Na mrdani super. Otehotnet samozrejme muze.
Сообщение было удалено пользователем.
Na to, ze se zivis svym telem, jak chapu, (a k tomu patri i nejake vystupovani), je tvuj profil a prispevek dost arogantni a urazlivy. Ale pravdepodobne to tvym klientum nevadi. Ja podobne sluzby nevyhledavam, tak nevim, ale za sebe bych si takovou zenu neobjednal, ani kdyby jinak byla nejvic sexy siroko daleko. Hruboat a arogance je proste asexualni.
Lec, kazdemu co jeho jest.
Lec, kazdemu co jeho jest.
Takhle morbidně obézní ženská fakt zdravá nebude a nejspíš už je ve fázi rozkladu.
Ta váha není velkej problém, ale přímo obludně monstrózní problém, v jejím případě doslova. Tvl, 130 kg při 165 cm, to je BMI blížící se k 50, těžce za hranicí morbidní obezity. Poslední, na co by měla myslet, je těhotenství.
Tato váha je problém u více věcí z hlediska zdraví. Záleží jen na ni, zda zhubnout chce, či je jí to sumak.
Ono je to těžké. Dnešní doba sebou nese hojnost jídla a nedostatek pohybu. V kombinaci s tím, že je člověk od přírody líný a společenský, to pak vypadá tak jak to vypadá.
Jídlo se dá řešit stanovením pravidelné stravy. Častěji a menší porce a nekupovat potraviny, které k tloustnutí přispívají. Jíst hodně ovoce a zeleniny.
Pohyb se při takovéto obezitě řeší těžko. Většinou už člověk není schopen sportovat. Ale jinak platí chodit, chodit, chodit. Je to nejjednodušší a nejpřirozenější věc. Časem zkusit běhat a cvičit.
Na lenost pomáhá stejně jako u jídla vytvoření harmonogramu a systém odměn.
To že je člověk společenský vede k tomu, že se stýká na různých akcích kde se většinou sedí, žere a chlastá. Z tohoto pohledu to mají introverti jako já snažší. Dva firemní večírky a pár rodinných oslav, to se dá ještě vymanévrovat.
A motivace? Třeba to, že chci snížit rizika úmrtí na následky obezity (zrovna covid je k obézním lidem s kardiovaskulárními problémy a cukrovkou nemilosrdný), a když už jsme na amatérech tak třeba motivace k tomu dostávat od hezkých holek nabídku si zašukat :-)
Ale hlavně musí člověk chtít sám kvůli sobě.
Jídlo se dá řešit stanovením pravidelné stravy. Častěji a menší porce a nekupovat potraviny, které k tloustnutí přispívají. Jíst hodně ovoce a zeleniny.
Pohyb se při takovéto obezitě řeší těžko. Většinou už člověk není schopen sportovat. Ale jinak platí chodit, chodit, chodit. Je to nejjednodušší a nejpřirozenější věc. Časem zkusit běhat a cvičit.
Na lenost pomáhá stejně jako u jídla vytvoření harmonogramu a systém odměn.
To že je člověk společenský vede k tomu, že se stýká na různých akcích kde se většinou sedí, žere a chlastá. Z tohoto pohledu to mají introverti jako já snažší. Dva firemní večírky a pár rodinných oslav, to se dá ještě vymanévrovat.
A motivace? Třeba to, že chci snížit rizika úmrtí na následky obezity (zrovna covid je k obézním lidem s kardiovaskulárními problémy a cukrovkou nemilosrdný), a když už jsme na amatérech tak třeba motivace k tomu dostávat od hezkých holek nabídku si zašukat :-)
Ale hlavně musí člověk chtít sám kvůli sobě.
mě by zajimalo jen technicky jak se takova tlusta ženska šuka?
130 kg na vyšku 165 to musi byt dobra koule
Normálně ji to strká do pupíku😁proto se nedaří
Teď se říká, že je asymetrická - na výšku asi metr, do šířky asi metr a do hloubky taky asi metr.
Ale teď vážně - 130 kilo?? Jak se k tomu projedla? Žádný pohyb? Stačí, když vymění jídelníček a začne trochu chodit a hmotnost půjde dolů. Ale ono to stojí nějaké úsilí a prostě je to jako když někdo chce a vlastně nechce přestat s kouřením, spíš se hledají výmluvy.
Ale teď vážně - 130 kilo?? Jak se k tomu projedla? Žádný pohyb? Stačí, když vymění jídelníček a začne trochu chodit a hmotnost půjde dolů. Ale ono to stojí nějaké úsilí a prostě je to jako když někdo chce a vlastně nechce přestat s kouřením, spíš se hledají výmluvy.
Znám i větší maminky, ale hodně záleží na fyzičce a konstituci. To z hlediska fyzickýho, těhotenství, porod...
Z hlediska početí je nejdůležitější ovulace a hormonální rovnováha a ta občas u obezity bejvá nestálá, důvodů může bejt spousta. Tady odpověď nedostaneš, chybí tu k tomu moc informací.
Z hlediska početí je nejdůležitější ovulace a hormonální rovnováha a ta občas u obezity bejvá nestálá, důvodů může bejt spousta. Tady odpověď nedostaneš, chybí tu k tomu moc informací.
Nemá 200 cm jen 165 cm a podpěru 105/G
Jj ten díl jsem viděl a ještě jsem si říkal že je to hodně podobné jako i mě
Můj otec má 140kg, 210cm. Dlouhá léta boxoval a tlustý není ani v 62 letech.
A já mám takovou švagrovou...130+ a má když hodně 170cm... A nebudu nikomu zastírat... V mladém věku ještě..ale potom klouby a civilizační choroby...ani myslet... Jen problémy
U chlapa je to jiné ale u holky bych řekl že je to problém 130kg když jsme se poznali tak měla jen 105kg
https://mobile.twitter.com/beckycarr82/status/441860500419530753
Všechny tyto ženy mají 70 kg.
Všechny tyto ženy mají 70 kg.
Taky jsou všechny tlusté až na tu vysokou blondýnu.
Bude.... Taky podle věku...ale jasné je, že je to nezdravě mnoho
Děkuji také sy myslím že je to hodně nechci zní modelku ale rád bych Ady zhubla aspoň těch 20 kg míň

Váha cca 130 kg
Je to hodně u holky aby otěhotněla