Je to vec nastavenia. Koho láka sa nejak odlíšiť, tak sa isto za to nehanbí. Inak by to nenosil. Ak mám povedať za seba, tak ja mám piercing a vôbec mi nevadí ho ukázať. Na nuda pláži už vôbec nie.
Presne tak aj ja mám piercing a vôbec mi to nevadí kto si čo myslí je to moja vec a na nude obzvlášť
Nuda pláž nie je o tom, že tam ideš okuķávať druhým penis alebo nahé telá a potom si za rohom honiť. Nuda pláž (fkk), naturizmus je životný štýl
Presne tak ako píše "stema44" nuda je životnom štýle a nie o sexe nikto ti nič nepovie aj keby si mal penis reťazou omotaný, je to tvoja vec, tam sa opaľuješ a nie to čo si myslíš
A keď mi stojí na nuda plazi je to normálne či ako to berú ostatný ?
Horšia vec sú plavky na nudapláži, ako vidím niektoré choré ženské hlavičky večne sa tam promenádovať v plavkách a okukávať mužov, hodila by som ich psom.
Ako napr. dve známe plážové celebrity, jedna čierna, druhá blond, myslím že sa volajú Darina a Jana, o ktorých celá pláž vie, že sú to radodajky a hlavne tá prsnatá blondína že roztiahne nohy komukolvek a bežne verejne sexuje po večerných nasávačkách v bufete na pláži.
Ako napr. dve známe plážové celebrity, jedna čierna, druhá blond, myslím že sa volajú Darina a Jana, o ktorých celá pláž vie, že sú to radodajky a hlavne tá prsnatá blondína že roztiahne nohy komukolvek a bežne verejne sexuje po večerných nasávačkách v bufete na pláži.
ahoj obcas tam chodim a jednu janu som tam videla viac krat mat sex
Ahoj tu Mato a tiez chodim ale este nevidel
Ahojky pekny dnik ti prajem tu Mato a som tiez nudista a kam chodis na nudu prezradis?
Podla mňa je to pekný šperk na penise
A moja otázka co tak klietka na penis na nudaplazi príklad zlaté piesky v BA chodíme tam často. Ale zatiaľ som nemal odvahu.
Ahojte tu Mato tak to by aj ja rad vyskusal pridal by sa k vam
Spolu Snami... klietka je iste zaujímavá vec... ale svoje zvlastne čaro by získala, napríklad keby tvoja manželka mi mohla na penis natiahnuť prezervatív a hneď nato skontrolovať ci si dostatočne zamknuty... Zvyšok zážitku by som už sprostredkoval priamo pred tvojimi očami... Veď uznaj sám - moja dĺžka cez 20 cm a obvod 16 cm pravdepodobne zaručujú božské divadlo a skvelý zážitok...
skoda ze aj do gebulky ti nebolo dostatocne nadelene, takto ti tie cisla budu skôr spôsobovat svalovicu
Сообщение было удалено пользователем.
Na zlaté piesky v Bratislave, už 20 rokov
Ahoj tu 44r Mato nudista tiez rad chodim na nudu sa slnit a cez zimu zas sauna
Ahoj pekny dnik ti prajem tu Mato
ofelia ty si čistý kkt .....
.......
.......
asi patríš k nim a tiež to robíš tak
Ak ti stojí na nude tak si pravdepodobne ešte nedospel na to aby si tam bol alebo ťa všetko vzrušuje a si tam za účelom pozerať
Mna samotnu vzrusuje uz len to, ked som naha na plazi a nemusim sa ani po nikom pozerat... a pritom som sa naha kupavala uz od detstva na normalnej plazi, takze som zvyknuta a stale ma to vzrusuje...
Ahoj tu Mato tak aj mna vzrusuje ked som len nahy
Romana1989... podľa mňa je to úplne prirodzené... a aj sexi... Bol by som však zvedavý, ci by si sa napríklad doma dokázala vyzliecť donaha pred cudzím mužom a za prítomnosti manžela...
chodíš na jazero do Rusoviec? .......................................................................
ostatní to beru ako vsade inde. ak ti stoji na plavkovej plazi, alebo v elektricke. vacsine je jedno ze kto ma akeho vtaka. a najdu sa takí co zareaguju. rozne. je to na tebe ci chces pozorovat reakcie alebo sa pretocis na brucho.

Krúžok na penis na nudapláži
Krúžok na penis na nudapláži