Je tu vůbec nějaká holka ze StrakonicJablonce a okolí
Co nenabízí sex za peníze a nebo není jen na holky ale i na kluky jen tak mě to zajímá jelikož nějaký holce napíšu tak buď žádná odpověď a když odpověď tak chtějí peníze máte podobnej problém nebo jsem cvok
Co nenabízí sex za peníze a nebo není jen na holky ale i na kluky jen tak mě to zajímá jelikož nějaký holce napíšu tak buď žádná odpověď a když odpověď tak chtějí peníze máte podobnej problém nebo jsem cvok
Že St jich tady je... Např my. 😁
No jizni cechy jsou zabité...same namistrovane...pip, ale jak by ne když poptavka prevysuje nabidku....a to tak že mnohonásobně....
A co by jsi čekal? na seznamku jsou inzeráty, můžeš reagovat dle požadavků- A na chatu jsi jen jeden z mnoha chlapů, co má v galerii pindíka několikrát jinak, nevyplněný profil , .... myslíš že na z tebe takto nějaká bude vůbec reagovat ? nebud naiivka , uvědom si poměr skutčných žen proti mužům a zapracuj na své prezentaci, aspon tak aby jsi nějakou šanci mohl mít.
Сообщение было удалено пользователем.
tak nabidek pretlak mit nebudou, ale "nabidek" ano
a to jsou prave ty "nabidky" 
podekuj zdejsim nadrzenym hovadum
a za co maš ten DISLIKE ?
Vsadim se, ze jednu osobu, ktere vadi tvuj nadech, uhodnu napoprve
ale vis
protoze to mame my dva spolecne
a nema ta dotyčna nick co se podoba Siebenpunkt Marienkäfer ?
ty jsi vazne vuuul
jsem si poprskal tablet
tak asi to je ona, ale jak vidim je asi mimo signal žadna reakce na žadnem vlakně asi je mimo signal vidim to na The Dark Side of the Moon
Ty ji vazne chces privolat
nechci jsem teď na mobilu nemam tak velky display
A to pomaha proti tomu, aby tu ta osoba priletla jak furie? Ze se nevleze na cely displej mobilu? Jdu se prelogovat
viděl jsi jeji prdel? nebo stehna ty ma jak kytary a prdel jak dva kachle to na obyčejnem mobilu z Aldi hrozi že se to sekne a musim udělat restart
Třeba neumí německy
Zkusíme latinu Coccinella septempunctata
Zkusíme latinu Coccinella septempunctata
ukaž ktera
tamta
a doufam ze ji tim tady neprilakam
mrcha jedna
neprivolavej ji!
Dislaik dávají šupaci telefony samy. Každej jezdí prstem po okraji displeje

Seznámení problém
Je tu vůbec nějaká holka z Jablonce a okolí