Piercing genitálií u ženy

Vaše názory?

Сообщение было удалено пользователем.
Nemuselo jít o tutéž osobu, jako o kus výš v prvním případě.*1*
Nelíbí se mi na žádném místě, natož na genitáliích.
Já miluju i na ženách každou možnost pro hraní a dráždění. Sám vim, co piercing s vlastním tělem dokáže. Takže ANO na zenach se mi to mic líbí.
Mám v bradavce už 16 let a jsem nadšená... A nikomu to nikdy nevadilo, naopak... A zahlédla jsem dotaz jak pak může žena kojit... No, já to vyndala, dva roky úplně v pohodě kojila a nechala se propíchnout znovu ;-)
Musím souhlasit. Piecing nevadí k ničemu ba naopak. Někomu se prostě líbí a někomu ne to je celé.
Ano, ale přečetla jsem cele vlákno a reagovala jsem na veškerou konverzaci, ne jen na hlavni otázku... A myslím, ze s tím nikdo nebude mít velký problem ;-)
Mě se tedy líbí, ale jen jemný, decentní. Třeba malý kamínek v nose, hrazdička v bradavce, v pupiku, to jsou moc sexy věci.
Nelíbí, nepřitahuje. Když prahnu po železe, zajdu si do železářství.
Mě se líbí moc,škoda že manželka nemá,byla by to super hračička pro jazyk.
Zda se mi piercing líbí? Záleží na jeho umístění. Také na jejich počtu - okované holky, pro které je nebezpečné vycházet za bouřky ven, mě tak nějak neberou. Delší bude výčet míst, kde se mi piercing nelíbí: jazyk, obočí, ret, tvář, bradavky (to si vždycky říkám, jak ta holka bude jednou kojit - vždyť jí to bude stříkat šejdrem do stran! *1*), někdy nos, frajtr, horní partie uší. Docela se mi líbí piercing v pupku - ovšem decentní, ne aby to bylo něco jako šperk královny ze Sáby nebo vyznamenání za chrabrost. V nose se mi líbí pecička, ne kroužek. Na kapuci je piercing obvykle taky o.k., stejně jako více pírecingů v uchu, ne však víc, než tři. Na pyscích pak záleží na jejich umístění, a opět raději pecičky, než kroužky. Ale respektuji názor a vkus ostatních podle zásady: proti gustu žádný dišputát. Jen si sám pro sebe občas zavrtím hlavou nad tím, co všechno je možné, a co všechno do sebe a kam si holky napíchají, resp. nechají napíchat..
Pokud uvidím u ženy nějaký bordel v xichte, okamžitě ruce pryč. Tyto ženy ztrácí ženskost a hlavně můj zájem a mojí přízeň.
Naopak, činka v bradavce či na kánoji, je velmi pohledná..... To já mohu *21*
No budu ti muset odečíst několik plusových bodů.... *22*
Ale i tak si vysoce hodnocena.
Když to mezi těma jejíma hnátama nevypadá vyloženě jak v železářství... *2* Nelíbí se mi propíchlé přímo ty nejcitlivější body (kliťák, bradavky, ...), ale taková kapuce, proč ne... *24*
piercing nemusím, krom jednoho. Na jazyku kuličku. *4* Pánové, už vám někdy kouřila žena brko s kuličkou na jazyku? Nebo u bi žen když jedna druhé líže kundu s kuličkou na jazyku? To je slast.
Mno to bych si dovolila rozporovat. Je to docela častá představa, ale realita je jiná. Piercing se nepicha na špičku jazyka, ale poměrně dožaduje aby jsi si za A jazyk neroztrhl za B aby jsi si neomlatil zuby.

Měla jsem v životě 2 lidi s piercingem v jazyku v posteli a žádný rozdíl teda není. :)
nikdo nepíše o špičce jazyku a dle toho si myslím, že ty ani vyhulit pořádně hůlku neumíš. Už jen to, když někdo napíše, že měl/a 2 lidí s piercingem v jazyku ukazuje, že jsi tý praxe moc neměla. Jooo, pokud napíšeš, že jich bylo několik, /cca 10 a více/, tak bych neměl připomínku. Ale jak se hodně tu píše, pokud jsem to nezažil já, tak to nezažil nikdo. *22**124*
Souhlas. Při kouření je v tom nulový rozdíl, zaregistrovat se to dá v podstatě jen v případě, že se tím piercingem vyloženě chce pochlubit (a v té chvíli to spíš ruší).
Mám piercing prsa. Měla jsem i Christinu, ale nějak mě ten kov v klíně rozčiloval, takže šel asi po 3 měsících ven.
mě se to nelibi, stejně tak se mi nelibi silikonove prsa, nebo tetovani na ženske.

To co se nelibi mě se nemusi nelibit ostatnim *104*
Ženské genitálie jsou od přírody natolik krásný že je naškodu je jakkoliv vylepšovat .
Nelibi se mi moc celkove piercingy. Snesu max mikrodermalni