Velký výstřik

Větší výstřik

Dá se nějak dosáhnou velkého výstřiků a velkým obsahem?
Menší výstřik je občas lepší. Já mám naopak problém s moc velkými výstřiky. Pokud se neudělám každý den, tak mám obrovské bolesti varlat… takže méně je někdy více…
Bud abstinenci nebo treba, kdyz delsi dobu honim a tesne pred vystrikem skoncim. A tak to opakuju treba hodinu dve. Nekdy je pero tak nabehly, ze az boli. Ale pak ten vystrik stoji za to.
Mně se třeba líbí velké výstřiky, určitě pomůže půst několik dní a oddalování při honění, ale jinak je to už spíše o fyziologii. někdo prostě stříká hodně ani nepotřebuje dlouho abstinovat a někdo moc nestříká nebo spíš jen vyteče a může abstinovat kolik chce, ale na to množství to určitě pomůže.
S manželem praktikujeme: on si třeba 2 dny nehoní, ani sexík a pak ten další den ho schválně provokuji. Když mě napadne, tak mu to pohonům, orální sexík a nebo sexík, ale jen před vrchol...a pak večer to jsou výstřiky...
Máme videa, ale ty sem nedáme... Jinak tyto věci se dost těžko zachycují.
Nemá s tím problém zachytit svůj výstřik , videí mám dost.
Jj to mi manžel také tvrdil...říkám OK, že může na obličej a natočit si to... On celej šťastnej a výsledek: já jsem měla sperma všude jinde než na obličeji, ve vlasech a i na posteli... Údajně se nemohl soustředit na obě veci*3**3*, ale hlavně, že jsou zážitky....
Mně se nejvic osvědčila pauza 2-3 dny a pak oddalovat klidně i víc jak hodinu. Výstřik je pak velký jak do délky tak do množství ejakulátu.
Víc jak 3L vody denně a vitamíny D3, zinek. A pořádná strava. Samozřejmě dlouhodobě. Nic krátkodobého asi nefunguje. Aspoň u mě to funguje.
3 litry vody denně to ne, to zas tak nehroť, to si zbytečně přetěžuješ ledviny!
V dietě když sem chtěl jít s váhou dolů tak sem dával i 4,5 litrů a MUDr řekla že to je v pohodě. Ale musí to být voda, nebo minerální voda a trochu měnit značky vody. Asi dát čtyři litry Coca Cola by byl sakra problém. Myslím z dlouhodobého hlediska.
Ledviny ti to dostají z těla úplně bez problémů (myslím že zvládnou 700-900ml za hodinu). Takže se to do toho dne dá lehce rozvrhnout, hlavně teď když už je teplo.
Сообщение было удалено пользователем.
Souhlasím, pár dní půst, pak oddalovat co to jde a mám toho požehnaně. *114*
Já strikam víc když mám čas a hezky pomalu honim .Několikrát když cítím že už bych strikal tak přestanu a když už se to nedá vydržet zcakam kalhotky .To pak jsou hezky striky
Delší sexuální půst a pak byt hodně zavodněm ,ale tak nečekej něco extra velkého .
Sperma se doplní za 24 hodin, tak proč je tam nechávat zbytečně ladem. *265*
Doplňuje s hned , ale ideální dávku mám až tak po třech dnech .Používám kapky kotvičníku ,řekl by že to taky zlepšuje sexuální kondici i velikost výstřiku .
Dá.....neejakulovat. Nehonit, nebodat. Prostě nestříkat pár dní.

Pak to jsou slušné lívance *49**71**243*
Jako to jsem zkoušel a nepřišlo mi že by to bylo až o tolik 😀😀
Honit, ale nestříkat. To funguje aspoň mně, a pak není potřeba ani čekat moc dlouho, dva dny stačí.