Utírání zadku s dlouhými nehty

Rád bych pochopil... :)

Strašně by mě zajímalo, jak si slečny i dámy s dlouhými ( a kolikrát i špičatými nehty ) vytírají zadek... Nemyslím to nijak perverzně, hulvátsky, nechci nad odpovědmi honit, prostě mi nejde do hlavy, jak si děvčata vytíráte zadek s těmi drápky... :)
Víš, co se stane, když šlápneš v pohorce do hovna?
Je pak celé tvoje!

Něco mi říká, že tohle bude fungovat asi podobně... *3* (отредактировано)
Tak normálně si vytíráš *63* toaletním papírem a ne nehtama ne? *3* ... Já to tak dělám běžně *159*
založím vlákno jak s holubama z nosu, jestli s nehty nebo jinak,*3**3*
proč se bavíte o takových blbostech? to jsou možná otázky na portál emimino.cz,tady jak píšete jste na erotické portálu
Сообщение было удалено пользователем.
Pak je mi líto těch borců, co se jim pak ty slečny v barech snaží vnutit tím, že je hladí po vlasech... :D Nevím co si o tom mám myslet no... :D
Tak přece tvrďáci si nevytírají, myslím že jsou mezi náma i tvrďačky a ty se poznají podle dlouhých drápů
Tak to mne také vždycky zajímalo *3* Sama mám přiměřeně dlouhé nehty a vše je ok, ale ty drápy, co občas vidím, u těch opravdu netuším *9*
A co třeba takový fisting dvou žen co mají dlouhé nehty. To musí být taky velice zajímavé :D
Ten fist můžeš mít kvalitní rukavice a jde to ovšem ta velká potřeba....to už je horší....já takové nehty nemám a fist poskytuji problém nemám ani u toho druhého:-)
Ty nehty samy o sobě jsou na většině žen přitažlivé, ale zrovna u toho fistingu bych se bál i toho, že dovnitř jde 5 nehtů a ven už třeba jen 3... :D