Chceme letos na Brač. Jaké tam jsou pláže fkk a jsou dobře přístupné?
Vloni jsme byli na Rabu a super, letos vyzkoušíme Solaris.
Jadran je super na snorchlovani, krasna viditelnost, to by me taky lakalo nejaka takova cista plaz, bez chlapu, jen pekne zenske :-)
Také plánuji singl dovolenou na FKK, tak pokud se dozvíš tip, přepošli. Díky.
Ahoj, byl jsem už několikrát sám v Koversadě a v pohodě.
Mockrát nas kazde leto nějaký voayer spehuje a honi se. Někdy kyvnutim nebo mávnutím pozvu i blíž...
Ale žádné řízené kempy fkk k tomu nejsou. Nejhezci je volna pláž někde za městem, ne přímo u hotelů.
Suprova je na to Dalmácie.
Ale žádné řízené kempy fkk k tomu nejsou. Nejhezci je volna pláž někde za městem, ne přímo u hotelů.
Suprova je na to Dalmácie.
PRO: HravySympatak
Ubytuj se v kempu Amarin (Rovinj). Jde sice o textil resort, ale 200 metrů za plotem u moře polehávají naháči a po dalších 200 metrech je swingers pláž Punta Križ. Za ní se scházejí gayové. Můžeš si vybrat, ke které skupince se přidáš.
Ubytuj se v kempu Amarin (Rovinj). Jde sice o textil resort, ale 200 metrů za plotem u moře polehávají naháči a po dalších 200 metrech je swingers pláž Punta Križ. Za ní se scházejí gayové. Můžeš si vybrat, ke které skupince se přidáš.
Сообщение было удалено пользователем.
V sobotu jsme se byli podívat na pláži bunculuka... vstupné 30 kun / osoba. Lehátka a slunečník 140 kun na den. Restaurace předřazena... pivo točené 32 kun ,kafe 22 kun, ale mají tam Market kde se dá koupit vše mnohem levněji.
Děkuji. Konečně odpověď, na kterou jsem čekal. Budu se muset tedy podívat po nějaké sympaťandě, kterou by to taky lákalo a jela by. Inzerát zatím moc velkou odezvu neměl
Zajed si do Rovinje na pláž Punta kriz
A když budeš nějakému páru sypaticky, tak te třeba vezmou mezi sebe
A když budeš nějakému páru sypaticky, tak te třeba vezmou mezi sebe
Nevím, jestli něco takového někdo řeší. Myslím chlapa bez partnerky. Jezdili jsme se z Poreče koupat do Koversady. Chodili tam páry, viděli jsme samotné muže i ženy všeho věku.
Valata samotného chlapa nepustí.
Tak to můžeš na Valaltu zapomenout :)
To jsi mi moc neporadil. Důvod?
Samotni muzi ani zeny do Resortu nemohou

FFK Chorvatsko - doporučení?
Máte zkušenosti s konkrétním kempem?
Děkuji