Trenčiansky kraj

Všetci z okolia alebo priamo z Trenčína

Prievidza - niekto na Bike? Bud bojnice alebo 4 chotare
Сообщение было удалено пользователем.
Kde v Trenčíne sa dá ísť niekam do prírody šéfovať v aute ???nejake diskrétne miesto kde sa dá ísť aj cez deň ?
Caute ja chodim na nudu opalovat k BOLESOVU TIEZ HLADAM NA DISKRETNE STRETKA
Ja sa chystám cez vikend ist z nemsovej až do TN na biku jak by ste mali záujem môžeme niečo podniknúť ;) Marko
Neplánuje niekto z PD nejaké nahotenie? Dnes to vyzerá byť na parádu 👌 ideálne ženy a páriky..
Niekto z Trenčína ? Žena alebo pár čo by sa našli na stretnutie s 21 ročným ? Kľudne aj cyklistika, turistika atd
Ahojte..ja bi zenaty...hladam priatelov na kavu,pokec,ulet..ja ilava
Ahoj záujem o použití spodnú bielizeň ??? Kuk môj profil 😊 všetko seriózne a diskrétne kvalita zaručená 😈
A co nejake miestecka v okoli handlovej, alebo niekto z handlovej...
Čaute . hladam niekoho na spočnu masturbaciu ale lepšie bude ak to bude žena . popripade by som sa rád dival na nejaky par pri sexe a ja by som sa iba dival a robil sa .
dáma, pár na reálne stretnutia? Viac v profile a poštou...
Ahoj rad by som našiel párik ženu na diskrétne stretnutia Trenčín, tn Teplice, nové mesto správa
Ahojte. Idem dnes od 9:00 do cca 12-tej bikovat. Z Nemšovej smerom na Brumov. Ak by mal niekto chuť sa pridať píšte.
Ahojte. Trencanov je nas tu kvantum. Mate nejake oblubene miesta na sex na verejnosti v TN alebo okoli?
Už nech sa nám oteplí a môžeme ísť k váhu. Síce sme tam naposledy oškreli auto, ale stálo to za to. *22**22*