Zena co je krv a mlieko t.z. baculka je najkrajsia zena 💐
Baculky sa mi veľmi páčia. Sú krásne a príjemne mäkkučké
nejaka krasna BBW žena? kludne aj staršia :) milujem plnšie tvary :)
Ahoj určite áno mňa osobne veľmi priťahujú obeznejsie ženy
Áno sú sexi a zo zadu je to naj
Na obeznejsich nieje nic zle,kazdy sme iny,kazdemu sa paci nieco ine,ja mam kamosku ,obeznejsiu a vzdy ked sa stretneme,vie ze sa jej chcem venovat a jej doslovne premocene nohavicky to potvrdzuju a ak dodam ze sqiurtuje,tak myslim ze viacerym muzom uz len pri tej myslienke pulzuje pero....
Mne sa páčia štíhle ženy napríklad, sám športujem a nejako ma priťahuje, ak je žena tiež štíhla, potom sa mi páčia aj niektoré baculky, ženy s väčším zadkom, ale obézne sa aspoň mne osobne nepáčia. Nerobím si však srandu, ľudia sme všelijakí, jeden nízky, obézny, mužov trápi ich veľkosť penisu, ženy ich prsia, stehná zadok, nos, vlasy.... Proste je dôležité mať k sebe úctu a mať sa rád. Tak isto poznám jednu chudú ženu, nedokáže pribrať a tiež jej urážky tipu že "kosti pre psov" alebo "vešiak" či "radiátor" nie sú príjemné.
Keďže máš uvedené v profile, že si slobodný, tak sa tvoja "manželka" ťažko odviaže. Či si slobodný len tu na stránke, keď ti to vyhovuje a doma ženatý.
I ja takú chcem naj čo squirtuje
K sqiurtu musis zenu dostat ty sam...
Osobné nemám preferenciu. Je to naozaj o povahe. V každej bolo niečo. Jedine čo nemám rád ak je žena sebecka neprimna. To isté aj prsia malé veľké vzrušujú má všetky hlavné ak sa vieme odviazať. Samozrejme má to hranice ale tie sú vysoká nadváha.
Ahoj!
Bacuľky sú najkrajšie ženy!!!
Len,kde ich nájsť!
Hľadám bacuľku - nudistku,nemožné!

Bacuľky sú najkrajšie ženy!!!
Len,kde ich nájsť!
Hľadám bacuľku - nudistku,nemožné!
Páčia sa obéznejšie. Niektoré polohy sa nedajú robiť ale skúsil som ich. Kamarátka má 175cm a 120kg
ja beriem vsetko rad radom obezna neobezna len nech roztiahne nohy to mi staci ku stastiu, nadrzany muzi niesu priebercivi, napriklad tu na amateroch je viac muzov ako zien tu ma kazda zena sancu stara skareda tucna vychrtla na tom nezalezi, no a ak by sme sa mali bavit bez sexu tak na tom tiez nezalezi lebo ak nechcem zenu do postele tak mi nezalezi ako vyzera
Skor si myslim ze nemas na vyber, tak beries aj to posledne co sa pritrafi zo zufalstva. Pretoze myslim, ze o chlapa s takymto myslenim by normalna zena ani nezakopla.
no vidis to, ked clovek napise ze na vyzore zalezi chcem modelku dlhe vlasy velke prsia atd. tak by som bol za povrchneho kretena, ale ked napisem ze na vyzore nezalezi tak znova som za kretena proste ludia iba taraju a blabocu same neuprimne klamstva. a ci by o mna zakopla alebo nezakopla to je tvoj nazor neberiem ti ho ale clovek sa moze mylit tak ako aj ja aj ty, niesme neomylny, mozno by si aj sama o mna zakopla a zatial o tom nevies :)
Nic si nepochopil. Zenies do od extremu do extremu.
Takýto ľudia ani normálnu ženu nehľadajú. A ani žiadnu nenájdu, keďže ich rozumové výbava in to nedovolí.
No keď beries radom všetko, tak to sa nemáš čím chváliť. Ale je super, že k šťastiu ti stačí, keď hocijaká žena roztiahne nohy.
J
e smutne nieco podobne citat .. a toboz nema velky vyznem ti nieco napisat. Ty to nepochopis, lebo tvoje konanie je riadene pudom, a nie rozumom alebo nebodaj citom. Skratka nemas ani jedno ani druhe ...
Odpísané?! To je otázka?. Odpoveď ?!,,,,hlúpa otázka pre správneho chlapa!!!
Všetky ste krásne a príťažlivé ,,,,LEBO STE ŽENY.!!!

Všetky ste krásne a príťažlivé ,,,,LEBO STE ŽENY.!!!
Milujem oblejšie ženy. Žiadne vychudnute.... Baculky a plnšie zeny su fakt pekne a ked ma iskru v oku. Naparadu! Sex s nimi je super.
Mne určite...ono sa aj vraví že baculky sú viac precítene...a ich túžby su aspon pre mňa rajcujuce
Kazda zena je svojim sposobom krasna ci uz je stihla alebo moletka niekto chce len stihle a niekto len moletky . Mne osobne sa pacia zeny XL ,XXL. Mal som taku skusenost ze si viac uzivali sex ako tie stihle.
Prečo sa pýtaš?V profile máš uvedené že si vydatá,tak to musíš vedieť...
Vydatá neznamená že lubena.som 16 rokov vydatá z toho už 10 len na papieri a pomaly 4rok bez sexu
Ahoj ja som ženatý 31r ale bez sexu už asi 6 r. Tiež je žena bacuľka,ale ona už sex nieeeee
aj "obeznejsie" zeny su krasne. sprosto povedane, ked je "to" spravne rozlozene, tak vo vysledku na takej zene ani vsetky kila nevidno. no a ako poznamenal uzivatel bim351, najsexi je spokojná, sebavedomá žena. bohuzial, stale sa najde dost jedincov, ktori si myslia, ze ich nazor je jediny pravdivy a dokazu sebavedomie celkom dost zrazit. ale pevne verim, ze takych nemas vo svojom okoli :-)
My zrelí muži máme radi plnšie ženy.....s kosťami nech sa hrajú psy. Nie je nič sexuálne odpudivejšie ako plochá zamračená zrelá žena nervózna z permanentného odriekania a z nadbytkom testosterónu z neustálej fyzickej aktivity. Tak ako sa hovorí, že spokojný muž je najedený muž, myslím, že to isté platí aj pre ženy. Samozrejme ani morbídna obezita nie je sexi, ale najsexi je spokojná, sebavedomá žena, ktorá nechce silou mocou zastaviť čas, ale vie dôstojne starnúť.
Mojeee krasne si to napisal 😘😘😘
95percent žien má svoje čaro,či už obézne či chudé,veľmi záleží aký karmu vyzaruju
Ahoj!
S tou karmou s Tebou súhlasím!
Má to niečo do seba.
S tou karmou s Tebou súhlasím!
Má to niečo do seba.
Ako tu už padlo v diskusii, je otázka, čo si predstavujeme pod pojmom obéznejšie. Pre mna ak to nie je extrém, tak neriešim či má žena 50kg alebo 80kg, skôr sa pozerám na jej "ženskosť", ktorá zo ženy vyžaruje, ako je oblečená, vlasy, pohľad, sebavedomie, usmev, čo z nej vylezie keď otvorí ústa atď. Aj tu na amatéroch je kopec krásnych bauliek, ktorým by som určite neodolal, ba naopak sú ďaleko príťažlivejšie než kopec štíhlych žien. Takže tak :)
Pre mňa sú dlhovlasé baculky veľmi sexi. A viem, že nie všetkým mužom sa páčia len štíhle ženy.
Сообщение было удалено пользователем.
Tak to ja už ťažko niekoho nájdem lebo mna je hrooozne veľa a sympatická teda ozaj niesom:-D Ale aspoň budem mať klud
Ale prečo potom neskúsiš schudnúť, však je to tak jednoduché. Mal som priateľku ktorá mala 110 kíl, za tri mesiace to dala na 85 kíl s mojou pomocou, a náročné to vôbec nebolo.
Za 3 mesiace 25 kilov? Fuuuha, o tom by sa dalo dlhšie rozprávať. Skus prezradiť,ako je na tom dnes.......
Poradíš? Mne toľko veľa netreba, ale stále sa s váhou trápim...
Môžeš nejaké foto mne sa také ženy veľmi pacia
Zaklad je strava a potom trocho pohybu. Odporucam neverit "zarucenym" typom na chudnutie od roznych online trenerov, lebo vacsinou su to kraviny. Precitaj ai par clankov na fitclan.sk kde su naozaj podlozene informacie a uvidis ze vaha pojde dolu 🙂
Tak ale aspoň na nejaký úlet, či nejakú akciu sa určite nájde niekto, ak budeš mať záujem a čo ty vieš čo bude potom.
Skoda ze si tak daleko ja by som ta urcite navstivil
Ale urcite najdes,niekde na teba 100% caka tvoj princ,len music verit a cakat
Ja si myslím, že baculky majú niečo doseba... raz som skúsil staršiu odo mňa a páčilo sa mi. Rad by som si to zopakoval.
100 ľudí 100 chuti takže áno určite sa niekto nájde uvidis
Urob si album s fotkami a potom zistíš či je o teba záujem, ale určite áno.
Áno páčia sa aj obeznejsie.su sexi ak sú voňavé a šťavnaté.
Ale áno neboj sa vždy sa nájde niekto komu sa páčiš taká aká si a na sprosté reči nedaj
Mne sa velmi pacia je to vitana zmena medzi chudymi zenami rad by som.taku poriadnu mal
No istotne nie sú bacuľky na odpísanie...kopec baculiek je sexi ....v práci mám kolegyne bacule....no neviem ako sa k dosta...možno len v sne
Ono to je individuálne..., Umna dajme tomu že bacuľky este áno, obezne už nie. Mne sa zase nepáčia kratkovlase ženy, môže.mat postavu ako modelka ale kratke vlasy proste nie, tam mám nejaký blok....
Celé zle čo tu píšete sú ženy štihle potom moletky takzvané baby krv a mlieko a potom sú bacuĺky a myslím si že tie začínajú na 85 kg pri priemerných výškach a až potom móžte hovorit o obezite alebo o morbídnej obezite ale to je už lekárska terminológia nie konfekčná ale jeden postreh ako rozpoznať bacuĺku od moletky ------ bacuĺkám nevidno vonkajšie pysky lebo im ich vťahuje tučina do cikule samozrejme v kĺude nie keď im hu naťahujete alebo majú vyžraté hnedé fĺaky od potu a trenia na vnútorných stranách stehien
Celkom trapny komentar… aspon nam to ukazuje co si vlastne zac :)
happywife; mám rada ked zeny bez akéhokoľvek albumu,fotiek,videi a s váhou 68 kg sa vyjadrujú k tomu,ake "cikule" majú bacule?A že im nevidno pysky a majú fľaky od spotenych stehien?Nevidím,že by si bola by a mala tam fotky z 3ku s baculou...ja som bacula a ohradzujem sa proti tomu,aby taketo hluposti pisala zena kostnata,mozno s prsiami c1.Baculky majú práveže krásne macate kundicky,do ktorých sa muži radi vnaraju...najprv si daj galériu a potom sa vyjadruj
Človek napíše pravdu a idete sa pokakať , áno plnšie baby sú krásne ale ty k nim nepatríš a v podstate nepochopím čo ťa vedie dávať sem fotky v tvojich rokoch a tvojho zanedbaného výzoru do tej tvojej nechutne macatej sa majú chuť zabárať iba zúfalci od akých chlapov čakáš pozitívne reakcie? to je odo mňa všetko na tému prasnice
A k tebe sa nejdem ani vyjadrovať somár trnavský
100kg+su uz obeznejsie. Teda aspon podľa mňa
Záleží ako je to rozložené na tele.... každá je niečím krásna.

Obéznejšie
Zaujíma ma názor