TO JÁ TAKÉ... ALE PŘI GANGBANGU PO 8 CHLAPECH V POHODĚ... PROTO TAKÉ UŽ ROK TRPÍM...
Když je ženská moc vlhká tak je to blbý, nic pak není cítit, lítám tam jak v kyblu s teplou vodou. Už jsem takhle nechal 2 holky protože měly široký vaginy a moc tekly. Nechápu že to tu všichni vyzdvihují jako přednost...
Já bych nic neutiral,čím víc mokrá, tím líp
Taky se mi líbí, když holka pustí šťávu. Pro mně to je důkaz, že je opravdu vzrušená a že se jí to líbí. Sucho při sexu je na prd. Ne vždy je po ruce mrdgel, a když holka nevlhne, není to jaksi ono.
A co jako ?? Chlap co si neumí poradit bez gelu je fakt na dvě věci,na hovno a nic.
Já jsem taky hodně mokrá, přítel má menší penis a problém s tím nemáme. Takže je to asi hodně různý, takže i když jsem mokrá a on má menší tak tam nijak neplave a s orgasmem nemá problém.
Je to kus od kusu. Potkal jsem extrémně mokré i méně záleží obecně na tom jak to sedne někdy méně vlhká může být lepší než víc taky záleží na konzistenci. Nekdy se to mění i během cyklu, že v určitou dobu se mi udělá lépe než jindy.
miluju mokro , většinou používáme osušku
Neblazni...chlapi (ja na 100000%) to milujou. Nejlepsi vec nakladat mokrou "buchtu" a jeste ji moct naplnit 🤩🤩🤩
Hoď si pod sebe igelit a do kundy si vlož ježčí kůži, ať partner taky něco cítí!
Pises o analu, ale uz ne, jestli se on udela. Pokud ne, chyba nebude na tve strane. Muze mu to prijit nechutny, ze tolik teces, to je ovsem stale jeho problem. Ty a tva tekouci studanka jsi snem vetsiny muzu.
Nasypej si tam pudr 
On neví co v tobě má. Mokrá je to nej co může být.
Moc vlhká - nádhera. Zkus až v tobě bude tak prstama mu státhni péro hned u stdkých pysků. Bude mysle, že jsi úúúzočkká. Jemu se víc prokrví a bude citlivější. Nebo u kořene mu udělej prstama O a uvidíš jak mu bude tepat. Kdž tak ho prstama přitlač na jednu stranu ať se drží alespoň jedné strany.... Vhkost to je dar.
A proč reagujete na zcela smysleny topic 😄 je to pošuk co měl červený Nick a jako správný ctihodný občan jsem odhalil že to není ženská ale blbeček s čurakem v ruce se podivej jak je modrý 🤪
Podle mě pro muže není problém vlhkost, aby se udělal, ale následné roztažení vagíny při takovém stavu. Pokud mám pravdu tam mohou pomoct třeba venušiny kuličky na posílení svalů v pochvě. Šťáva poteče proudem vesele dál, ale bude se stimulovat i chlap uvnitř.
Třeba pro mně je sex hodně visuálně/akusticko/estetický zážitek. U vysportované holky která umí hezky zavzdychat je jedno jak je volná nebo vlhká, vždy mě udělá. Oplácanější holka muže mít sebepevnější kundičku, dokud nezavřu oči a nepředstavím si jinou tak mě neudělá ani vysavačem. A proto oplácané ženy ne, je to trápení pro ně i pro mně.
I když, znám baculku u které bych udělal výjimku, má tak nádhernou tvář že by to jistě šlo :D
I když, znám baculku u které bych udělal výjimku, má tak nádhernou tvář že by to jistě šlo :D
Ono jde o to, ze kdyz je zena hodne vlhka, tak se snizuje treni a muz nebo i zena pak nic neciti. Zena mene citi penis v pochve a muzi prijde, ze je siroka, protoze mizi treni. Takze vysoka vlhmost opravdu muze snizovat citlivost obou.
ty jsi tu zas Karle??

Jo a s mokrou prdelí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proc Ty bys mela mit depku? Vzdyt je to nejluxusnejsi, kdyz zena hodne tece. A nejvetsi zazitek je, ukojit ji do vystriku. To jsou jen vyjimky, ale jde to... udelam se silneji, kdyz zena mega zvlhne. Netrap se nicim.
Vlhká a ještě hodně je velká přednost!! My to máme moc rádi pokud "pořádně čvachtá"..pak ten sex je hodně krásný a brouřlivý...
Pokud je suchá, tak nastupuje gel , nebo je jen orálek!....Za nás!!
Pokud je suchá, tak nastupuje gel , nebo je jen orálek!....Za nás!!
mi se tež moc libi jak žensk amoc čvachta
Buď šťastná, taky si pamatuju doby, kdy to bez mokré skvrny na prostěradle prostě nešlo
, uběhlo XX let a teď to pro změnu nejde bez lubrikantu
(nejlepší je Durex Lube Real Feel nebo Perfect Glide
Jinak z těch dob kdy to bez mokré skvrny nešlo (ať už to teklo z partnerky dolů nebo když byla nahoře tak mně po péru dolů mezi moje půlky - velmi vzrušující - až na prostěradlo) si pamatuju že fakt fungoval "kroužek" z prstů před vagínou, nebo nakonec prostě vyhonit
S váma, ženskejma, jsou jenom samé potíže.
Zkus pouzit pesar. Pritelkyne ho normalne pouziva jako ochranu a kdyz si to nekdy uzijem bez toho je o dost vlhci
Mněl by z toho udělat přednost.ne problem.co by za to hodně mužů dalo mit tě
Сообщение было удалено пользователем.
Já právě toto hledám moc po tom toužím
Pro mě není nic hezčího než strčit prsty do pořádně mokré kundy
Ahoj, taky mám raději ženy, které jsou hodně vlhké. Pěkně do nich pronikne a mám i rád v puse tu vaši šťávu. Rád to dělám jazykem když je žena mokrá.
Správný názor! Holka má na posteli zanechat po milování vlhký flek! 
to bych ji hnal :D
Spíš má problém partner. Mám to stejně, vlhká až na paty. Partner to má jak ve studně... ale udělá se. Vlastně, když to vemu zpětně za x let... nikdo nikdy neměl problém. Depku vůbec neměj.... buď ráda, že funguješ, příjde věk kdy budeš ráda za kapičku :)
Co by za to kluci dali:)
Téct při sexu
Téct při sexu
ano, hodně tekoucí pička, to je pro mě největší vzrušení .. přímo se v ní koupat ;-)
Čau co by za to jiný DALI!!!Buď ráda .
Taky si myslím, že dochází k malému tření. Toto se stává i u žen, které mají po porodu. Zkusit stahování pánevního dna a když je v Tobě, tak stahnout a měla by ses zúžit a tim by mělo docházet k většímu tření. Jinak co mokrý orgasmus před stykem? Potom by to mělo být také lepší.
Ahoj. Manželce se to občas stavá a řešíme to tesnější polohou a když je nejhůře, tak nastaví análek a tam se udělám vždy. Ale depku bych z toho neměl. Jistě se najde nějaký způsob
Ono se to věkem změní. Také jsem to měla, teď už jsem "v normě".
Tak se nemilujte a mějte jen sex.
A co poloha, kdy vic tisknes nohy k sobe, aby mel penis sevrenejsi. Zezadu lezet na brise s nohama u sebe. Nebo zepredu a dat chlapovi nohy na ramena (svicka). Vic stavy neni rozhodne nevyhoda a zamokrene a vonave povleceni k sexu patri.
Kamarádka co bývala silně vzrušená a hooodně tekla, takže to opravdu neuvěřitelně klouzalo a špatně stimulovalo penis, používala svou ruku. Normálně před svojí kundičkou měla neustále svou ruku, prsty do O jako při honění a současně, protože to prostě nejde udržet, narážela do svého poštěváčku, což jí samozřejmě dělalo ještě více dobře. Také bych to hodnotil spíše jako přednost. Jen to dobře využít! Nemuseli jsme ani mazat při análu, stačilo to, co teklo z ní. Naprosto bezvadné.
Jj, partnerka mi take v pripade potreby prilozi ke koreni prsty a hezky si tim ridi, kdy me udela. Prsty pri styku funguji a to, ze je mokra je fajn pocit, protoze to se odsimulovat neda ...
Vůbec to neřeš. Buď ráda, že máš hojnost svého mazutu, a že nemusíš používat gely. Kdybys měla suchej lauf, bylo by to mnohem horší. Snad by bylo dobré dát si pod sebe složený froté ručník a naučit se při milování co nejvíc stáhnout. Chce to jen cvik a trpělivost. Jedna moje kamarádka měla taky svatyni jak houkačku od mopédu, širokou a volnou, a časem se jí naučila stahovat.
Kdo maže ten jede 30 znaků musím napsat
Vubec bych to neresil... pod zadek inkontinencni podlozku at mate kde spat a uzivejte si to naplno... mas vzacny dar a nikoliv chybu ty popleto... proste super
Naučit se to užívat,protože partnera to určitě velmi vzrušuje
Moje partnerka bývá taky hodně mokrá , někdy když je při poloze ona nahoře tam mám pořádně mokrý koule a ochlupení a někdy mi to zateče až mezi půlky a to pak většinou šílím slasti a hned mám orgasmus .U Vás jde ,ale spíše o problém tzv. syndrom ztracené vaginy ., kdy penis necítí téměř žádné tření o vaginu a dochází k slabé stimulaci .Samotné mokro se mužům většinou moc líbí .
Ahoj. Myslím, že problém bude někde jinde, než ve vlhkosti tvý jeskyně.
Já mám stejnej problém. Taky mám obrovský problémy udělat se při kvrdlání.
V mém případě to myslím bude ze dvou důvodů.
1. Moc se soustředím na to, aby si to užila ona, že si to pak sám moc neužiju.
2. Kdysi poměrně dávno mi bejvalá manželka řekla, že to stálo za hovno, že jsem se rychle udělal.
Od té doby se neudělám ani po třech hodinách. Mě to zas tak nevadí, páč orálkem nebo ručně se udělám. Ale všechny holky co jsem od té doby měl, s tím měly problém, protože si to braly osobně.....
Já mám stejnej problém. Taky mám obrovský problémy udělat se při kvrdlání.
V mém případě to myslím bude ze dvou důvodů.
1. Moc se soustředím na to, aby si to užila ona, že si to pak sám moc neužiju.
2. Kdysi poměrně dávno mi bejvalá manželka řekla, že to stálo za hovno, že jsem se rychle udělal.
Od té doby se neudělám ani po třech hodinách. Mě to zas tak nevadí, páč orálkem nebo ručně se udělám. Ale všechny holky co jsem od té doby měl, s tím měly problém, protože si to braly osobně.....
Vůbec to z mého hlediska neni žádný problém . Je to úplně super když je žena hodně mokrá a je to pro mě strašně vzrušující .
Pánové, ona píše, že jí to vadí a vy stále melete své
Přesně , ono totiž málo který chlap v dnešní době si uvědomuje , že svět se netočí kolem jeho péra a jeho vzrušení a že existují ženy a ty jsou a jejich pocity a přání vždy na prvním místě a pak muže fungovat vztah , každý být šťastný atd
mně to přijde spíš jako přednost....
Vidím to stejně. Není nic horšího, než když to drhne.
Ne, že bych si z toho moc dělal, ale fakt by mě zajímalo, za co jsem dostal ten palec dolů zrovna u tohoto příspěvku.
Přiznejte se plantážníci a plantážnice!
Též to beru jako přednost, je to krásné 
Jestli s tím má problém a neváží si toho,tak přijed za mnou a já si tě budu užívat
Je to pro mně velmi rajcovní,dívat se na ni při šukání jak teče a zároven to cítit ztékat po mně..
jen pomyslím,hned bych zalízl
jen pomyslím,hned bych zalízl
i já beru jako přednost, když je žena krásně mokrá. vzruší mě to ještě víc
Vždyť to je to nejkrásnější co může být
Trochu nechápu v čem je skutečný problém , jestli že máš všude mokro a nebo v tom že se partner nemůže udělat .
Ahoj tak po tomto už mooooc dlouho toužím

Jsem moc vlhká.
Jsem při milování moc vlhká.