Samozrejme... coregazmus napr. Ale nie každý to vie 😜 pozri moje videá , sú tam dve tri
Videl som na vlastné oči na nuda pláži. Chlapík ležal na uteráku a pozeral na nahé mladé dievčatá ležiace poblíž. Vôbec nič nerobil, ani len sa nedotkol penisu . Zrazu mu v ňom začalo jemne šklbat a vzápätí mu vytekalo semeno. Asi sa cítil trápne lebo si ľahol na brucho a zakryl si hlavu uterákom
Kukni video vystrek tam som sa urobil
Videl som to naživo. Bol som s partiou v striptizovom bare a predvádzala sa ozaj krásna stripterka. Vybrala si jedného z hostí a tancovala s ním, vyzliekla ho do treniek a dala ho na pódiu ležať. Bol z nej taký nadržaný ,že sa mu hneď postavil keď ho začala vyzliekať. Po 5min keď holá okolo neho tancovala , naklánala sa na neho rozkrokom pri tvári atď sa postavil aj mne a asi aj všetkým mužom divákom. No a chlapík bez toho aby sa ho dotkla , ejakuloval do treniek . Všetci videli jeho veľký fľak na trenkoch a on sa cítil trápne ale ona mu pomohla vstať a obliecť lebo bol úplne hotový z nej. Obecenstvo zatlieskalo aj jej aj jemu.
Ja osobne s tým skúsenosť nemám, ale musí to byť celkom zaujímavý zážitok. Osobne by som ho aj rád vyskúšal (pri pohľade na ženu). Či už samu alebo s niekým. Len ako experiment. Nič viac.
Mna to ako zenu uplne fascinuje. Videla som plno videi, kde muzi striekali bez dotyku. Niektori len z drazdenia bradaviek
Mňa, keby pobozkás,strčis jazyk do úst, hneď striekam
ja to tiež dokazem .. teda dokazal som niekedy uz davnejsie som to neskusal:D
Pri spani ano
Pri drazdeni prostaty zatial nie, ale zazitok to musi byt uzasny
Inak pri priviazani a prípadne aj zviazanych ociach - ked fantazia ide na plno a partnerka drazdi na spravnych miestach tak sa viem spravit..
Pri drazdeni prostaty zatial nie, ale zazitok to musi byt uzasny
Inak pri priviazani a prípadne aj zviazanych ociach - ked fantazia ide na plno a partnerka drazdi na spravnych miestach tak sa viem spravit..
Ahojte ja pripájam môj zazitok , keď sme s mojou bolo prvý krát v trojke , tak keď prvý krát sadla na cudzieho a začala neskutočne vzdychat tak z ničoho nič som doslova vytiekol , nikdy sa mi to nestalo , je pravda že to bolo obrovské vzrušenie pre mna . Stal som v kuchyni , pripravoval jedlo a pozeral na nich a zrazu sa to stalo
To ti verím...keď som pozrel fotky,musím povedať že tak nádherná mušla priam volá po výstreku.Viem si to živo predstaviť ako leží oproti mne a ty zasuvas...myslím že by to bol najlepší orgazmus
Môj zážitok.Nova frajerka dráždlii sme sa ale bez dotyku vtáka či kundy mál som dobru výdrž cca 45minut som vydržal pri šukani ale v ten večer dráždenie asi 3hodinove nová baba to vzrušenie všetko mozne mali sme dohodu že sex nebude ale už sme to nevydržali roztiahla nohy a len som sa dotkol jej kundy bez zásuny som sa vystriekal.Nikdy sa my to nestalo predtým ani potom
Presne toto má svoje čaro. Neskutočne krásny pohľad na ženu ktorá má pred tebou roztiahnuté nohy a dráždí sa...prsia pekné napnuté ,jej oči prižmúrene vzrušením a slastné pohyby panvou túžiaci po zasunutí...ten výstrek musel byť úžasný.A potom lízanie....
Po výstreku sme sa obaja zasmiali mala bruško kozy picku ostriekanu že toto sa jej ešte nestalo reku mne tiež nie išli sme do sprchy a potom sme sukali a sukali
Ach.....treba repete a pochváliť fotkami 👍
Už sme spolu není ale toto sa my stalo len raz.
Ked si drazdim anal dildom alebo manzelka ked mi to robi analne tak sa spravim bez dotyku penisa len cisto analnym drazdenim. Niekedy aj samotnym drazdenim dierky, nie len prostaty.
(отредактировано)
Ja som mal ejakuláciu keď odpisoval na komenty prípadne dohováral stretko.... samozrejme že žiadne nebolo
Сообщение было удалено пользователем.
jasné že sa ti to zdá blbosť,ak si taký ako jeden môj kamoš,že ti stačí trtkať raz za mesiac.ale my čo to potrebujeme,ako ja za mlada 3-4 krát za deň tak by si pochopil.
ty musis mat dobre vypredane!! nechces sa radsej venovat smradlavym cvičkam? tam si asi viac doma !!
do tretice... takže keď niečo nepoznáš, tak to podla teba neexistuje, a ostatný, čo o tom hovoria, tak trepú blbosti?..... ty budeš v živote ešte velmi prekvapený zo sveta...
Áno dá sa to aj myšlienkami a sústredením sa.
Mne sa to stava vždy pri masáži keď som na bruchu, masíruje mi chrbát a proste príde taká vlna že to neudržím a vytečie mi semeno.
Ide to aj iba za pomoci myšlienok a sústredenia. Úplne bez sťahovania svalov. Sú na to aj treningy. Chce to kľud, absolútne uvoľnenie a najmä čas. To čo príde u mňa je mega, potom sa už stahom neubranim (nejde to, fyzika nepustí :D ) a strieka jak mladý hasič 🤭
Podarilo. Cisto myslienkami. Bol to asi moj najlepsi orgazmus v zivote.
Je to najlepší orgazmus treba sa úplne uvoľniť.
Áno, stahovanim PC svalstva, alebo masáž prostaty. Už som sa spravil pri dobrom pecku nadržaný aj len sediaci na stoličke a pohybom nôh, kolená k sebe od seba. Ale zo začiatku asi v 13-14r som začal mať ejakulaciu pri šplháni, na hrazde na telocviku v skole. Takže super, ale niekedy trapas mokrý fľak na tých červených trenkach. Viem ze takto mali ešte asi 2-3 chalani, ktorím tiež utieklo do trenok, kým sa vyšplhali hore. Na týči som niekedy stíhal, ale na lane to išlo dlhšie a nemal som šancu vydržať. 😁 a tak to mi to funguje doteraz.
takže keď niečo nepoznáš, tak to podla teba neexistuje, a ostatný, čo o tom hovoria, tak trepú blbosti?..... ty budeš v živote ešte velmi prekvapený zo sveta...
Dá sa to aj inak. V minulosti som to robil ked som držal celibat 8 mesiacov. Bolo to kvoli duchovnemu rozvoju takže ani sebauspokojenie neprichadzalo do uvahy. Ale vyprazdnovat som sa musel raz za niekolko dni pre bolesti varlat z dovodu nevyprazdnovania. Tak som to robil len na baze predstavivosti
zo zavretymi očami a skutočne sa to da. Chce to len cvik.
zo zavretymi očami a skutočne sa to da. Chce to len cvik.
Ja viem striekat od tinedzerskych čias bez dráždenia penisu... pelvicke svaly a prostata... A ide to aj viackrát za sebou... 😉
Ano. Da sa to masazou prostaty, mam skusenosti.
Tu muž. Mne sa to stalo vo vyrivke. Bublinky dobre masírujú a keď je ešte pri vás nahá žena...
Robila ti to profesionálka/profesionál alebo len partner/ka či sám?
Robila mi to partnerka a aj sam.
to by si sa čudoval.bolo to za mlada.bol som poriadne nadržaný.z kamošom sme jednu pozvali na výtrtky.on šiel prvý.ja ked som sa na nch pozeral tak ma to poriadne vyhicovalo.kokota som sa ani nedotkol.len som jej ho chcel strčiť do pusi.len čo sa pery dotkli žaluda už to šlo.spapala poriadny náklad.
takže keď niečo nepoznáš, tak to podla teba neexistuje, a ostatný, čo o tom hovoria, tak trepú blbosti?..... ty budeš v živote ešte velmi prekvapený zo sveta...
Bludy trepe ten, co to v zivote nevyskusal.

Použili ste aj špeciálne pomôcky alebo len prsty? Aká je podľa teba najvhodnejšia poloha? Ďakujem za info
Stacili prsty. Da sa, ked lezis na chrbte, mozes byt stvornozky. Ak sam, tak na boku, skrcene nohy.
Odborne sa to nazýva "polúcia" :). Zažil to hádam každý puberťák v spánku. Druhá možnosť je pred prvým sexom v živote. :).
Záver: Ide to aj bez masáže prostaty, len na to treba mať vek a testosterón na rozdávanie.
Záver: Ide to aj bez masáže prostaty, len na to treba mať vek a testosterón na rozdávanie.
Áno tento spôsob je mi jasný, myslel som niečo iné...

Ejakuláciu bez dráždenia penis
Kto to už zažil