Mužský anál

Problém so zasúvaním

Mám problém so zasúvaním dilda do análu, dokážem maximálne 3-4cm do hĺbky... Čo s tým?
Často si představuji, jak laskám půvabnou prdelku a pomalu do ní vstupuji a lehce do ní vnikám. Bohužel toto je mi doposud odepřeno. protože mne zajímalo, jak je anální dráždění příjemné či nepříjemné, vzal jsem uměláka a vstoupil. Pocit zajímavý, ale hlavně ocas nalitý vzrušením k prasknutí. Párkát jsem se projel a dokončil vyhoněním. Jednou mi to nedalo a vzrušoval, jsem se pouze umělákem v zadečku a zkusil, kolik vydržím. K mému velikému překvapení se dostavil velmi silný orgasmus, aniž bych si honil ocásek. Po chvilce jsem zkusil pokračovat a orgasmus byl, tak silný, že se mi vzrušením normálně roztřásla kolena. Zvědavost je potvora, tak když jsem přišel k sobě, zasunul jsem potřetí a to jsem šel do mdlob. Škoda, že to musím takto potajmu, ale stálo to za to.
Ja muz 60l.bi.pasiv.plnostih.praha.rad nosim plenky s dam.pradlem.praha.takto obleceny delam muzum babyholku.rad bych skusil anal jestli se najde nekdo i starsi deda,co do mne zasune curaka a ojede mne,libani,osahavani,lizani oral jsem uz mel a prst v analu taky ale curaka v sobe ne.masli kde tak napis,mohu jen dopoledne,u tebe,na wc,priroda.kdekoliv.nebo zajdeme opoledne na pivo kavu pokecame a mozna se domluvime.vladimirvalencik31@gmail.com
som prihlaseny iba dva dni ale este som zatial nenasiel nikoho kdo by ma poriedne vitrtkal obleceneho v korzete a podvezkoch do mojho zadocku a napustil my ho svojm horucim semenom
Stále mi tady chybí příspěvek od kokona ,jeho bohaté zkušenosti z análního sexu
Rozhodl jsi se rozesrat další diskusi? Dvě ti nestačí blbe?
Ty jseš ale pořádný kus debila já tě slušně vyzval abys popsal své bohaté zkušenosti ohladně análního sexu ,pouze dodávám ,s obojím pohlavím nestyd se ukaž všechny stránky své debility .
Přátelé análku, navštívil vás největší pitomec na amatérech a "velký znalec" análních praktik, který pod nicky: sexnebi,nic-moc,kurvy-ne rozesere každou diskuzi kam vleze. Nejraději leze na diskuze o análních praktikách, kde se vulgárně vyjadřuje o všech, které to zajímá. Příště uvedu pár příkladů jeho duševních zvratků.
Už vím proč mě tak rád cituješ ,nemusíš používat pravidla českého pravopisu,je tam sice pár chyb ale není to tak náročné jako když smolíš příspěvek sám ,jen pokračuj jseš zábavný debil. Je pravda že s tebou rozeseru každou diskuzi ale aspon každý vidí cos za debila.Počítat neumíš to jsi ukázal už dříve když nevíš kolik je 2+1a ani 1+2 ,těch diskuzí jsem díky tobě rozesral více asi pět.
Citace tvých duševních zvratků dokonale charakterizuje tvoji pronikavou inteligenci. Napiš tady raději přátelům análního sexíku o svých bohatých zkušenostech s análním sexem. Třeba jak se ti onehdá společně s nic-moc protrhl hajzlpapír, umazal ses od hoven a smrděl jsi tak, že ses musel umýt savem :-) To bylo dobré!!
Neodpovídáš na mé přímé dotazy ,svými debilními příspěvky se snažíš odvést pozornost od své debility a tím ji pouze prohlubuješ. Napiš nám tím svojim pravopisem jak žijete v Chánově ,to bylo super jak mě k vám zveš.
Protože máš rád dědku citace z tvé bohaté tvorby na místních diskusích, tak jedna opravdu úderná citace:
„třeba serte vzájemně do huby a toaletní papír taktéž mýdlo s vodou vůbec nepoužívejte a po vykonání potřeby neboli po vysrání si prdele vzájemně olízejte aspon ušetříte“

To může vymyslet a napsat jedině člověk, který s tím má bohaté praktické zkušenosti. Opravdu to se svojí starou děláte? A chutná jí to? :-))
je vidět cos za debila až budeš zase číst mé příspěvky tak si pořádně umyj posranou držku a oči ,blbě přečteš a své praktiky přiřkneš mě ,proč to děláš když se za to potom stydíš?napiš nám něco v tésvé přirozené mluvě ,nebo tě mám poprosit ?
Tvoje duševní zvratky si může každý najít a potvrdit. Tady je další z téma:"starší muž a mladá žena", když sis chtěl zašukat jinde, než se svojí starou a dáma tě odmítla. Citace z 19.10.2008 06:40:53 :

"ty kurvo tys to ještě nesmazala? tojsi ještě nezdechla?přečetla sis příspěvek od sex nebí ve foru měl jsem nutkání reagovat na tvou nabídku ale po přečtení varování jsem se zkontaktoval se sexnebi umožnil mi přečíst ty vzkazy cos mu pala a přesvědčil jsem se že větší kurva a svině neexistuje ty se ke každému vnucuješ do bytu za učelem sexu to bydlíš pod mostem ?já si myslím že spíš typuješ který byt vybrat napíšeš takové vulgární vzkazy proč jsi urážela i jeho manželku ta určitě o ničem neví ani to že reagoval na tvojí nabídku a pochopitelněže o tom neví ani moje taky se za to stydím že jsem to nutkání měl potom ho dáš do ignorace když ti dojdou urážky takovou kurvu a svini by člověk nepotkal na celém světě ani mezi cikánama jo s tebou si tak něco začít sexnebi jsou u nás užili jsme si krásně sice bez výměny ale kté asi také dojde mi chlapi si to přejem ale drahé polovičky váhají ještě spí tak ti toto píšem spolu"
Přátelé, to je duševní průjem,co? A navíc těžká schýza, když pod různými nicky(sexnebi,kurvy-ne,nic-moc ) odpovídá sám sobě. :-)
Tak už jsi řekl svý starý, že sis chtěl zamrdat s mladou kočičkou s vyholenou kundičkou a když tě odmítla, tak si na ní byl vulgární? :-))
Tak to se ti kokone moc nepovedlo se schovat pod jiné nicky , máš problémy stydíš se za ten hnus anální sex ke kterému ses přiznal a vystupuješ pod jinými nicky ? já to věděl žes krysa zbabělá.
No vidíš jak ti to jde debile když se s tebou nikdo nebaví bavíš se sám se sebou
tež mam penis s prísavkou a vybraci,, 20/5cm parada když ho citim v sobe.
Koukám že tě tady spíš chtějí znásilnit, než ti poradit. Gel určitě, ten je důležitý a hlavně ten správný aby se anální vstup uvolnil. Pořiď si gel na bázi sil. oleje a neber moc parfémovaný ten tě může i nepříjemně dráždit. Ty vodové stojí za prd. To uvolnění platí samozřejmě i o tobě samém, vše je v hlavě, musíš být v pohodě. nevím jaký průměr a velikost análního kolíku používáš, každopádně u hloubky 4cm, o kterých píšeš by si mě už být v konečníku kde je cesta volná tak do 12cm. Potom je svěrač a ten musíš překonat. Když si vzpomínám na svoje začátky, používal jsem klasickou delší svíčku cca 20cm. průměr 2cm, Ta se ohřeje od tvého těla a přizpůsobí se zahnutí konečníku a kopíruje ho. Přeji ti hodně nových zážitků.
Rozmyslal som, ze by som si kupil nieco na masaz prostaty. Ma niekto skusenosti s rudge boy alebo niecim podobnym? Chcel by som dosiahnut striekanie bez pomoci ruk. Pri masazi prostaty nemam problem odtiect po odteceny uz penis stoji a je tvrdy ako kamen ale nevystriekam sa. Preto hladam sposob ci je mozne toto tymito hrackami dosiahnut.
Muzsky anal je uzasny mne to robi priatelka ked mam na to chut tak vyberie vibrator a pekne ho nageluje a pomalicky my ho tam zasuva a najlepsie je ked ma pri tom este aj fajci ale najradsej mam ked si da pripinak vtedy sa citim akoby ma sukal chlap ale zivy je zivy vsak :-))
ahoj tiez bi som rad umelaka do zadku no moja to nechce co tak stretnut sa s vami
Milujem dlhy sex do ritky nemozem stretnut tich muzov ktori si to vychutnavaju ked zasuvaju a ja to tak milujem kto mi poradi ako najst partiu muzov ktori ma budu sukat stale a dlho