vypadek?

prosím o radu

Zdravím asi hodinu mi nešlo se přihlásit na amatery a po prihlasení mi zmizela veškerá komunikace.. Je chyba na mé nebo vaší straně
Neblazni, to jim nerikej, ocekavam ze na TV Hnova bude v 22:00 aktualni teportaz o nekolika sebevrazdach ze nesli amateri *22*
V tom případě chudáci lidi, co mají jen sebevražedný sklony a nemají s amatéry nic společného. :D
Ti nejsou nijak zajimavi, ti chteji jen skocit pod vlak nebo z mostu *22*
Uz je to vse tak jak ma byt !!! :-)..... vse na svem miste !!!
No....myslela jsem ze vsechny zpravy jsou pryc!!!!.... to vis....pamet mi uz moc neslouzi :-D!!!... zpravy jsou ma pamet !!!:-D!!
To vis vsichni chtej dneska sukat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Сообщение было удалено пользователем.
a zapněte avast :D.. Jojo teď vtipkujem :D ale koukaly by jsme kdyby unikly fotky
no jsou tu i lidi co mají alba soukromé.. Nejsem to já já je mám veřejné sdílím tu s vámi svého subíka ale víš co..
Paolo227
Paolo227 Неактивный 6 лет назад
Paolo227
Paolo227 Неактивный 6 лет назад
Na odstraneni problemu pracujeme. Verime ze brzy vse zase pujde jak ma.
Zpravy zustanou, nemusite se bat, ze byste o vsechny prisla. Jen je potreba vyresit problem aby se vam zpravy zobrazovali jak maji.
Haloooo, venku je svet, ceka na tebe az vyjdes z te sve virtualni bubliny *22*
Ano, pokud je zde fórum Výpadek a někdo založí dalších 5 fór, kde se ptá co se stalo? Tak my myslíme, že stačí k diskuzi jen jedno místo. Rádi bychom lidem napsali co se stalo, ale zpráva půjde do vzkazu. Pokud někdo napíše email, je mu odpovězeno.
Doufám ze to srovnaji. Ty vzkazy bych docela ráda zase používala
Totez, nevidim zpravy ani profilove foto, vypada to jako smazana data :|
Procel
Procel Неактивный 6 лет назад
Hmm nirmalne by se tomu clovek zasmal,ale vzhledem k tomu,ze je to pravda,tak ani snad neni cemu :,/
Také mi zmizela veškerá konverzace a návštěvy, nejde mi napsat žádný vzkaz... 😒
Tohle mi to píše
Server Error
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500
už to řeší: 8.6.2020
Omlouváme se za nefunkčnost vzkazníku. Řešíme problém s uložištěm dat. Děláme co můžeme, abychom Vám vzkazy co nejdříve opět zprovoznili.
Vše vimazane mám no hezki ani se na účet nemohu dostát
Ty speciální efekty mě zajímají. Muži mají nějaké nové mutace? :D Třeba ve tmě svítí? :D

Přijedou i tak, nakonec hodinu českého jazyka nikdo čekat nebude, resp. nečeká ….
Tech vypadku se posledni dobou nejak hromadi. Vzdy to bylo tedy castecny, ze nefungovalo jen neco, ted to je masakr, nefunguje skoro nic. Doufam, ze nam tady pan admin napise, co se prihodilo a nesmaze toto vlakno, jak byva jeho zvykem *19*
ano máme to všichni...........................................................................
A já si ještě říkal jak je super, že si fotky nemusím ukládat, když je mám ve vzkazech 😅
@Kristyyyn Presne tak! Taky jsem na to teda zvedavej