Ahoj, začínali jsme stejně jako vy. Nejdřím jsme se chtěli podívat, jak to na swingers chodí a nechtěli jsme hned výměnu. Bohužel jsme si jako první klub vybrali Bunkr a to opravdu nedoporučuji, byli jsme rozhodnuti, že už sw nikdy. Po nějaký době jsem sebrali odvahu a zkusili Paradiso, to bylo úplně něco jinýho, ani ne tak prostředí, ale hlavně složení a úroveň návštěvníků. Do třetice jsme navštívili Fantasy, to nám vyhovuje nejvíc a už jsme ho navštívili nekolikrát.
Zajímalo by mě, proč ty minusy...
Mě ani ne :-D
Pokud dá někdo mínus místo toho aby vyjádřil svůj, třeba i odlišný, názor tak mě to nezajímá
Pokud dá někdo mínus místo toho aby vyjádřil svůj, třeba i odlišný, názor tak mě to nezajímá
Kdyby se vám chtělo cestovat, tak Přerovská 3, má na programu semináře a asi je vo tu zdravovědu zájem. A nebudu hodnotit klub, to ať si každý udělá obrázek. Do hodně klubů se vracíme a do tohohle taky. Majitel je neskutečný blázen.
Přerovská? To nevím co je ani kde to je. Nějaké bližší info?
Podívej se na nick sw-trojka, nebo www.swingers3.cz
Pro nenáročné Desire, pro postarší Paradiso, pro lidi co mají rádi pozlátko Fantasy, pro ujeté Bunkr:) A pokud nejčistší a jenom se v klidu koukat, pro začátek? Tak určitě Fantasy.
(отредактировано)
Naprosto skvěle ,stručně a trefně popsané. Navštívili jsme všechny zmíněné kluby, některé několikrát a máme stejný názor. Každý klub je jiný a najde si svojí klientelu.
Ano a fanatičtí zastánci Desire ano, honem, dislajky. Schválně, jestli jich budeme mít nejvíc!
Smithovi, to jste si pěkně naběhli, zatím tady fanaticky laikujete jen vy a vám podobní, dislaik tu není jediny😂.
Ahoj, za nás bych doporučil Fantasy. Byli jsme s manželkou i v Paradisu, ale nakonec chodíme jen do modrého F. Klidně více do zpráv. 😃
Nejčistší je Desire.
Ahoj, jj Desire byla i naše první volba. Konkrétní téma seznamovací párty. Příjemné prostředí i lidé kolem. Jak klienti, tak personál. Takže za nás, velice příjemný zážitek
Také máme s Desire, velice dobrou zkušenost, krásné prostory a příjemní lide.
Ahoj, buď Fantasy nebo Paradiso
Díky, je mezi nimi nějaký velký rozdíl? Všechno, co jsem četla nebylo moc aktuální. Jen pár let zpět.
Desire cluub zkus ....podivej se na stranky

Jak vybrat klub
Nejlépe Praha a okolí
Partner přišel s tím, že bychom mohli zkusit swingers. Nejsem proti. Pročetla jsem toho hodně a pořád nevím kam.
Jsme 34 a 40, normální, 170/63 a 192/89.
Chceme čistotu a na začátku jen koukat a věnovat se sami sobě. Uvidíme, kam se to pak posune.
Takže, kde je to čisté, příjemné, v pohodě, kde se dá koukat, aniž bychom byli jak na nádraží :). Příjemné prostředí a stejně tak návštěvníci? Diky