Braňany - nahé koupání

Pískovna Braňany

Dnes jsem cestou na kole zavítal na tento rybník a musím uznat, že je to tam skvělé. Žádný honiči, člověk prostě dorazí, svlékne se a v klidu vykoupe. Takto to prostě má být. Samozřejmě se může stát, že tam narazí na někoho s kým ho spojí ta správná chemie, tak poto OK, ale nikdo tam nikoho neotravuje tak jako je to na denním pořádku na Oldřichovské Barboře
Včera jsem jel kolem a našel jeden pěkný rybník. Mimo rybářů tam bylo mrtvo a krásný klid. Jen ten čurbes všude kolem to kazí. Jinak pěkné místo.
Jezdívám tam na kole... Vše s čím tam přijedu (PET lahve, plechovky, obaly) si zase na tom kole odvezu. Nechápu ty, kteří, ač dorazí autem, musí tam po sobě zanechat spoušť. Kazí to pěkná zákoutí nejen k opalování a koupání...
Naopak. Nejsem na ně zvědavá. Chci se v klidu koupat a opalovat, aniž by mě někdo otravoval *19*
Koa....a dovedeš si představit, co je to za opruz, když chlap leží na dece a za křovím chroptí honič s pérem v ruce?? Ona totiž spousta těch ubožáků je tak nadržená, že už jim je jedno nad kým pohoní
Jo, jasně *3* Honit si může kdekoliv, třeba nad fotkou nebo filmem. Mně to fakt nezajímá. Aby za mnou někdo dolejzal a vyžadoval, ať se na něj dívám, tak to teda ne. Takovým otrapům bych ho nejradši usekla.
Honiči všech nudapláží jděte do zádele. Naprostá většina naturistů na Vás není zvědavá,jen to všem kazíte.
Jo, je to těžký. Ať jde očumovat někam jinam. Nepotřebuju si u vody připadat jako v ZOO. Koukám, že taky patříš mezi ty zoufalce, který normálním nudistům otravujou život *3*
Ty jsi vážně totální čurák *3* Ne, honič na nudapláž opravdu nepatří. Patří tam nudista, proto je to nudapláž. Aby se tam lidi mohli koupat bez plavek, aniž by to někomu vadilo. Není to honipláž. Pleteš si pojmy a dojmy.
Tak ještě jednou a naposledy pro debily: HONĚNÍ NEPATŘÍ NA VEŘEJNOST!!! Naše zákony i policie v tom má jasno. I každej normální člověk. Jestli to nechápeš, tak tě lituju. Navíc jsi úchyl. Neříkám, že mi vadí honění. Vadí mi honění na veřejnosti. Tohle ať si každej dělá doma v soukromí a neotravuje s tím ostatní. Nikdo na tou tvojí žížalu není zvědavej. Howgh!
Tak zatím je tam relativně klid. Ovšem jak se ta lokalita objevuje ve zdejších fórech, začíná tam být rušno...
Pokud tu jsou dva kousci, kteří zde byli nechtíc vyrušeni při radovánkách mezi auty, ozvěte se budete-li chtít. Možná bude třeba osobní omluva...?
Ale ale aspire 1234 tobě vadí honiči na Barboře jo, a proč nám nám teda píšeš jak nás budeš šmírovat a přitom si honit.A také nás zvát do Branan
To je píčovina.. nedokážu si osobně představit jak tam někomu ruším soukromí. Když to bude přece příjemný pro mě i je tak se na tom domluvíme . Asi jsi z jiný planety než já
Asi došlo k nepochopení. Nemusí se někomu narušovat soukromí...*4*
Aha takže když si tam někam zalezes a koukas na nahý lidi jak se opalují a jen koukáš a honis tak jsi jim nenarušil soukromí ? :D
A proč tu část diskutujících trpí představou, že jsou naháči šmírováni a ještě pokoutně?
Od někoho, kdo má tuto aktivitu evidentně v oblibě, tyto mravokárné příspěvky sedí, že aspire1234. Události se mohou ubírat i jinak, než si představuješ...
Mám to v oblibě ale pouze když druhá strana taky chce ;)
Druhá strana může chtít i bez domlouvání předem, chápeš? :)