Manželka už nechce tak často

Manželka už nechce tak často jako dřív co stím mám dělat?? :-)
Nikoho v tejto diskusii nenapadlo isté vysvetlenie. Ženské telo sa mení a klesá hladina pohlavných hormónov a tým aj chuť na sex. Stáva sa to často aj po pôrode. Ja som zástancom bylín na každý problém a na tento je jedná veľmi účinná , a to aj pre mužov. Je to Kotvičník zemný. Mimo iných účinkov obnovuje tvorbu pohlavných hormónov a tým aj chuť znovu sa milovať, a to u oboch pohlaví. Mám s ním osobnú skúsenosť a som veľmi spokojná.
Už dlhšiu dobu rozmýšľam,že napíšem na fórum aj ja príspevok..Je "verejným" zvykom,že sa skôr sťažujú muži na nedostatok sexu a odmietanie od partnerky..ale čo ženy,ako ja,ktoré milujú sex a ich partner im ho odmieta..(pozor,nie som žiadna nymfomanka-len normálna žena so zdravým sexuálnym apetítom).Myslela som,že je to niečo chvíľkové,čo sa časom poddá a vyrieši-stres,nervozita,prech odné obdobia..to všetko chápem a akceptujem.Ale u mňa je to už o "inej pesničke".Ako dôvod počúvam vždy-"tvoja nadváha"-áno,uznávam,že som sa neprimerane zmenila,ale ako môže niekto,kto všade navôkol "ukazuje" a vyhlasuje,ako ma ľúbi a váži si svoju rodinu..ako mi môže "surovo" povedať NIE.Chlapi sa skleslo sťažujú,ako sa cítia,keď sa milujú raz za dva týždne..ako sú "trestaní"-a ako sa cítia ženy (mimochodom citlivejší tvor),ktorým muž povie "až schudneš,budem sa ti venovať aj každý deň"..Odpoveď väčšiny chlapov viem dopredu- "tak schudni"-ale nechajte si také odpovede pre seba..Zapamätajte si všetci muži,čo si práve toto teraz pomysleli...náš ženský názor je,že ak niekoho "opravdu miluješ",ako to tvrdíš, tak ti na ňom nevadí,či pribral,či zosivel, či oplešivel,či má rokmi strie,či viac znamienok na tele..vtedy môžeš úprimne povedať,že ľúbiš svojho partnera,keď ti na ňom nič z toho nebude vadiť..A doprajete si sex,kedy sa komu zažiada..
nevím ,jak tedy často sexujete ,ale jestli nemá za Tebe náhradu ,když Tě tak odmítá ,protože je to tak ,jak píšeš ,pokud někdo miluje, tak by neměl být problém v nějaké změně.
Nadváha není důvod na odmítnutí sexu..
Ba někdy je baculka divočejší jak štíhlá...
Naprostej souhlas. Od te doby co mame 2 male deti tak mame s manzelkou sex max 1x za 14dni. A to ji hodne ze vsim pomaham (deti,domacnost atd atd). Ji to nechybi a ma pocit ze je to dostacujici. Takze se divam po milence ale jen kvuli sexu a to bude problem. Vsechny chteji vztah :-)
Tj.pravda sehnat ženu na pěkný sexík,tj.problém,zkoušel jsem různé inzerce ale ani tak to nevychází,nikdy nevíš na koho narazíš,Nějaká vdaná paní která si chce vybočit by bodla ale těch je málo,byl jsem ochoten i nějaké zaplatit ale nic jsem nesehnal a o nějakou špínu nemám zájem nikdy nevíš na koho natrefíš,ideální je vdaná,kerá nechce nic bourat,k tomu hezká,a ví co chce.
Mám doma něco podobného je mi 33 a sex 1 týdně je dost málo:-(
Měl jsem v předchozím vztahu holku která to chtěla kdykoli jsem na to dostal chuť,dělali jsme to v prádelce,v kumbále ,na pračce prostě všude to šlo,teď to jde jenom někdy a musí být vše okolo v pohodě jinak je to v pasti a
jinak je problém nechce zkusit žádnou polohu jenom tu svou a maximálně tu mou,Má bkamarádky mi kdysi řekla běž od toho já nešel a teď mit to chybí ale nevím jestli odolám být stále věrný...
No tak tj.zlé,máš chuť to zkusit s jiným?nebo se tomu bráníš?
no potom co jsem náhodou zjistila, že si dopisuje s jinou (něžný a chápající muž, kterých je tak málo...) jsem sex přestala s ním řešit. Samozřejmě mně to nejdřív urazilo, ale taky chápu, že mu po 20 letech lezu určitě "minimálně občas" na nervy. Taky to že vydělávám několikanásobně víc, hraje roli. Ale svatební slib zní v dobrém i ve zlém. Pochopitelně, to že jsem přečetla jeho poštu, (byla otevřená na obrazovce), jsem mu ani neřekla. Proč taky. Ublížit mi nechtěl, prostě hledal jinde co jsem mu nedala já. Já mu taky nechci ublížit, rozvádět se nebudu a sex jsem vyřešila samostatně.
Myslím si ale, že můj postup není moc obvyklý. Přečetla jsem mraky diskuzí na ženských webech.
tak to je normální že po tolika letech je to jiné než když jste spolu třeba rok a dohady k tomu patří my jsme spolu 8 let a je to to samí co popisuješ akorát ta moje ze sebe nedělá chudáčka teda snad:-)
pokud s tím vážně chcete něco udělat, ozvěte se mi do vzkazů - jak muži, tak ženy

nenabízím chvilkové potěšení a to, že vás zbavím napětí, ale skutečné řešení
zdravím,
narazil jsem na Vaši nabídku v diskuzi (http://www.amateri.cz/f2337-m anzelka-uz-nechce-tak-casto) a rád bych se dozvěděl víc...
hezký večer, D.
A opravdu musíme dělat něco špatně pořád jenom my, chlapi? To je opravdu chyba vždycky jen na naší straně?
No pánové tak tj.debata zhrnuto,při první souloži s mou ženou mi ho trochu pokouřila jako že by se to mělo od té doby nic,při souloži časem začla pořád něco zmýšlet že takhle ne to děláš moc rychle,pak pomalu,pak zase dlouho atd,rád to dělám ženě jazykem ale o tom už u nás ani slovo to bylo naposled,teď jsem ve fázi že na ni působím jako antisexista a nevím co s tím,takže souložíme jenom občas a to zdůvodu že chceme sourozence jenomže bez sexu to moc nejde,myslel jsem že to vyřešíme ale problém se stále vstupňuje...zatím jsem nezahl ale jsem toho plný,nevím jestli se umím ještě pomilovat bez pomyšlení že to dělám nějak blbě.....
Nikdy jsem v sexu neměl problém...
a co když je to obráceně, muž, zdánlivě bezdůvodně, odmítá manželku? veškeré snahy marné....
Otázka je proč to dělá. Pokud se jen snaží, být ženě trochu nedostupný, aby jí k něčemu povzbudil, tak to není přeci na škodu.
Mohl bych mí klidně nick Joudelinovic a v podstatě bych napsal podobný příspěvek.
Člověku už pak ani nevadí, že nemá sex, to se dá obejít i s nějakou vynalézavostí navíc, ale chybí pocit, že ho někdo chce jako muže.
Hochu, vím o čem mluvíš. Já se ženou začínal pěkně pomalu a romanticky. Časem se to stupňovalo, což jsem jako chlap velice ocenil, ale po porodu se to vše obrátilo vzhůru nohama. Ač jsem hodně vypomáhal, v noci k dítku vstával, jezdil na nákupy a po doktorech, ať má manželka více odpočinku a relaxu, nic se nezměnilo. Vedli jsme o tom dlouhé rozhovory, říkala že se to pokusí změnit a nic. Tehdy, kdy bylo sexu dostatek, jsem byl spokojený, dělal jsem věci s chutí, rád jezdil domů. Teď se nerad vracím domů, jsem pořád nevrlý a mrzký a raději zůstávám déle v práci, z toho mám aspoň peníze, které mohu "vazit" do rodiny. Alespoň z toho mám potěšení. 4 roky jsem se snažil, chystal koupele při svíčkách, prováděl hodinové mazáže s hlazením při svíčkách a za celou tu dobu cca 6krát?? Ono všechno jde vydržet, ale co je dlouho, je dlouho a člověk nemůže pořád. Neříkám, že je chyba v ní, ale pokud je ve mě, tak o ní nevím, nikdo mi ji neřekl a já svou chybu sám nevidím. Tak jak chceš zjistit co je špatně. Snažil jsem se i zajít do manželské poradny, ale narazil jsem. Slibovala, slibovala, ale skutek utek. A já ji ještě nezahnul, ale pokud se nic nezmění, asi to udělám a přispěju tak ke špatné statistice náš mužů. Ale již nikdo nevidí podtext onoho bodu statistiky. Přecejen my chlapi jsme z jiného těsta a prostě "to" někdy potřebujeme, aby jsme nebyly nevrlí. Nebo se pletu??
Mám doma to samé,sex 1x za měsíc a i tehdy mi to připadá,že to dělá z povinnosti.Má rok po porodu a sex byl tak max. 8x. Z mateřske si plati úvěr,já táhnu všechno,pomáhám doma,starám se o malou.Pak se divi ze jsem nervni a otravenej.
Mám to úplně okonce mi půl roku po porodu řekla, že jí sex nic neříká a že jestli je pro mě tak důležitý mám se jít léčit. Nespali jsme spolu víc jak 6 měsíců. Mám to tedy jen práce a starosti. Nicméně..zahejbám..ale, že by mi to přinášelo kýženou slast to ne. Raději bych řádil doma a všuded kde spolu jsme...no..je to těžké
mě se stalo něco podobnýho,tak jsem si poprvé po20letech zaplatil holku.bylo ji 26let.bylo to super asponˇsem mohl odpojit ,to comám doma