https://mapy.cz/letecka?mereni-vzdalenosti&x=-1.0731060&y=37.5856457&z=16&rm=txyd6wRq7Ff3YewkJPfiq6QEJgTafl2-0-PgSsgbvINg3mfkGgaGGgN8
Už dvakrát jsem navštívil nudistický kemp v El Portus nedaleko Cartageny v jižním Španělsku.Kemp je docela rozlehlý a v sezoně tam bylo několik stovek lidí.Třeba 500 těžko odhadnout.Je nutné si předem místo v kempu rezervovat.Byli jsme ubytovaný pár km od kempu a do kempu a na pláž jsme se dostali bokem přes skálu.Dá se to a není to moc náročný.Pláž je menší s malími oblázky,Voda čistá.Kemp je sevřený horami a leží asi 10 km od centra Cartageny.Kdyby tam z vás někdo jel na dovolenou,tak určitě stojí toto místo navštívit.
J.j...letos asi nikde..koronavirus bude stále akční všude!!Hranice volné nebudou za měsíc dva...
Jižní Čechy ,tam je fajn . Pískovcové lomy ,pohoda a klid
Ahoj my jezdíme do Igrane v Chorvatsku a je to tam naprosto super každý rok na 14 dní
Ahoj,
letos jako loni-punta križ u Rovinje koncem srpna
klasicky chorvatsko. tam sa da skoro vsetko. chodim tam onanovat.
tak pro změnu budeš letos onanovat na zemplínské šíravě. *1*
tam nie. nema to tu atmosferu. v chorvatsku v lesikoch pri mori. tam je citit volnost. vyzliect sa do naha precha dzat sa a onanovat.
Za nás jasně vede Valalta. Letos tam jedeme opět v hlavní sezóně a opět se moc těšíme.
pokud se nepletu, tak budeme kousek od Valalty.- Villas Rubin *162*
Сообщение было удалено пользователем.
Nahotit se dá všude když odložíš stud, a tomu, co tady píše Beruška nevěř, nikde ti hlavu neuříznou, maximálně přijde hotelový manažer, udělá tyt,ty,ty jako na mě v Egyptě a tak se šoupneš s tím cirkusem trochu stranou, abys nevyvolával v jeho očích momenty hrůzy a je po problému. I Omán má jistě místa kam lidská noha tak často nechodí a opalovat se můžeš jen tak, až se svlíkneš třeba i z kůže.))) Ale když se namažeš, tak to nehrozí.))) Za mě nejlepší Kanáry, tam můžeš chodit nahatý všude, aniž by tě někdo častoval nenávistnými pohledy.)))
tak zrovna v Egyptě jsme na vlastní oči viděli jak si pro nahatého němce přijela policejní hlídka.řvali na něj,naznačovali údery.....prostě hrůza.celá pláž byla strachy bez sebe..
a pokud jsi nebyl v SAE tak nemluv jak to tam chodí
Asi se jim ten němec ani trochu nelíbil, mně jen občas upozorní hotelový manažer s mírným úsměvem na tváři, bez kopů a chvatů a pláž to ani nezaregistruje .))) A nevíš, jak to s tím němcem dopadlo? Uřízli mu hlavu nebo ne?)))) Já jen, aby se tu nešířila panika z arabských destinací když někomu spadnou plavky.)))))
jj vím.jeho hlava byla vystavena na stolečku ve vstupní hale *22**22**22*
Na základě této informace od Berušky, beru zpět co jsem psal o nahocení všude a v arabských destinacích doporučuji dát si na plavky raději pro jistotu ještě kšandy, protože kdyby nedej bůh plavky spadly na půl žerdi nebo úplně, jde tam o hlavu.))) Mějte prima den a nechávám prostor zase dalším s doporučením vhodné destinace.))))
Dovolená asi letos moc nebude....koronavirus lidi odradí, být někde za své prachy zavřený.... je to celý svět ...