Dovolenka pri nuda pláži.

Nuda pláž

Dobrý deň prajem . Vie mi niekto poradiť kde sa da ísť na super dovolenku k nuda pláži ? A po prípade by sa chcel pridať ?
Ahoj, Vie niekto poradiť fkk kemp alebo kemp blízko fkk pláži kde sa dá aj trochu užiť s partnerkou. V Itálii. Ďakujem
Ahojte, viem že FKK nie je priamo o sexe, ale zaujímalo by ma či si tam sólo muž má možnosť užiť ? A či tam vôbec sólo muži chodia. Alebo len páry ?
Za nás môžem napísať že chodievame na nuda pláže tu aj v zahraničí kvôli nahote a opaľovaniu ale nebránime sa zoznámeniu sa so sympatickými ľuďmi a samozrejme je to vždy s podtónom sexu. A aj tu na fóre sa často rozoberá ako je to napr na FKK Valalta, ako si tam niekoho našli a užili si to.
Aj my sme sa zoznamili na nude s jedným párom a skončilo to sexom *2* Ale nie tam na nuda pláži *3*
Preto myslíme že otázka bola v pohode.
V lete by sme chceli ísť s priateľmi (viaceré páry) do Valalty. Je tu niekto, kto tam už bol a vedel by mi poradiť? Vopred veľmi pekne ďakujem.
Kamo nič v zlom ale čo si myslíš že tam prídeš a nejaká žena ti tam hneď dá? Na nudu sa kôli tomu nechodí. Ak si tam chces užiť tak si nájdi partnerku s podobným zameraním a potom si tam môžeš užívať od večera do rána.
Kámo nič v zlom, ale zjavne nechápeš písaný text. Pýtal som sa či tam sólo muži vôbec chodia a či majú šancu.
Nie, nemyslím si že tam prídem a nejaká mi hneď dá. Ani som tu nič také nepísal. Takže neviem kde si na to prišiel. Svoje preludy si nechaj pre seba *22*
Zároveň ďakujem za múdru radu, ale ak by som chcel ísť s partnerkou nebudem sa pýtať ako sa tam vodí sólo mužom.
Takže tvoj príspevok je od veci a kľudne si môžeš ďalšie odpustiť.
Pýtal som sa ľudí ktorí tam chodia a majú reálne skúsenosti.
O "rady" od teoretizujúcich mudrlantov nemám záujem.
Vďaka za pochopenie *4* (отредактировано)
Kamo tvoj názor príjmam. No ale ten môj názor je že ty sám si nepochopil čo si sa vlastne pýtal. Takže tvoja prvá otázka že či tam chodia sólo muži je hodná tak 14 ročného chlapca na nudu si ideš oddýchnuť tak je úplne jedno či tam ideš sám s priateľkou alebo partiou. Otázka číslo dva je že či si tam môže sólo muž užiť už len to že sa to pýtaš svedčí o Tom že tam ideš len za účelom pichu. A presne takýchto ľudí na nude ja neznášam lebo len zazeraju a dobre že priateľke očami nevypalia rozkrok. Takže myslím že som ťa pochopil až moc dobre a tak vedľa som až neni. 🤭
EAGLE, sám som nepochopil čo sa pýtam ? *22* To už je konštatovanie možno hodné psychiatra *3*
Ale ok, nejdem to ďalej rozoberať aby sme nezasrali vlákno takouto debatou.
Len musím dodať : Aj na diskotéku chodia ľudia NIE LEN tancovať, ale predstav si aj za účelom nájsť partnera a pichnúť si. Alebo do baru a pod. Tak tu teraz neprezentuj naivný názor že na nuda pláž NIKTO nechodí za účelom sexu.
Takže si ma nepochopil a si mimo. Ale kľudne debatuj ďalej o niečom na čo som sa vôbec nepýtal.
A tým z mojej strany túto debatu končím. (отредактировано)
Сообщение было удалено пользователем.
GILON, ďakujem za vysvetlenie čo je nuda pláž. Ešte že si to vysvetlil, inak by sme to nevedeli *3*
A tebe napíšem to isté čo mudrlantovi vyššie : diskotéka je o tanci, hudbe a zábave. A napriek tomu tam chodí veľa ľudí za účelom nájsť si partnera.
A tým túto debatu končím, lebo zbytočne zahltíme fórum debatou o ničom. (отредактировано)
Сообщение было удалено пользователем.