zahada .. rusenie nickov

rusenie nickov

Ahojte, nedelim sa casto o svoje pocity ale teraz som po dlhsej dobe dostala potrebu:-)Tak by ma zaujimalo ci sa to stalo aj vam a aky je vas nazor na tuto podla mna divnu vec ....
Mne sa to stalo uz niekolko krat a akosi tomu nerozumiem
Tak si s niekym pisete ... rozne dlhu dobu ... rozhovor naozaj dobry aj normalne veci aj sex ... vsetko mozne .... a aj ste zhruba dohodnuty, ze sa stretnete a .... jedneho dna si vecer napisete dobru noc a na druhy den je ten druhy nick zruseny .....
keby sa mi to stalo raz tak si poviem .... no ok:-))) ..... ale uz je to minimalne 3x .....
tak neviem...
toto je pre man naozaj zahada ... lebo ved sme na nete ... nikto si tu neslubuje lasku za hrob a myslim, ze kazdy rozumny clovek to tu berie tak ako to je ..... nic vazne a nic neberie, ze to tak naozaj musi byt .... preto nechapem dovodu rusenia nickov .....
Chape to niekto z vas?
Nie je to záhada predsa. *23* Sú to iba ľudia čo nevedia čo chcú. Najskôr by to tu všetko poje..li a potom stratia odvahu. No a niektorí to riešia zrušením konta. Čo už, každý sme nejaký.
a ved to nema hlavu ani patu....staci napisat ok nechcem sa stretnut a je to nie?....rusit kvoli tomu nick?😂😂😂to ani detinske nazvat nemozno
Tiež sa mi to stalo viac krát. Podľa mňa sú to ľudia, ktorí sa v tom momente potrebujú odbaviť, lebo sú nadržaní. Keď sa odbavia, skľudnia, prepadne ich panika a zrušia svoj fake profil. A to už nehovorím o sťahovaní foto z mojich albumov, ktoré som si potom našiel v úplne cudzom, tiež fake profile, väčšinou išlo o české profily. Dalo mi dosť práce presvedčiť admina, že sú to moje fotografie a fake profily zrušil.
tiez som si to vsimol, vacsinou sa jedna o fake ucty ktore zavazne porusia pravidla a su nasledne zrusene adminom
chápeme, potom, čo si pozrel tvoje albumy, to radšej zabalil...
- "akozebi" - máš tu "vygumovaný" profil a to od r. 2012! Patríš ku tým anonymom, ktorý sú na podobných sieťach odvážní a sprostí. Keď sa Ti fotky dotyčnej nepáčia, prečo ju takýmto spôsobom urážaš? Ukáž svoje. Či sa za seba hanbíš? - a to, ako uvádzaš, máš 35 r? Smutné:((
a sorry ze som pozabudla ze su tu aj ludia s tvojou inteligenciou.....urcite budes minimalne princ perzsky a preto tu nemas o sebe nic ...ani jedinu fotku...aby sa na teba vsetky zeny nevthali....ospravedlnujem sa ze ja nedokonala som si dovolila ist na tvoje oci😁😁prajem pekny den a ...mozno aj naucit sa citat😉ci myslis ze ludia co mi pisu si fotky nekukli skor ako mi napisali?😁😁😁😁
Ktovie kto bol vôbec na druhej strane,zašlo to tak ďaleko medzi vami,že sa zľakol a vzdal to,alebo sa len pobavil s tebou