Hrátky s vibrátorem

Zkušenosti s vibrátorem

Ahoj koupil jsem přítelkyni vibrátor. A zajímalo by mě jestli máte někdo nějaké tipy triky zkušenosti jak ho použít aby stoho měla co největší zážitek . Díky za každou radu.
já koupil mega návlek na péro a žena je nadšená
Chtel bych ho take manzelce koupit, ale ona pry radeji penis
Žená jich má několik, stejně ji nejvíc vzruší pravý penis dobře stojící!
Tak poradny pero je lepší ale když mi chlap lize a projede mě u toho ještě didlem nebo vibrátorem nemá to chybu
Má žena to taky tvrdí, ale v minulosti jsme ho k hrátkám používali a mě to rajcovalo.
Сообщение было удалено пользователем.
U lednice dítě stálo, z plna hrdla křičelo. Vibratorem z tvrdé gumy, po hlavě je mláceno *22*
vibrator moc tvrde gumy nema *244* to by mělo byt spiš Dildem z tvrde gumy, bylo po hlavě mlaceno *91*
ne nema vibračni mechanizmus (mechanismus) stači jen zasunou, vysunout, nebo praštit po hlavě *413*
Tak slibuji, že přístě v této basničce použiji výraz dildo místo vibrátor, abych nemystifikoval čtenáře *3*
Ty si ještě novojel nikoho máš akorát plnou držku chlistu. A jediné co dokážeš je psát píčoviny a myslíš si jak si zábavný a přitom jsi jen jednoduchý.
Juuuuu, ty mi teda dáváš anonymní Jardo. Ještě něco tam máš? *3*
Já toho mám ještě dost zato tobě to nějak dochází a anonymní jsem asi stejně jako ty, ty hvězdo..
No koukám že ti již došlo :) a já se tak těšil na dnešní den a tebe :)
Opakujes jako děti ve školce ale vůbec se nedivím rozumově jsi na tom asi stejně ne-li hůř . A udělal jsi moc dobře že jsi se na mě těšil ty pytložvejku .
A co třeba tady já napíšu že ti dochází a tvá odpověď že mi došlo to asi nebude náhoda jseš prostě jako děcko jednoduchý kretének co si o sobě hodně myslí ale realita o dost jiná že?
No ale došlo ti proti predchozim prispevkum ;) bylo v tom danem strasne malo urazek *3*
Ale ted jsi se zase rozjel blizko sve predesle urovne *22* jen tak dal, z tebe kluku jednou neco bude *3*
Jo to já vím ale s tebe se stalo pěkně hovno kdyby jsi neměl smajlíky tak se na nic nezmůžež ale alespoň že jsi uznal že se opakuješ
Kde jsem neco uznal? Umis vubec cist a chapat psany text?*3*
Jen jsem napsal ze ti doslo, protoze v tvem prispevku bylo na tvuj styl strasne malo urazek *22* a ted taky jenom jedna. Nedeje se neco? Citis se dobre a komfortne? Nejsi nemocny?
Já se cítím skvěle, protože jak je vidět už nevíš kudy kam. Čekal jsem od tebe víc když vidím jak v každé diskuzi ze sebe děláš borce a ejhle najednou nic moc. Dost jsi mě zklamal slabochu.
Nebyt toho slabocha na konci, tak si vazne myslim ze pise nekdo jiny pod tvym nickem *3*
Takze uz nebudou dneska zadne urazky? Tak to jsem se tesil asi zbytecne*20*
Já na tebe ale nepoužíval urážky psal jsem jen to co jsi a dokonce jsem mile překvapen použití tvého posledního smajlíka na tebe dost sedí takovej malinkej ufnňukánek.
To vypada ze jsem asi puvodne ze Zlina ne? Tam jsou uplakanci *22*.
A mas tam teda jeste nejake dalsi nazvani co jsem?*142*
Od kud jsi mě nezajímá to je tvoje věc tak mi to tady necpi. A nazváni pro tebe už ani nemam ten ufnňukánek se na tebe hodí a dík že jsi mi stim pomohl.
Takze uz vazne nic dneska nebude? To to chces ukoncit v tom nejlepsim? To mi vazne nedelej a pokracuj dal *1*
Ufňukánku myslím že už nevíš kudy kam tohle už jsi taky psal . Snad tě ještě něco napadne nechci aby jsi se cítil trapně. Jsi přeci velký kluk ne?
Tak jsem te naucil pouzivat pekne slovo, vazne nedas nejake vlastni? *22* to zvladnes *3*
Ufňukánku to slovo jsi nepoužil ale ty. Ty jsi to zase popletl viď? Je to pro tebe náročný ale to se stává. Snad bude zase líp.
Opět a znova *1* umíš číst a pochopit psaný text? Já nikde nenapsal že jsem ho použil já *22* Já napsal že jsem tě ho naučil používat, protože ho s viditelnou radostí dáváš každý příspěvek.
Vidíš a chápeš ten rozdíl? Nebo by bylo lepší ti to nakreslit? *22*
Ufňukánku když si mě ho naučil používat tak jsi ho musel použít . Je to stebou těžký. Vypadá to že už nevíš o čem píšeš. Kdyby jsi potřeboval tak někomu zavolej ať ti poradí , protože tohle sám nedáš.
Jardo, Jaroušku *3*
Tak čístě logicky, i když ty s tím budeš mít nejspíše problém *22*
Když bych na toho ufňukánka nijak nereagoval, tak ho znova již neupoužiješ. Když jsem reagoval, a ne jednou, začal jsi ho používat. Tudíž, naučil jsem tě ho používat.
Tak šup, použij ho znova a tím jenom potvrdíš má slova a tvé nechápaní psaného textu *22*
Já to zatím dávám s přehledem, ale ty jsi jak na houpačce *2*
Ale ufňukánku ty jsi na to nereagoval psal jsi něco o uplakancich vidíš ten rozdíl. Jsi vážně borec. Tak už někoho popros o pomoc.
Prosím, pouč mě o rozdílu uplákánka (přesněji uplkánka ze Zlína) a ufňukánka *1*
Rozdíl je ve psaném textu jak o něm furt píšeš ufňukánku.
Tak ten psaný text rozveď a více definuj ten rozdíl *22* Jsem blbý jak troky, tak mě pouč *22*
Ufňukánku to že jsi blbý jak troky to tady každý ví a proto nemá cenu tě poučovat. Zkus se zeptat mamky jestli ti poradí. Ale ta už nad tebou taky hůl zlomila že?
Takže se na žádné popsání nebo definici rozdílu těch dvou výrazu nezmužeš a až dětinsky budeš používat ať se zeptám mamky? To jsem si myslel že jsi teda větší kalibr, protože s takovou reakcí se většina z nás setkala naposledy na prvním stupni základní školy. Teda až doteď *3*
Takže stále mě nepoučíš a budeš místo toho psát další a další a další rádoby shazující příspěvky? *3*
Víš co to evokuje? *22*
Tak co ufňukánku už ti mamka poradila jak se schopit? Nebo jsi stále na dně?
Cekam az se konecne pochlapis s tim rozdilem *1* zatim si ti jen prasi od ukazovaku *3*
Já myslím že nad tebou jsem se pochlapil až az. Nejsi na to zvyklí vid? A sere tě to . Nojo hold tvé dny slávy skončili ufňukánku.
Takže stále nic? Mě to příjde že to prostě nedokážeš, jinak by jsi to již napsal místo těch tvých žbleptů *22* Tak až to budeš vědět vrať se, já tady budu na tebe čekat *22*
Ufňukánku já vím že tvé ego je teď hodně dole. A nevíš čeho se chytit. Jsi prostě takový ten odpad co jen do všech rejpe , ale jak jsem říkal tvé dny slávy skončili na to si musíš zvyknout. Nejsi tak dobrý jak sis myslel.
Takze stale teda z tebe nevypadne popsany rozdil? Vazne to nejsi schopny za tu dobu co tady pises ptakoviny okolo ega, matek apo. vymyslet, sepsat a odeslat? *3*

Ufňukánek nám opět sebral odvahu a ozval se, ale bohužel stále nic nového nevymyslel. Doufám že se zlepšíš. Už to je stebou o ničem.
Já nepotřebuji sebrat odvahu na to aby jsi mě psanou formou poučil o tom výše zmíněném rozdílu. Já tady jsem a stále čekám co z tebe po X hodinách konečně vypadne *3* Netvrď mi prosím že je to na tebe moc složité a že to nedáš a místo toho se to stále dokola snažíš zakecávat a zakecávat *22*
Ufňukánku to jsi toho teda zase vymyslel to klobouk dolů jakej ty jsi teda čtverák.
Takže nic, nemáš na to *4* *22* jen plná huba keců, tedy plné prsty. Bral bych v potaz i kdyby jsi to přímo odněkud zkopíroval *4* Ale asi ani na tohle nemáš dostatek schopností. Místo toho jedeš jako zaseknutá gramofonová deska *22*
Ufňukánku mám dost schopnosti na to aby jsi se cítil jako úplná nula. A to mi stačí.
A napíšeš konečně ten rozdíl? Když máš teda ty schopnosti abych se cítil jako úplná nula *3*
Nebo se zase předvedeš tak, jak se předvádíš posledních 24 hodin? *3*
Ufňukánku ty se jako nula už cítíš těch zmíněných 24 hodin. Hold na to nemáš . Měl by jsi navštívit doktora hlavičku snad víš co tím myslim, snad ti pomůže i když tomu moc nevěřím ty jsi straceny.
A stále dokola jako zasekla gramofonová deska *22* Nutno podotknout že dosti ohraná *3*
Tak co, zmůžeš se na definici nebo popsání toho rozdílu? Nebo se zase předvedeš? *22*
Ufňukánku nad tebou jsem se převedl dost a myslím že se opakuješ do kola stále jen a jen ty . Takže ty naše namachrovane detsko seber se ať je stebou zase zábava.
Ano, opakuji se kdyz chci po tobe tu definici ci rozdil *3* a ty to nejsi schopen sepsat a ani zkopirovat *22*
že ti to stojí za to,s někým takovým se vůbec zabývat......
Vykašli se na něj,je to osel a kdo tady má číst ty jeho bláboly.Lepší je ho ignorovat jinak pokoj nedá.*1*
Jseš ubohy zamindrakovany kreten kterej se do všeho sere. A sám nic nemá.
Jedná velká nuda byla když tě dělali rodiče říkala to tvoje máma a je vidět že to nechalo nasledky.
Máš tam ještě něco tak “strašně urážlivého” Kvůli čemu budu následně chodit kanálama z té obří ostudy? *22*
Já myslím že ty s tvým rozumem už kanálama chodíš , a ostuda je že takovýmu neandrtáleci tady dovolí psát neustále sračky prober se už a zalez tam kam patriš.
No pojď ještě do mě :-) jsem zvědav co si ještě počtu Jardo *3*
Hele jen tak mimo téma, neojel jsem ti partnerku/snoubenku/manželku/sestru či snad dceru? *22*
Docela dobrý čtení, hezky jsem se zasmál. Škoda že už to nemá pokračování.
Сообщение было удалено пользователем.
Nevím co je blbý ale ty to asi nebudeš protože to je pro tebe málo.
Tak snad je k tomu nějaký manuál, ne? *1*
Případně nějaké instruktážní video.....na webu *22*

Myslím že každá žena brzy pozná kde ji to dělá dobře *31*
Manuál na vibrator? V tom je tak maximalně kam se strkaj baterky *3*
Ale chápu *4* v dnešní době je potřeba dát i přímo instruktážní video s upozorněním, že to není orální pomůcka a hrozí poškození skloviny při zapnutém stavu *3* Právní ochrana především *22*
Jistě....výrobce se přeci musí před spotřebitelem nějak preventivně chránit. Obvzlast když má podobné otázky *3*