Poprad okolie ? opaľovačka ?

Poprad

Dáme niekedy nejakú opaľovačku ?
Chodi sa niekto nudit aj ku jazeru Hadviga pri Mengusovciach?
v pondelok 29.6.2026 nudapláž pri Svite - štrkopiesky, od cca 11:30 bude k dispozícii moj pasívny zmrd na poriadne vymrdanie, nakŕmenie a napustenie inštrukcie má mať jocksy a ponožky s nápisom SLUT. Dovolené všetko, bez zábran a stopky - na výzore a veku nezáleží. (отредактировано)
chysta sa niekto zajtra 24.6 na nudaplaz do svitu? palnujem okolo obeda byť tam ja pasiv subik bez stopky a zabran na REAL
patr1kk
patr1kk Неактивный 1 год назад
Сообщение было удалено пользователем.
Dnes nudapláž pri Svite, od cca 12:000 (čas v správe upresním) bude k dispozícii moj pasívny zmrd na poriadne vymrdanie, nakŕmenie a naplnenie biele jocksy a ponožky SLUT. Dovolené všetko, na tvojim výzore a veku nezáleží
nudapláž pri Svite, od cca 13:30 bude k dispozícii moj pasívny zmrd na poriadne vymrdanie, nakŕmenie a naplnenie biele jocksy a ponožky SLUT. Dovolené všetko,na výzore a veku nezáleží
nudapalz pri svite aka je tam atmosfera? da sa tam nudit na holo? prosim info nech sa z ke netrepem zbytocne prosim
Batizovce skončili takto,dnes sme tam boli pozrieť.Všade tabule Zákaz nudizmu v okoli štrkoviska. Štrkovisko navštevujú rodiny s detmi.
chysta sa niekto ozvorit zajtra sezonu na nudaplaz v Batizovciach? ja ne/poslusny pas sub bez zabran
Ty trubka takto chodíš aj na delnu a dojebete to tam bukvice už pár ľudí kôli takým ako ty tam prestalo chodiť dementi teplý
Ty si už úplný dement. Nudapláž nie je miesto pre tvoje úchylné pudy. To si nechaj na doma alebo do podniku na to určeného.
ahojte opäť budem na nudaplaži v batizovciach celý den v pripadne priaznie počasia 12.9. a po dohode aj 13.9 spim v apartmane bez vratnice v PP
Dnes nahé opaľovanie strkopiesky pri Svite? Keby náhodnou nieco píš správu
Dnes budem opäť na nudaplazi v Batizovciach kto sa tiež chystá?
Batizovce dnes niekto realny? budem tam asi do večera prida sa niekto?
Batizovce 5.8.2024 nejaký pár Muž Žena na 3ku pri jazere Batizovce ako je nudapláž??
Poprípade i sama žena s iskrou v oku. Ja 199,90,15/6,40.
Som slušný zdravý a maximálne diskrétny.
Skúsenosti s 3kou mám tak si môžme spolu užiť.
Ja som bol včera ale až poobede fajne aj som pekne pohonil a bol aj divák
Batizovce dnes niekto realny? budem tam asi do večera prida sa niekto?
Ahojte, tento týždeň v piatok 11. 3 idem na celodenný vstup do aquacity Poprad. Ja 35r pasív, subík bez zábran. Som za RÝCHLU a REÁLNU komunikáciu, bez zbytočného vypisovania. Ak máš záujem píš správu dohodneme podrobnosti. Pop mám
Ahojte. Kto dnes na nudaplaz Batizovce, v prípade nepriaznivého počasia AquaCity Poprad? Ja pasív zmrd bez zábran
Idem sa prejst na nudu do Batizoviec kto ma tam pride vyfajcit
Hľadáš aj muža? Často tam chodím a dvom sa lepšie honi 😃
Ahojte zajtra sa tam chystám ak bude priaznivé počasie. Okolo obeda do večera. Ak by sa chcel niekto pridať budem rád
ahojte kto sa dmes prida ku mne na opalovanie do Batizoviec parik zena na nudu
Ahojte som na nudaplazi Batizovce suoer slniečko svieti a nikto nikde.... škoda
Ahojte, dnes 19.5. Niekto na nudu pri štrkovisku Batizovce?
Dajte vedieť ak niekto budete mať záujem o stretko v batizovciach
niekto tento tyzden na stretko ja obdareny 19/5??? som v okoli poprad tatry mozem aj zajtra piste
viem tam prist neikto tento, tyzden info do spravy. doviezol by som tam sexi transku
ahojte,ked som sa vracal minulý týždeň zo složobnej cesty zastavil som sa prvý krát pozrieť v Batizovciach na jazere,lebo bolo pekelne horúco.Isiel som sa okúpat do tej časti ,kde sa vraj kúpe bez plaviek,teda zemepisne povedané na severovychodnej časti jazera,kde sú nádherné zákutia..To som nevedel,že aké tam dnes teda uvidím veci:)...bol tam starší par a už keď som okolo nich prechádzal ,tá panička ležala s pekne roztiahnutými nohami,takže bol to super pohľad na jej uplne vyholenú a mierne pootvorenú macatú mačičku,teda skôr riadnu mačku! Videla ,že sa jej tam rovno pozerám,ale na toto som sa musel proste pozrieť!Videľa moj vzrušený pohlad,ale nechala svoje nohy roztiahnuté a ja jej zato velmi dakujem! Bola to už staršia paníčka,ale mala teda čo ponúknut!Celý nadržaný som sa trocha dalej od nich radsej ponoril do prijemnej vody.Tá panicka sa tam uplne prirodzene pohybovala aj pred ludmi v plavkach,zrejme tam chodí častejšie.To najlepsie vsak prislo o čosi neskor.Ked som vychadzal z vody, pozrel som sa tým smerom medzi stromy, kde ležala a skoro som sa utopil,od toho čo som videl,lebo na slovenských plažach a ešte aj za denneho svetla sa také málo vidí!Tá panička tam niekomu fajčila vtáka a potom si na neho nasadla a jazdila na nom ,kým sa ten chlapík do nej neurobil!A pritom jej muselo byt jasne,ze je to vidiet a ,ze má niekolkých ,síce tajných divákovTak to bolo teda!Ak sa tá panička v tomto spozná,chcem jej odkázať,že to bolo fantastické a veľmi vzrusujuce! Dufam,že ak sa tam náhodou nabudúce opat stretneme,tak prehodíme aj zopár slov aaaa zaplávame.si!Jazero v Batizovciah za mna super!Nadherný zážítok! (отредактировано)
rad sa pridam na batizovce chodim pravidelne pod dialnicu tento rok sa tam rybari roztahuju v lete bude problem
Tak sa možno pri nás naučia “nahotiť” aj rybári(kiež by aj rybárky) 😆😆😆😆😆