Přistižení známých

Kamarádů/dek, honění pře nimi

Strašně mě láká a vždy lákalo, přistihnout nějaké známé při sexu a pozorovat je. Nebo koukat jak si to některá z mých známých dělá, případně si to nad ní udělat já, ale nezapojovat se. Máte ty někdo takové touhy? Stalo se vám něco takového? Jak jste si to užili?
Hele čekal sem že se zde ve svém nabízeném vláknu trochu rozjedeš někteří ti k tématu odpověděli a ty nic...
Tedy krom toho žes napsal že sem debil a ještě s toho důvodu že seš linej se zamyslet nad tím co tím chtěl jiný říct
Tak co bude rozjedeš se trochu nebo to zbytečně urážení byl tvůj vrchol
............
Naprosto Te chapu a rozumim.
Taky me takove spehovani vzrusuje.
A bere me I kandaulismus.
Jo jo, tady je někdo debil 🧐 a neumí se vyjádří k danému tématu. Když tě tohle nezajímá, tak sem nepiš sračky. Taky se k Vám třem komentujicim nevyjadřuji, když jste ani jeden neměli smysluplnou odpověď. Díky
Je vidět žes na vojně nebyl jinak bys věděl že k tématu jsem psal ty .........
Souhlas. Pořád stejní debílkové se vyjadřují k věcem, které se jich netýkají. Píšou kraviny nebo si myslí, že jsou snad vtipní. Kazí to ostatním, kteří tu něco chtějí zažít nebo se chtějí něco dozvědět k danému tématu.
Neprotirecis si trochu? Trosicku? *22*
Nevyjadrujes se a presto jsi se vyjadril? *3*

Pokud se ti nelibi reakce, tak sem nepis sracky no. Jak jednoduche *413*
Tady, nejde o to jestli se mi Vaše odpověď líbí nebo ne. Ale o to, že odpovědi Vašeho typu jsou zbytečné a ubohé. Kdyby se alespoň trochu týkaly daného tematu. Ale reagovat k tématu umí jen trochu víc inteligentní lidé 😉 čekal jsem jiné reakce, než ubohé výstřelky.
Inteligentni lide se ti vyjadrili. Ze je takove pubertalni touhy presli jeste pred pubertou. Bohuzel, tobe to honeni u teto, az detinske, predstavy zustalo *1*