Mám s tím zkušenosti a klidně poradím
Nikdy netlačím, neukecávám. Je to tělo partnerky a jen ona se musí rozhodnout zda večer strávíme s Honzou nebo Davidem. Má dar odhadnout kreténa co chce jen pochvu na zásun od skutečného kamaráda s výhodami.
Většina partnerek potřebuje čas na to aby řekla ANO třetí je možný!
Musí to být ale člověk, který je schopný ji vnímat a podle toho i si s ní užít....!
Pak bývá žena v tranzu , když má dva chlapy naráz a je dobře uspokojena!!!
Není to šup a hned, chce to čas , při sexu si udělat třetího třeba robertkem a pak skoro
každá to chce vyzkoušet!
Musí to být ale člověk, který je schopný ji vnímat a podle toho i si s ní užít....!
Pak bývá žena v tranzu , když má dva chlapy naráz a je dobře uspokojena!!!
Není to šup a hned, chce to čas , při sexu si udělat třetího třeba robertkem a pak skoro
každá to chce vyzkoušet!
Сообщение было удалено пользователем.
Moje není vybírava, Jen nechce anal a polikat. Na nedávné dovci dělala vše, sama s nimi šla do stanu,skoro hned bylo slyšet jak heka. Řekla to její sestře a tvrdila že by šla zas. Rád bych ji viděl jak ji mrda jinej. Trojku nechce, ale spíš nechce aby se tím něco nezkazilo.
V létě na jedné taneční zábavě si to manželka rozdávala na lavičce v parku s jedním mlaďákem nejdřív jsem je pozoroval bylo to super podívaná. Byl jsem stoho úplně hotovej. Stál jsem nenápadně za stromej asi tak 5 metrů od nich a honil si péro. Ale pak jsem to nevydržel a šel k nim. Jak byla manželka na koníčku tak jsem jí ho dal do pusi. Nejdřív se lekla ale když viděla jak jsem nadrženej tak mě začala kouřit. I mladík se začal hejbat když zjistil že je vše v pohodě. Tak jsme manželku šukali jak se dalo. Nejvíc si ale užila sendvič s toho byla úplně v transu. Už se oba těšíme na léto že něco podnikneme. Tohle bylo poprvé a při našich hrátkách nato rádi vzpomínáme
No moje mladá nedávno na dovolené popila a skončila v cizím stanu. Vystřídaly ji tři,zažila mít plne díry zároveň, Nechala si nastrikas do picky a zadku,Nechala se zprznit. Já se u vzdech v honil. Ona do dnes netuší že to vím.
Otevřeně si o tom promluvit a navrhnout ji opatrně třeba trojku a po čase i jen ona a cizí muž . Tohle je ale běh na dlouho , žádná žena neřekne hned ano ale až po tom co bude vědět že to nijak neohrozí vás vztah a bude ti důvěřovat .
Ale opravdu OPATRNĚ. Taky by se to celé mohlo poděla...
Janemluvim o sexu chlap-chlap, ale přijetí chlapa do trojky k páru, když "k tomu musíš" partnerku přemlouvat. Může to dopadnout tak, že žena souhlasí a pak se jí to tak nebude líbit, že nedá ani svému pertnerovi nebo se s ním nakonec i rozjede. Zkušenost mého kamaráda 🤨
Mas zajimave zkusenosti
Nene, s banány to umíš jenom ty přece
Jo,nějaké zkušenosti mám.Všiml jsem si ale několikrát,že manžela to vzrušuje daleko více,když může pozorovat svoji zákonnou,nicméně zcela nahou manželku,jak se chová v objetí cizího muže a jak sebou škube při orgasmu.Dost manželů se na to těší.Nejlépe je když manžel ještě u toho drží svoji paní za ruku,líbá jí u toho a do ouška jí šeptá jak ji miluje.Žena je mu za to dvojnásobně vděčná,že může prožívat něco tak pro ni krásného a vlastně při tom manželovi nezahýbá.Pánům se také líbí,když své ženě roztahují hýždě,nebo pysky,tak aby tam ten cizí penis lépe pronikal a tím také zvyšují rozkoš a libido svoje i ženy.Někteří muži dokonce při odeznívajícím orgasnu svoji paní ještě dráždí jazykem a nakonec vysávají obsah vagíny,což je známkou,že manžel svoji ženu nadevše miluje a takto si jí hýčká.Takové případy už zachrámily rozpadající se vztah a žena,která tohle mohla prožít je do smrti svému muži vděčná.
Teorii jsi nám popsal a co něco z praxe by tam nebylo ?
No s banány máš své jisté zkušenosti viď
Trochu problem je... Ja se tedy zucastnit ani nemusim..., souse ona at je spokojena-ukojena, vim, ze v tomto strada...
Tak to je fajn..., vim, ze ona v tomto strada... JA jsem pracovne dost vytizen, bohuzel dost Psych.unaven...:(
Tak ji dovez a můžeš se dívat z první řady
Take me to napadlo, ale nevim, jak to presne chodi... Predstava je takova, ze by to muselo byt byt jen na "kukajdu", at se sama rozhodne...:)

Sex s jinym muzem
Sex s jinym muzem