Nie som mokra

Problem s vlhkostou

Ahojte zeny/dievcata. Mam priatela chodime spolu 3 mesiace. Problem je ze napriek tomu ze som nadrzana nie som vlhka tam dolu tym padom sa nemoze do mna dostat ked chceme mat sex. Este vacsi problem je ze pri inych chalanoch nemam problem zvlhnut. Neviem si to vysvetlit,priatel je fesak a lubime sa a mysli si ze ma sexualne nepritahuje ale pritahuje..sme spolu skoro kazdy den vela krat az do rana..moze to byt prave tym ze sme moc spolu alebo niecim inym? Prosim poradte mi. Dakujem.
Moc tomu nerozumiem.Mal som furu bab a ani jedna nebola sucha.Alebo ako rusi hovoria:Mašinka charoš,len mašinist chujov.
Gynekolog je dobra rada, ale obcas to me aj my a takmer vzdy uz aj ked netreba supneme trochu lubrikantu a vlhkost je zarucena.
No práve ten priateľ ta musí spraviť vlhkou.... Nech si dá záležať na predohre 😉
jednoznacme predohra , lubrigant alebo navstivit psychologa ? moze to byt aj psychikov , napriklad ze velmi chces byt mokra a myslis nato a presne preto sa to nedari !
A to ze ste kazdy den spolu s tym nema nic spolocne
V prvom rade by som zriesila gynekologa dala si poradit dobry lubrikant , partnera upozornit na dlhsiu predohru. :)
a to že si chlap na ženskom nicku ti vobec nevadi že,my ti to tu nezožereme chmulo
Nie som chlap som zena...ak nemas k teme co povedat tak prosim ta nekomentuj dakujem