sex

Moja zena je kurva skurvena

Poradte my co mam robit zo svojou zenou ked chce trtkat s kazdym len nie so mnou.Stale mi navrhuje sex v trojke alebo v paroch len preto aby nemusela trtkat so mnou vraj ju nevzrusujem, zahnut mi nechce lebo by som ju kopol do riti a prisla by o pohodlny zivot tak vymysla taketo picoviny, takze ak si chcem zatrtkatak mam pristupit na jej hru alebo ju mam poslat rovno tam kde patri...podotykam ze som sportovej postavy a nie vypasene prasa takze preco ju nevzrusujem to nechapem kedysi sme trtkali ako dive svine a bola spokojna mam pocit ze asi potrebuje poriadny vyprask lebo nevie co od dobroty.
Ahojky, mám moc ráda sexík a proto se věnuji sexu po telefonku. přijďte se nezávazně podívat na můj sexy chat zcela zdrama, a bude jen na vás, zda mi zavoláte.
http://monika.sex- po-telefonu-doma.cz/
Nejlepsi,si myslim,mozna jen ja,jak nemas s ni deti,tak ju pust k vode,PIJAVIC je dost.
Ved prave to je problem ze mam dieta,inac by som to davno poriesil...
máš pravdu keď vymýšla tak neviem čo od dobroty môj názor pošli ju kade lahšie alebo si začni uživať lebo ona to roby určite tiež.....
Rozhodol som sa ze to skusim s tou stvorkou tak ked chce mat cudzie vtaky v nadrzanej picke nech sa stara....
Nemam s nej nic akurat ma poriadne nasiera a stoji vela penazi v bordeli by som si lepsie uzil a defky by boli aspon vdacne, toto nema ziadnu uctu k poriadnemu chlapovi...
tak je to potom jasne ... bud najdi nejakeho chlapa a daj si s nou trojku alebo jej dovol milencov alebo ju posli do Pcka.