Věrný, ale toužím po jiných...

Jak je to u vás, určitě nejsem jediný...

Otazka je jak dlouho v tom vztahu jsi. Ja bych udelal pro manzelku prvni posledni. Prvnich osm let vztahu jsem nemel potrebu absolutne myslet na jine, snad jen pri tehotenstvi, kdy byl enormni nedostatek jakehokoli kontaktu. Ale postupem casu jsem mel potrebu zabehnout jinam stale vetsi, myslim, ze se jedna o prirozeny vyvoj. Resim to jednoduse, proste to zrealizuji. Jednou za cas a mam treba zase na rok pokoj. Nejlepsi jsou profesionalky, zkusis si co doma treba nerada a mas jistotu, ze ti neudela scenu. Me to vyhovuje... jen podotykam, ze mam doma sexu opravdu dostatek proste si rad obcas vyzkousim neco noveho. V domove duchodcu musi byt na co vzpominat...
Сообщение было удалено пользователем.
ty to bereš z pozice ženy, já mu rozumím, protože chlap, který je na to zvyklý a ženy ho lákají, tak šoustá s cizími ne ze zamilovanosti, ale z potřeby vyzkoušet jiné zboží. To se nedá naučit, s tím se musíš narodit.
já to chápu tak, že pro ni cokoliv udělá, myšleno cokoliv v rodině, pomoci tam, pomoci sem, sexu se to asi nebude týkat. Mají se rádi, chlap, který zahýbá, může mít svoji ženu rád a milovat ji.
zina
zina Неактивный 6 лет назад
ne každý z páru může mluvit otevřeně a nelhát. Pokud on ví, že by to lhaní mělo pro něj nedohledné následky, jeho manželka je žárlivá, tak raději sáhne ke lži a ví, že jejich vztah nebude ničím narušen.
ježiš nestraš. Znáš ten vtip o jeptišce? Pro zichr si raději na svíčku natáhla ty gumy dvě.
s tím už musí počítat a zvážit, jestli to stojí za to.
Budeš snít a občas z toho budeš nešťastný a pak si uvědomíš, že proti jiným jsi vlastně v pohodě. Moje rada, nauč se komunikovat a ventilovat svoje sny a potřeby doma, ale nepřežeň to. Tvoje ženská určitě nechce být náhražka nějaké na ulici (taky by jsi to asi za sebe nedal).
Držím ti palce.
Je naprosto normální a přirozené toužit i po jiných lidech, než po tom, koho máme doma. Člověk není biologicky monogamní tvor. Pokud má člověk spokojený vztah, který je pro něj víc než tělesné potěšení, což by asi měl, jestli je opravdu spokojený, holt se sexu s jinými musí vzdát. Nevěra je neakceptovatelná. Nabízí se řešení v podobě trojky nebo výměny partnerů, ale na to musí být vždy dva.
Ne každý tu výměnu partnerů ve finále unese.ikdyz na začátku do toho chtějí jít oba dva. Podle mě to je mnohdy ještě větší průšvih, než mít někde v přísném utajení milenku nebo milence.
Ale zase, je to jen můj úhel pohledu.
Taky si myslím, že je normální občas zatoužit po někom jiném, byť je doma spokojený vztah.
No, vypadá to, že nezůstáváš jen u toho toužení, co? :)
Někteří jsou vášniví a dokážou se nadchnout představou a někteří ne. Jak ženy, tak muži ... Asi se to nesnaž pochopit, ale je to tak. Představy jsou sviňa (mimochodem viděla jsi Vratné lahve?)*52*
Nevím, jestli je to reakce na mě, asi jo, je to pode mnou. Já nemám problém to pochopit. A Vratné láhve jsem myslím neviděla nikdy celé, jen ukázky.
Nikdo nechce podvadet, ale vášeň v tele je někdy prevít.
Kdybys mel spokojeny vztah, kde vse klape jak ma...tak tu nejsi...nechapu ze to tu je nekdo schopen tvrdit....tady kazdy druhy ma stastne manzelstvi...nejlepsiho manzela/ pritele/ pritelkyni anebo tu jen pise povidky ...kecy....
Blbost.
Žít v páru, kde mají oba ještě další sexuální partnery a dohodli se na tom, je jedna věc, to je samozřejmě zcela legitimní.
Ale to, že někdo touží po sexu s někým jiným, to ABSOLUTNĚ neznamená, že jeho vztah není v pořádku. Zarazila bych se v okamžiku, kdy bych cejtila, že z nějakýho důvodu myslím na cizí radši a častějc než na vlastní, případně k vlastní cejtím nechuť - to by (dejme tomu) mohl bejt nějakej indikátor toho, že ve vztahu něco nefunguje. Ale představovat si fyzickej kontakt s někým jiným, dalším, případně po tom toužit, je naprosto přirozená věc. A kdo tvrdí, že to nedělá, ten kecá, a nebo má tak malou nebo potlačenou fantazii, že toho není schopnej - ale to není zásluha, to je do jistý míry dar od Boha, páč takovej člověk pak nemá tendenci komplikovat si život. :-)))
Partnerku podvadet nechces...to znamena ze o nicem nevi...ale ty tvrdis ze mate vztah jak ma byt...ja si dovolim si to nemyslet...samozrejme ze me to muze byt jedno.
proč si to dovolíš nemyslet?? Problém některých diskutujících je ten, že si myslí......jak to mám doma já, nebo jak to vnímám já, tak to musí být i u jiných.
Znám několik párů, ať už v manželství, nebo jen partnerském vztahu, kde jim to spolu klape, přesto si chtějí užít s jinou osobou. A teď je otázka, jestli jako pár společně, nebo každý v solo akci, aby o tom ten druhý nevěděl. *24**39*
Vidím to trochu jinak.

Vztah dvou lidí je postaven na mnoha atributech a sex je jen jeden z nich. Jsem přesvědčen, že k vynikajícímu vztahu není potřeba, aby byly všechny tyto atributy dokonalé. Já si se svou manželkou úplně sexuálně nesouzním, ale kombinace těch zbývajících vlastností je taková, že je pro mne dokonalá.

Bohužel, sexualita je trochu intimnější a nejde jednoduše řešit, jako kdyby třeba neuměla vařit svíčkovou a já si jednoduše sem tam zašel na svíčkovou do restaurace.

Nelze přece shrnout tak, že si v jednom segmentu nerozumíme a proto je náš vztah špatný