To je zase dobroty tady kolem :-)
Jsi dospělý , znáš se a snad znáš i partnerku , tak si udělej úsudek a nějak se rozhodni.
Mě tady vždycky baví, jak každý považuje svuj přístup za ideál, fakt hustý velebnosti .
Jsi dospělý , znáš se a snad znáš i partnerku , tak si udělej úsudek a nějak se rozhodni.
Mě tady vždycky baví, jak každý považuje svuj přístup za ideál, fakt hustý velebnosti .
Ahoj když zanasi tak ji to doprej ve velkém pozvi par chlapů at ti ji ošukaji at ji dají poradne do těla
Já rozlišuji nevěru fyzickou a duševní. Kdyz se stane fyzická, myslím ze ta se dá zvládnout.. ale duševní.. jako že se můj protějšek zamiluje.. tak to je pro mě důvod k rozchodu.
Ahoj moje mě podvadela z vetnamcem a když jsem je přistihl ve vecerce tak mě úplně odzbrojil a nabídl mi svoji ženu a teď kamaradime spolu a občas za lanem ve 4ce
tohle je složitější - nutno rozlišit, zda je žena v jiných směrech užitečná - tj. plodná, pracovitá , čistotná a dá se s ní povídat, tak ponechat a využít příležitosti k zavedení praktik, které dosud odmítala - polykání, anál apod., v opačném případě vyhodit...a také je důležité pořešit jejího milence, měl by dostat za vyučenou, aby všichni pochopili , že na moje se nešahá...
Proc byt sobec a lakomec??? Přece nechcete nutit nikoho, ze ma cely zivot uz sukat jenom s vami...???
Snad ma narok si zkusit i cizí pero, ne???
Dámy omluvte přítomné sobce za blbe řeči...
Snad ma narok si zkusit i cizí pero, ne???
Dámy omluvte přítomné sobce za blbe řeči...
Bych ji vyrazil z baraku.
Asi si si vzal pěknou a líbí se i jiným. Ona není tvůj majetek a pokud si jen vrhla, tak to neřeš. Žijem jen jednou a nikde není psáno, že si život nemůžeš spříjemnit. Pokud jde jen jen o ty směšné pohyby, tak bych to hodil za hlavu, a ocenil bych, že mi to řekla, neudělala nic špatného. Howg.
Byt neverny taky.
Jistě že odpustit! A v lepším případě toho ještě využít. Třeba trojkou,nebo se jen dívat. Vše má své pro a proti
doufám, že ten kamarád, co by ji zabil za nevěru je slušný a věrný chlap jak zákon káže.
Požádal bych jí,aby příště zapoměla na altruismus a za chvilky rozkoše požadovala finanční kompenzaci,či věcné dary čímž by napomohla zvýšení naší životní úrovně.
Já to vyřešil rozvodem. Žádné hádky nebo něco podobného když jsem se to dozvěděl nic jsem neřekl. Připravil jsem papíry na rozvod informoval jsem nejdříve naše rodiny a potom předal papíry te paní co jsem se sní oženil. Její pohled a to co se dělo dále byla pro mě dost velká odměna.

Vždyť v profilu máš svobodný....
Nejdříve se zeptat proč , chyba může být i v tom že spolu nemluví. No když to nevysvětlí tak vyhodit z baráku.
nevěra u nás nehrozí. Vše je legálně, 
Já jsem se nasral, dál si pár panáků, pak jsem ji tvrdě ošukal a příště sem ji zakázal píchat s cizím v mojí nepřítomnost :D Ale to už je dávno....
Nevěra je od slova nevěřit. Prostě si nevěříte, nebo lépe, nevěřili... Oba. Zkuste upřímnost... Oba.
Zažilo to mnoho párů a mnoho ještě zažije.
Svět se točí dál, ale důvěru lze ztratit lehce.
Vím, že čas a snaha obou to dokaže i zhodnotit v něco lepšího a hezčího. Ale musi chtit oba.
Zažilo to mnoho párů a mnoho ještě zažije.
Svět se točí dál, ale důvěru lze ztratit lehce.
Vím, že čas a snaha obou to dokaže i zhodnotit v něco lepšího a hezčího. Ale musi chtit oba.
Сообщение было удалено пользователем.
Děkuji že jsi to sem napsala. Ne proto abych měl pravdu tady v nějaké nesmyslné diskusi ale...
A co LASKA = NELHAT SI? ;-)
Někdy lžeš protože miluješ, kdo nezažil nepochopí...
Jsi první žena od které vidím takovýhle názor
to nam sděluješ miry sveho penisu?
Přehání, možná bude rybář.
Nevim co chces resit, sam si davas inzeraty, ze hledas milenku, takze jste si kvit. A jestli je ona v hledani milencu uspesnejsi, nez ty, to tvuj problem
Nevěra rozhodně není důvod k rozchodu. A přesně jak ti praví jiní......hledat problém u sebe
není důvod k rozchodu? no pro mě by teda byl,a sakra velký
Umíš to vysvětlit ? Já mám jinou optiku a tomuhle nerozumím...
Tak snad manželce nepřineseš třeba blbý HPV od svých "kamarádek" kterých asi nebude málo, jak to tak čtu a nezařídíš ji třeba příjemnou budoucnost s rakovinou děložního hrdla.... závidím jí, snad pak holka krásná, chytrá věrná nebude moc přemýšlet, proč zrovna ona. Ale to je jen můj pohled....Takhle o tom asi chlapi moc nepřemýšlíte, co....
prostě bych s člověkem který šukal jinou nebyla.v tomhle jsem svi.ně :)
A já myslel že dva lidi spolu žijí v prvním radě kvůli emocím které je spojují, pak následují povinnosti/závazky pak nějaké společně cíle, materiální věci atd.
Ale rozumím tomu že některý lidi můžou mít na prvním místě výhradne vlastnictví pohlavního orgánu “cizího” člověka
Ale rozumím tomu že některý lidi můžou mít na prvním místě výhradne vlastnictví pohlavního orgánu “cizího” člověka
tak to není.já bych mu už nikdy nemohla věřit.už chápeš?
Vysvětlím na sobě...
Já bych manželce nelhal, ale musím. Pro ni je věrnost nesmírně důležitá. Tak důležitá ze kdybych ji někdy někde zahnul tak zahodí společných 15 let. Ne proto že by mě nemilovala, pouze je v tomhle směru nevyzrála, nemá jasno v tom co je v životě důležité. Je ji 32 let, rozumím tomu že v těchhle věcech ještě nemusí mít úplně jasno.
Čekám než dozraje, až mě jednou podvede tak pochopí jak je to bezvýznamná záležitost a pak si sní můžu normálně promluvit.
Jestli nedozraje, jsem odsouzen ji cely život lhát. Což je lehčí než být cely život monogamní 🙁
Pokud ti partner zahne a neřekne ti to. Tak tě nechce ztratit. Boji se ze by tě upřímností ztratil, nevěří ze bys ho pochopila. On již nevěří tobě ... třeba jenom v téhle jediné oblasti, pak je to ještě docela OK
Já bych manželce nelhal, ale musím. Pro ni je věrnost nesmírně důležitá. Tak důležitá ze kdybych ji někdy někde zahnul tak zahodí společných 15 let. Ne proto že by mě nemilovala, pouze je v tomhle směru nevyzrála, nemá jasno v tom co je v životě důležité. Je ji 32 let, rozumím tomu že v těchhle věcech ještě nemusí mít úplně jasno.
Čekám než dozraje, až mě jednou podvede tak pochopí jak je to bezvýznamná záležitost a pak si sní můžu normálně promluvit.
Jestli nedozraje, jsem odsouzen ji cely život lhát. Což je lehčí než být cely život monogamní 🙁
Pokud ti partner zahne a neřekne ti to. Tak tě nechce ztratit. Boji se ze by tě upřímností ztratil, nevěří ze bys ho pochopila. On již nevěří tobě ... třeba jenom v téhle jediné oblasti, pak je to ještě docela OK
nerozumíš.pro mě je věrnost nadevše.ale nejsem naivní.kdyby mi partner zahnul a neřek mi to,nic se neděje samozřejmě.ale pokud to praskne,okamžitě končím.přes to prostě nejede vlak. ztracená důvěra.nemohla bych být s někým kdo mě podrazil
a nemyslím si že je to o nějaké vyzrálosti.
věta "čekám až vyzraje,až mě jednou podvede tak pochopí jak je to bezvýznamná věc...."-to nemyslíš snad ani vážně...
ale ok,chápu že každý to máme nastavené jinak,já mám prostě názor jiný
a nemyslím si že je to o nějaké vyzrálosti.
věta "čekám až vyzraje,až mě jednou podvede tak pochopí jak je to bezvýznamná věc...."-to nemyslíš snad ani vážně...
ale ok,chápu že každý to máme nastavené jinak,já mám prostě názor jiný
Žádný strach, většina mých názoru je dosti nestandardních, já vidím věci prostě takhle. Dokonce ani nemám pocit ze bych svoji ženu jakkoliv podrážel. Právě naopak, vždy se snažím ji ve všem podpořit a v ničem ji neomezovat. Chci aby si svůj život maximálně užila, dle její libosti. Až jednou budeme starý nechci slyšet výtku tipu ze se něčeho kvůli mne vzdala, nějakou touhu nebo sen nenaplnila pouze proto ze byla se mnou. O takovéhle oběti rozhodně nestojím, zvláště pokud nejsou potřeba a jsou způsobené pouze třeba mým egem nebo moji potřebou ji vlastnit. Já si ji pamatuji jako sedmnáctiletou krásnou usměvavou a svobodnou holku. Ten věk se samozřejmě mění, ale ostatní věci ne. To je důvod proč i po tolika letech je pro mně sexy. Kdybych ji hlídal, postavil k plotně a udělal zní domácí puťku, ztratila by svobodu,úsměv i krásu. Byla by nešťastná a to by byl konec.
A takhle vidím i sebe. Potřebuju svobodu i když sem ve vztahu. Jsem chlap, ne někoho pantofle. A jsme spolu protože to oba chceme a ne proto ze musíme
A takhle vidím i sebe. Potřebuju svobodu i když sem ve vztahu. Jsem chlap, ne někoho pantofle. A jsme spolu protože to oba chceme a ne proto ze musíme
Někteří jedinci si pletou soužití s listem vlastnictví a přesně jak popsal soulurge...... vlastnictví pohlavního orgánu. Jedinec který neodpustí nevěru má vysoké ego, které mu nedovolí mít pocit ,že není jediný.
Je to jen můj pohled na věc a chápu, že většina se s tím neztotožní
Je to jen můj pohled na věc a chápu, že většina se s tím neztotožní
Držím palce,věřím že je vedle tebe žena spokojená. A je úplně jedno s kolika ženami máš sex. Snad možná proto jste oba spokojení. Jak řekl jeden můj "kamarád" moje manželství je nejšťastnější,když mám dobrou milenku. Pěkný den. Člověk potřebuje svobodu :)
Nevěra není důvod k rozchodu. A častokrát za ni nestojí žádný problém, děje se i ve vztazích kde vše funguje naprosto v pořádku. Já sem třeba nevěrny jenom proto ze chci, žena je krásná, chytrá, ve všem úžasná a přesto ji zahýbám. U mne je to jenom o tom ze i když svoji ženu miluji, přitahují mě i jiné ženy. A já si nechci upírat hezké věci v životě, pokud se to nedozví nemá to žádné negativa. Hotovo.
Tomu se rika sobectvi. Hotovo.
Ano, správně jsi to pojmenovala
A jakze to mas s neverou sve krasne zeny? Prijde mi trochu zvlastni, kdyz ty, jaky podvadejici, vyhlasujes, ze ten druhy nema mit duvod k rozchodu a nesmi se to dozvedet... To bys mohl nechat na posouzeni zene, ne? My mame volny vztah a z toho plyne, ze ma draha mela sex s vice muzi, nez kdy vubec myslela a taky, ze i ja zazil vic nez jsem kdy cekal. Ale je to proto, ze jsme si o tom popovidali a dohodli se tak. Nedelame si nic za zady. Vime co kdy kde s kym. Mit sex s nekym jinym neni problem, problem je v tom lhani, kdy ukazujes, ze si druheho nevazis a ze ti nedela problem mu lhat a neda se ti verit. V tom spociva nevera. Ne od "suka s nekym jinym", ale od "neverim mu/ji". A proto asi jde odpustit sex jinde, kdyz je to pod dojmem okamziku a dotycny clovek to dozna a pracuje na naprave, ale tezko, kdyz jeden druhemu dlouhodobe lze. Ale my neveru neprovozujem, tak dalsi uz necham na ostatnich, jen me tvuj pristup prisel nefer.
Část odpovědi je v příspěvku který sem psal než sem přistálo tohle. Máš štěstí, já si o možnosti volného vztahu s ženou popovídal hodně krát, nejde to, má výchovou zakořeněnou morálku kterou je těžko překonat. (Křesťanská výchova). Vážím si ji, a nehodlám se obhajovat, zvláště ne před cizima:) pouze jsem zveřejnil můj úhel pohledu. Já se smířil s tím ze nejsem chlap z pohádkové knížky ani vzor mravnosti. Když sem se snažil být dokonalý, tak sem chradnul jak na těle tak na duchu. Ne, děkuji ...
Ano, precetl ksem si zbytek vlakna az po napsani sveho prispevku, neco uz bylo zodpovezeno. Ale na veci to nic nemeni. Pokud si dva musi lhat, aby vztah fungoval, je uz snadne lhat i o jinych vecech a vztah je misto na duvere zalozen na lzich. Se svym svedomim to mas vyrikane a tve partnerce mohu jen prat, at se to dozvi co nejdrive a nebo nikdy.
Vyřešil bych to vylízáním...
Asi měla důvod, začni hledat chyby u sebe..... nebo se staň kandaulistou nebo cuckoldem a bude ti to přinášet uspokojeni.....
A posledni varianta je, že jsi si vzal děvku......
A posledni varianta je, že jsi si vzal děvku......
Asi i chybí pořádné uspokojení..
Zatloukat, zatloukat, zatloukat.. i moje ex dodnes tvrdi, ze celych 7 let byla verna.. Bylo to k placi, dnes uz k smichu
Souhlasím. Zapírat a zapírat. Do takových věcí mám chlapi nemůžou kecat. Pouze my ženy rozhodujeme koho do sebe pustíme, nikoliv manžel.
A rekla ti i proc?

Ako riešiť neveru u manželky
Nevera