Na oblicej, ano nebo ne?

P

Ahoj, manzel stale vice vyzaduje vysteik na oblicej??? Je to normalni, zeny? Take to mate doma take, vzdyt se to tak blbe myje...
Proč ne, u nás jsem to dokonce prvně navrhla já. To jsem ale ještě nevěděla, co mě čeká. Neměla jsem ponětí, že jakmile se to dostane do oka, málem oslepnu. Už jsem měla nakročeno jet i na pohotovost, to by mohlo být zajímavé *3*. Jedno oko jsem měla hodně rudé, oteklé, bolest jako blázen, rozmazané vidění. Nakonec jsem ho rozkapala. Podruhé jsem měla oči pevně zavřené, ale i nepatrné množství spermatu, které se mi tam dostalo při mytí, mě podráždilo. Takže to chce dobrou mušku, jinak si tuto aktivitu radši odepřu *5*
Take rikam manzelovi, ze musi lepe a presne mirit...on se vymlouva, ze to tolik nejde...
Nejlepší je udělat zmrdkyknír, pak stačí jen olíznout
A co do pusy? Nebylo by to lepsi...me se to treba libi vic...
Mě se to teda taky libí vystříkat se ženě na obličej, ale když nechce tak ji do toho nenutím. Můžu trěba na prsa nebo na kundičku a ja to taky super. Jo a nebo na prdelku
Ze by z vlastni zkusenosti??? Mitvto v ocich, oboci nebo ve vlasech fakt super
samozřejmě že vlastní zkušenost
mimochodem,nevadí mi to nikde na obličeji,ve vlasech atd.. pokud partnera miluju,ale v očích to fakt příjemné není
Сообщение было удалено пользователем.
Ja nevim jetli jsi zenaty, ale manzelstvi je hodne o kompromisech*21*