Spodní prádlo u mužů

Zajímá mě co muži preferujete

Preferuju minimum látky, jen aby vše dobře drželo na místě, ale tanga jsou nepohodlný, takže jocksy. A na spaní nic nebo volný trenky.
Já bambusové trenky, v létě někdy pod šortky naostro a spaní nahatej
Nosím trenky volné i upnuté...podle situace. Prý mám hezký zadek...?!?

Slipy nikdy.

Tanga asi 8-9 let...3-4x za rok jako překvapení pro manželku.Občas pro osobní vzrušení si je beru přes den (1x za měsíc). Pravidelně je nosím, když jdu navštívit nějakou dominu.

A jak píše nejeden muž...v létě nejraději na ostro O:-)
(отредактировано)
Nosím pánská tanga nebo nic a na noc v zimě pánskou noční košily
Zakladatel vlákna je pouze sběratel fotek a určitě ne žena
Nosival jsem jsem slipy abych mel koule oddelene od stehen kvuli pohodli, ale posledni rok jsem presel na prilehave boxerky.
V létě nejraději nosím pánská tanga a v zimě raději slipy klasického střihu nebo boxerky. Preferuji střihy, které zvýrazňují to co mají muži mezi nohama.*20*
Peklo123
Peklo123 Неактивный 6 лет назад
Сообщение было удалено пользователем.
Jeste donedavna jsem nosil slipy, ted uz po nekolik let boxerky z bambuxoveho vlakna, jsou fakt pohodlne. Jinak v lete pod kratasy vetsinou naostro a spim nahatej.
Koupil jsem si dva týdny nazpátek pánský tanga Joe Snyder...te nedelam reklamu,ale maji nekolik druhu a je to strasne sexy.......Samozrejme to vypada lip na hezke postave,ale tanga se mi nosi skvele a plus vzrusuji.........Rad bych to nosil i ven na koupaliste apod,ale Česko mám pocit na to není ještě dospělé......u moře v ničem jiném, chodit nebudu......Pak jsou taky fajn moderní slipy a boxerky,ale ty tanga jsou asi nejvic fajn.......pekny zadek u chlapa je pro chlapa taky pekny pohled,jsem hetero.....o zenach se bavit ani nebudu:-)
*3**3**1* prej není dospělé... A teprve bude až chlapi budou nosit silonky !!
Boxerky. Nejlip vypadaji a jsou pohodlne. Upnuté koule ve svém postreprodukčním věku už neřeším.
Boxerky, v létě v kraťasech co mají “šíťku” jedině na ostro.
Teď už nosim v podstatě jen boxerky, mám i několik s vačkem na penis a push_up efektem. Taky s kapsičkou na koule, ty ti bouli udělají.
Kvalitni boxerky na chozeni, na sport jedine slipy, protoze Fristensky si nema litat kde se mu zachce *22*
Když vím, že budu dom a chci pohodlí, tak volné boxerky, nebo naostro. Když někam jdu, budu v jeanách tak trenskoslioy, neboli uplé boxerky. V létě se snažím chodit na ostro...
Čau. Nejraději mám boxerky třeba z bambusového vlákna. Ty jsou příjemné. Pak ty volné trenky ale jak je to moc volné pořád musíš něco popotahovat to je děs. A slipy no nevím. Od svých cca 7 let jsem je snad ani nezkoušel obléci. 😂
Ahoj.Ja boxerky nebo trenky.Slipy nesnesu,to skrti.Muj partak potrebuje pohodli.*4*