mokrý

extrémne mokré vzrušenie

Zdravím!
Mám veľa čírej tekutiny, ktorá sa tvorí pri vzrušení /kvapôčka lásky/. Viem, že jej tvorba je normálna, ale ja jej mám extrémne veľa. Pri vzrušení totálne mokré boxerky. Keď mi stojí a pri sexe doslova zo mňa táto tekutina tečie.Má niekto podobný "problém" - skúsenosť?
Mne to doslova tečie hneď keď sa len kúsok vzrusim... od puberty... neriešil som to nikdy... trenky celé mokré, ale nevadí, viem ze fungujem dobre 😀 mam pocit ze jej to vadí pri orale... ale keď idem do otvoru, tak to dobre kĺže 😀😀
ja mam tiez vela a ked mi kamoska honi alebo ja masturbujem tak sa mi normalne vytvori pena ako slahacka niektorym zenam sa to nepaci a niektore to priam zboznuju . . .
Je to iste ako u žien. Niektoré ( ako aj v mojom prípade) sa na toľko vzrušia, až to z nich vyteká a to iste je aj u chlapov. Nieje to semeno ale sprievodná latka , čo sa zmieša so speriami.
Pri vzrušení aj ja strašne vela tečiem. A hlavne ušetrím, pretože nemusím kupovať lubrikanty *1*
Mňa by fakt zaujímalo čím to je....či to je čisto genetika alebo je v tom niečo viac
Netuším, čím to je. Ale čím som starší, tak je toho viac a viac.
Aspoň nemáš problém ze frajerka je suchá. Super nie?
Сообщение было удалено пользователем.
To mám aj ja. Pri vzrušení tečiem ako keby slintalo malé decko.
tak tiež to mam podobne,., hoc len male vzrušenie,, a je to "zbadať" na boxerkách *24*
Zavidim zavidim zavidim😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Zavidim. A strasne ma to vzrusuje. Bud na to hrdy. Je to sexi.