Pánsky anál

Masaž prostaty..

Máte radi Masírovanie prostaty cez konečník??
Ja som to pár krát skúšal prstom, ale nič mi to nerobilo. Asi musim nájsť ten správny bod :) nejaké rady?
Strc prst a hladaj.Nakoniec tu prostatu najdes. Ledaze by si ju uz nemal.*19*
Lez na boku, skr nohy, ruku medzi nohy, mal by si dociahnut. *24*
Сообщение было удалено пользователем.
A prstom staci hej? Ale vecer urcite vyskusam lebo vzdy ma to zaujimalo
Ved pisem, ze by si mal dociahnut. Nezabudni sa predtym vykadit, osprchovat, ostrihat nechty a poriadne namazat.*363**363*
Ja by som to rad skusil ale sam sebe to urcite nieje ono
Dovolím si napisat, ze väčšina mužov to ma rada. A tí, ktorí to ešte nezažili o tom určite "snívajú". Žiaľ, mnoho žien si myslí, že drazdit takto muža je nechutne. Ako napísal v príspevku dole, je to neopísateľný pocit zazit orgazmus drazdenie prostaty. Samozrejme hygiena je alfa a omega tejto rozkoše. Našťastie ale stále existujú ženy, ktoré chápu a radi doprajú túto rozkos chlapom. Už len dotyk prstom po analy pri sexe vyburcuje fantáziu muža na maximum a nepriamo si pohybmi žiada viac. Chlapi, priznajte sa, kto netuzil/netúži po tom, aby mu partnerka dráždila anal, ci uz prstom, jazykom alebo inak?
Napísané trefne, presne. Takých žien je málo a všetky by si toto mali prečítať, došlo by im aké ľahké je z chlapa dostať to najlepšie. Najlepšie myslím nie len sex, veď my robíme čo môžme my už viac nemôžme*4*
Veru....je to vzrušujúce keď mi jazykom líže riťku a dáva ho dnu ...a rukou honi vtáka....je to super
Áno ,milujem to ten orgazmus je nádherný urobiť sa bez toho aby som sa čo len dotkol vtáka je super .kto nezažil nepochopí.