to mi prijde, ze si sama proti sobe. Kdyz zenska hraje, jak ten chlap ma vedet, ze to dela na hovno a ze se ma zlepsit?
Pak tu nemaj byt chlapi, co si mysli, ze udelali kazdou zenu, s kterou kdy spali a tvari se jak mistri sveta 😅
Pak tu nemaj byt chlapi, co si mysli, ze udelali kazdou zenu, s kterou kdy spali a tvari se jak mistri sveta 😅
S tímto názorem bych nesouhlasil...někdy prostě žena může být unavená a nemá ten den tu správnou chuť na sex ale chce muži vyhovět tak jak se říká mu prostě"podrží"a předstírá orgasmus aby byl muž spokojený.Nemá to ale nic společného s nezájmem o onoho muže.Není každý den posvícení.
A vy jste spokojený s hraným orgasmem? Jasně, s "podržením" má zkušenost každý z nás, ale proč by měla žena hrát divadlo? Hádám, že pokud někomu chci jen z lásky "podržet", ačkoliv není nálada, jde tedy o stálého partnera a tam by měla fungovat nějaká komunikace. Taky občas neni chuť, ale pokud je partner šikovný, tak mi jí navodí a sex si užijem, ale někdy je prostě v hlavě tolik myšlenek, že to nejde vypustit, neudělám se a partner to chápe a určitě ani jednoho z nás nenapadne, že nebyl spokojen se sexem jen proto, že jsem nedosáhla orgasmu a že by bylo lepší, kdybych ho zahrála. Vždyť to musí jednou ten chlap prokouknout (příp. mu to žena při nějaký porozchodový konverzaci vpálí) a pak si říkat, jestli byl každej hranej, nebo jenom půlka :D
Velice rozumně a výstižně napsáno
Tezko rict, ono jde spis o ten nazor "vsechny a pokazde". Protoze z vlastni zkusenosti to mam tak, ze kdyz jsem s nekym spala poprve, tak jsem se neudelala (nicmene nerikam, ze jsem si sex ve vetsine pripadech neuzila) a to s orgasmem nemam vubec problem 😄 A nenapada me jediny duvod, proc bych to mela predstirat.
Prekvapuje ma, že aj ženy majú takúto skúsenosť. Ja som mal vždy problém s erekciou, keď som bol s nejakou ženou prvýkrát. Potom už bolo všetko v poriadku, ale prvýkrát to býval trapas. Asi je to z "premotivovania", ako u športovcov
Tihle trotli co musí hned urážet mě vážně baví.Sama na mě hupla, já jsem žádnou aktivitu směřující k sexu nevyvíjel, prostě je rychlá
Tak tak.. A "nasranej" je typický zoufalec, v profilu nic nemá, má ho založený před chvílí a pojmenuje se nasranej :D chápu že je nasranej když si nezasuka.. A on by tak moooooc chtěl...
Už jsme se tímhle směrem bavili, spíš než chlap mladý klučina 😁
U nás to manželku se mnou baví.
U nas je to jinak.

Doma s manželkou
Jak dlouho vydrží manželka
Jak je to u vás ?