Úprava ochlpenia u mužov

holenie sa (vyholený, čiaročka, atď.)

Ahojte, zaujímalo by ma, ako ženy ale zároveň aj muži berú úpravu ochlpenia penisu. Či sa ženám páči keď je muž upravený ale nie len štýlom vyholený ale aj napríklad vyholené len okolie a vyholené kontúry alebo vyslovene úprava na čiaročku, trojuholník alebo zarastený. Podelte sa kludne aj ako ste na tom vy. Ja preferujem úpravu, no nie čisté vyholenie, no nemám s tým problém samozrejme. :-)
Třeba já se pravidelně vyholuji už dlouhá leta. Je to pěkný náhodou. Lepépe řečeno od mládí se vyholuji.
Сообщение было удалено пользователем.
Depilace curaku i analu orientalni pastou jako v Egypte. Kvalitka.
Chodím na depilaci cukrovou pastou, obvykle nechávám proužek... mám vždy na ca 2 - 2,5 měsíce pokoj ;-)
Tak nějaký old schoolový přírodní jeskyní typy to možná ještě dnes rajcuje, ale my ostatní, co jsme se již přestěhovali do paneláků už dobrých 15 let většinou komplet holíme.

Před 150 lety byly taky v módě plnovousy (viz Marx, Engels), okolo první světový se to začalo pomaloučku redukovat (Lenin), po druhé už to byly jen kníry (Stalin) a dnes už má tvářičku jako dětskou prdelku i Puin se Zemanem. A spletl by sis je snad s malými dětmi?!

Na východě to kdysi za Petra Velikého došlo tak daleko, že se tam platila daň z vousů. Jestli u nás levice ještě chvíli zůstane u kormidla, tak Schillerovou nad prázdnou kasou možná napadne daň z bobra. Pak začneš taky holit! *24*
No vidíš, ale neholenej curak je fakt vrchol nechutnost. To potom ty perokuřky mají problemy s chlupy v dutině ústni *14* (отредактировано)
Jóó…,a prdel si utíraš?

Jasně, správny chlap má mít pleš, velké břicho, nosit brýle a musí smrdět. To po nich potom ženske jedou jak polaci po uzeným v roce 1981 *25*
Prdel se prece neutira to se nechava zaschnout a oklepe se to
A vlasy si nestříháš a vousy neholíš, nebo? Ty přírodo.
Jj a zuby taky nečistí, vždyť přece zubní kámen zpevňuje zuby jak se tvrdilo ještě před pár desítkami let.
Já volím takovou úpravu, aby to vypadalo přirozeně. Jak taky jinak by mělo vypadat přirození?
Já jsem si to dole ošetřil přístrojem se světelnými impulzy aby tam chlupy už nerostly- nebavilo by mě to se furt holit, navíc se mi občas i neco zanitilo....., a tak mam pokoj....😁
To prý není vhodná metoda pro mužské přirození. Bylo to bez problémů?
Naprosto bez problémů , neni to hned, je potřeba vynechana mista opět blejsknout , ale kůže je čistá jakoby tam nikdy chlupy nerostly a to je rozhodující. Důležité je vystihnout okamžik, kdy jsou chlupy ve stádiu růstu - to je důležité, proto to u některých nefungovalo....
A to je jako navždy, nebo to časem zase vyraší? Chci říct, co když za pár let v Evropě muslimové zavedou povinnost nošení plnovousů + bobrů... to aby sis tam pak dával paruku nebo lepil alespoň knírek... *4* Nemáš z toho strach?
Mně přijde, že se tomu věnuje moc pozornosti ve smyslu vzhledu. Kdy na vás někdo kouká? Holka v posteli? Ta snad víc řeší, jaký je to mít vás v puse, v ruce, ... nebo ne? A krom toho je to o komfortu, a pak se snad nějaký čárky a podobný blbosti neřeší? Já jsem dlouho chodil na brazilku, protože mě osobně chlupy serou, teď po covidu se dole prostě holím nebo zastřihuju na 0.5mm strojkem. A tělo zastřihuju na 3-5mm. S novou přítelkyní jsme se jen ujistili, že jí tohle přijde ok.
Ahoj, s partnerkou mame oba ted carku, je to nevsedni u muzu. Zene se to libi, trochu zmena nez uplne do hladka. *243**13*
... nevšední. Spíš to u chlapa působí krapet buzerantsky. Čárka je totiž takový optický (rajcovní) prodloužení píči.
Já zastřihuju. Dlouhý chlupy vypadaj podle mě blbě, ale zase úplný vyholení mi přijde divný, navíc já jsem dost chlupatej, tak ten vyholenej ostrůvek by vypadal směšně 😀
Pravidelně/nepravidelně to prostě střídám ;-)

Čárka, hladko, zarostlý...párkrát palmička až na hrudník O:-)

Koule a zadeček v podstatě do hladka *63**2*
Já mám jitrnici pouze do hladka. S chlupy si případam takový "špinavý" 😳
Viz. galerie.
Podle mě se k obřízce hodí oholení do hladka, takže penis a koule mám do hladka a v tříslech kolem penisu pouze zkráceno. 🙂
Tuším že (nejen) tento týden se tu na fóru probíralo, jak někteří PíP nejsou schopni či ochotni projít víc než posledních 10 v historii nabízených témat a zakládají stále "nová" témata, jaký je zde bez řízené diskuze chaos. Jako příklad bylo uvedeno Swingers nebo holení-neholení. A ejhle, uplynuly necelé 2 dny a už tu máme "nové" téma na staré téma holit-neholit nebo chlupy-nechlupy *1*
Jen namátkou:
amateri.com/cs/forum/262/holit-neholit-cim-a-jak
amateri.com/cs/forum/495/holeni-muzskych-partii
amateri.com/cs/forum/1456/holit-ci-neholit
amateri.com/cs/forum/1812/kluci-a-holeni-prirozeni
amateri.com/cs/forum/2633/holeni-panskych-intimnich-mist
amateri.com/cs/forum/20440/uprava-prirozeni
amateri.com/cs/forum/21476/holit-ci-neholit-co-je-lepsi
amateri.com/cs/forum/22754/holeni-intimnich-partii
amateri.com/cs/forum/23542/holit-neholit
(určitě jich bude ještě více - např. holení mužského obličeje také tuším sklouzlo k holení intimních partií)

a teď ještě tohle amateri.com/cs/forum/24736/uprava-ochlpenia-u-muzov *12*

Je opravdu tak těžké se podívat trochu do historie fóra nebo zadat do pole hledání nějaký výraz (v tomto případě stačilo něco ve smyslu "holení") a přidat nový hodnotný příspěvek k nějakému již založenému tématu? Ta snaha o zviditelnění se za každou cenu u některých Amatérů ... ach jo *20*
Nemám tedy na mysli zviditelnění se odpovědí na příspěvek třeba 3 roky starý "zítra bude honit tam a tam" a zájemce mu po oněch 3 letech napíše do fóra vzkaz, že se tam na něj přijde podívat. To se fakt zviditelnil - ale negativně.
1. autor 3 roku starého příspěvku má již profil mnohdy zrušený
2. místo do fóra je určitě lepší psát, zejména zprávy soukromé, osobní, do vzkazů (symbol takové té poštovní obálky *1* )
3. ...
4. ... (отредактировано)
Mě úplně oholený přijde strašně moc anti sexy. Úplně zarostlý je zase dost nepraktické. Já mám nejraději když je nad penisem zkráceno, takové strniste a koule zcela hladké. To mě baví nejvíc
Vidím to podobně. Koule mám do hladka a nad penisem přírodní, nebo trochu upravené.
Chlapi s chlupatým břichem a oholeným okolím penisu fakt nevypadají moc esteticky.
Ja to delam srojkem na vlasy. Viz ma galerie Panske holicstvi.
Ano vidím to přesně tak a tak to i dělám normálně chlupatý chlap s úplně oholenym ohanbím je směšný.