Zábava na celú noc

Vybehnúť von, podnik/club, hotel, raňajky

Milá a sympatická slečna (či slečny), ktorá má chuť sa trošku zabaviť, odreagovať, v spoločnosti inteligentného, šarmantného a sympatického muža.
(ak to môžem sám o sebe takto povedať :)
Vybehnúť niekam von, môžem aj prísť do iného mesta (ja som z BA) no rád spoznám nové miesta.
Prežiť taký spontánny večer a vôbec neriešiť žiadne, kto je kto, čo robí, kde študoval a pod...
Proste ísť do podniku/clubu, zatancovať si či vypočuť hudbu, dať si drinky smiať sa, užívať si večerné mesto, neskôr hotel (samozrejme ak budú sympatie a chuť).
Až sa rozlúčiť pri raňajkách a cestou domov myslieť na krásnu noc a skvelé spomienky z nej...
Ak by nejaká slečna mala záujem o niečo takéto, budem rád ak mi napíšeš a čím skôr sa budeme môcť tešiť na to čo prinesie víkend a naše stretnutie;)
Po ničom inom žena ani netúži ako vyspať sa z úplne cudzím mužom ktorého ani nepozná. Naivita niektorých mužov z nízkym IQ na úrovni húpacieho koníka nepozná hranice. Mnohým dnešným mužom úplne chýba sebareflexia.
Strašne dlho som čakala na túto ponuku. Neviem sa už dočkať stretnutia
Vieš, aký je rozdiel medzi "zoznamkou" a "fórom" ??? Či zapojiť mozog je už veľa?