problémy s orgasmem po covidu

neudělám se :(

Prodělal jsem lehčí formu covidu. cítím se už zdráv, ale vytratila se nadrženost. Erekce dosáhnu, většinou je i výstavní, ale nemohu se udělat. Když si ho honím, cítím, že orgasmus je někde hodně daleko. Mám pocit, že si ho dřív utrhnu*49* než se udělám. Většinou toho nechám bez výstřiku.
Když se mi povede se vyhonit, tak spermatu je strašně málo, které ze mě jen vyteče. sperma ze mě nestříká.*71*
Zkus brknout Hamáčkovi a nebo jsi sundej roušku pak už nebudeš stříkat vůbec.*3**3**3*
Problém s malým množstvím semene a slabým výstřikem začal u mě po 55 nar. Covid mě odboural na 2 měs. úplně, měl jsem středně těžkou formu. Teď se to výrazně lepší ( po pěti měsících od covidu), partnerka začala nové formy dráždění - lízání koulí, masáž prostaty a jsem téměř ve stejné formě , jak před 55 jen menší frekvence - 2-3x týdně. Je to hodně o partnerce...
Já taky měl COVID, Stratil jsem čich i chuť, ale šukal bych stále.
Jak to malo teče tak maš asi ucpane trubky chce to odvapnit *389*
Prodělal jsem covida před dvěma měsíci. Bylo mi dost blbě, ale stále lehký průběh. Mohu říct, že po prodělání covidu, jsem opravdu cítil, že několik týdnů nadrženost nebyla tak velká a orgasmu jsem nedosahoval vůbec tak lehce, jak dřív. Ale začalo se to lepšit a řekl bych, že nyní už skoro nevidím rozdíl. Takže jsem se postupně vrátil do "původního" stavu. Držím ti palce, ať se to taky časem srovná*114*
U nás se o tom moc nepíše, ale v zahraničním tisku se o tom už píše. Zatím na to není žádná zaměřená studie přímo zaměřena (na množství sperma).

Co jsem našla v angličtině, tak studie dělaná v Číně, která se zabývala hormony prokázala, že 81 mužů že 100 měli snížené hladiny hormonů souvisejících s reprodukcí. Nebyla ovlivněna hladina testosteronu.
Jak čtu dál, tak ty studie jsou zaměřené na prokázání Covid ve spermatu a moči a přitom jen okrajově naraží na to co píšeš. Popisují ale i efektivní poruchy.
ano erektivni poruchy se dostavuji teď jsem to četl že 62 lety muž měl prodlouženou 4 hodinovou erekci chudak chlap *91*

Neues Symptom: Corona-Infektion führt zu Dauererektion. Ein Mann, der mit Covid-19-Merkmalen an ein Beatmungsgerät angeschlossen wurde, hatte eine vierstündige Erektion.

Jo je to z Bild.de tak to neberte važně protože Bild to je kachna vedle kachny *244*
Сообщение было удалено пользователем.