Moja žena je asi frigidná

😞

Prosím o pomoc. Moja žena je asi frigidna, nemá chuť na sex, keď ho máme tak to raz za x mesiacov a to cítim ze ho nexe že to je nasilu. Povedal som jej, že keď xe nech vyskúša to s iným (možno niečo sa v nej prepne 😂), no ani to nechce. Mne to už ide na nervy. Máme sa ale radi ale povedal som jej ze si nájdem milenku a hotovo a bola len ticho (tak asi môžem 😂) a ja som asi nymfoman ja to xel stále (baví ma to)
Však v profile hľadáš babu na občasný sex, takže už si rozhodnutý, že hľadás milenku.
,...a okrem iného,..TY žiadnu ženu nemáš !!...turbo kokot zdeno z popradu,...čurák zakomplexovaný,...*22**22**22**22*
Turbo kokot hovor sebe zakesák. Odkiaľ si vyšiel z lesa? Čítaj poriadne .
Ak máš ženu ktorú máš rád a sex raz za tri mesiace, ako píšeš, máš viac ako 80% mužov. Máte sa radi, ale ak nebude sex častejšie , nájdeš si milenku. To keby som bol Tvojej situácii a poviem to manželke tak budem mať milenku ale už nie manželku o ktorej môžem tvrdiť že sa máme radi.
Len vy dvaja najlepšie viete prečo je toho sexu menej, akú radu tu čakáš. Buď sa porozprávate a ak sa máte radi a nie sú iné zdravotné problémy tak sa to môže zlepšiť na 3x za mesiac. Alebo ak sex je to najpodstatnejšie a preto si sa oženil treba sa rozist a ísť za tým čo mi najviac chýba ku šťastiu.
Možno sa už tak nemáte radi, ako si myslíš, manželka už netúži po sexe a ty hľadáš milenku.
Skús namiesto fňukania, honenia a hladania milenky na internete jej umyť riady, upratať, zamakať na svojom zovajšku a postave, prekvapiť kyticou, šampanským a komplimentom, pomasírovať jej nohy či pozvať na večeru.
Upratať, upracem alebo pomôžem, kvety ma minimálne 2x do mesiaca, masáž odomňa miluje, lásku jej prejavujem, pekné slová odomna tiež počuje.... 😉
Pičovina od začiatku,..to si nevedel čo si berieš,..turbo kokot???,..*3**3**3**3**3*
turbo kokot a to fest !!! to už ani neni možné čo tu sa objaví indivíduí *3*
Ty si asi z jaskyne vyšla keď rovno urázaš človeka... 😉