A take nikto neskusil, ze si zena sadla kolmo a kazde oko do inej dierky pozeralo?
prepáčte,ale ako čítam tie komentáre mužov,všetci sa tu chvalite,len chcela by som vás vidieť v reale.......neverím,že niekto strci nos do ritnej dierky partnerke...ako tak tu prechádzam videá,môžem spočítať na prstoch jednej ruky,kde som videla dobrý facesitting....a to skôr českých parov..
Ja práve milujem mať nos v ritnej dierke, vtedy si to užijem. Tu sú ale ešte ľudia trochu konzervatívnejší ako v CZ, a hanbia sa o tom hovoriť, nie že to natočiť :)
Ja to milujem.Uz len pre to,že sa klitorialne urobím a toto mi dáva pocit absolútnej slasti ak si sadnem na tvár muža a on je ochotný ma lízať,kým sa neurobím.Nie každý to vie.A nie každý to chce robiť.Je to umenie a našťastie v živote sa mi toho dostávalo.UZviackrat som sa takto urobila.a môžem sa venovať aj partnerovi a zatiaľ mu robiť krásny oral.Je to skoro ako 69.Ja môžem len odporučiť toto absolútne nádherné milovanie
Ano tuto analnu 69 milujem..ja jej sukam usta a ona mne tiez. Striedavo ritku a picku. Sex bez zabran je to prave
Aj ja to milujem :), ale frajer ma co robit, aby som mu nepolamala nos. Mne ked to sposobuje rozkos, tak mam mimovolne "sukacie pohyby", ktore ani poriadne neovladam, takze ma musi drzat. Okrem toho mu hrozi zadusenie alebo utopenie
Viem presne o com pises.
Ja to tiež milujem,tak teba mať na tvári to musím byť nenormálny zážitok 😜
hej tie panvové pohyby vedia byt riadne vášnivé.
Ja mu teda závidím.Ja mám trošku väčší nos ten by ťa štegolil aj v druhej dierke.
Facesitting je doména žien a my vieme presne čo a ako robiť. Či už jazdím po tvári chlapovi a to mu aj hrozí udusenie alebo utopenie. Pri orgazme už som par krát pekne ublížila , lebo ako každá žena neviem pri orgazme ovládať svoje telo. podobné je aj keď muž leží na chrbte a ja si jazdím mušličkou po jeho penise. Som schopná viac násobného orgazmu a potom každý jeho pohyb už vo mne ma vie dostať do daľších. odporúčam na nabudenie a vyvrcholenie
neviem ci ho mam lutovat alebo mu zavidiet..asi to druhe
Jednoznačne iba závidieť. Vieš mať nad sebou krásnu voňavú mušličku, naširoko otvorenú a môcť úplne všetky jej šťavy si vychutnať ...
Uplne dokonale je, ked to muzovi spôsobuje rozkoš spraviť to zene, ktorú chvíľu pred tým naplnil... 🤩💯👍
je to dokonalost. vymena sperna zo zenskych ust alebo dierky pri lizani. zvlast ked sedi na tvari a necha sa vylizat do orgazmu a jej stavy sa zmiesaju s mojim... cela pusa ulepena a zena co rozkosou lapa po dychu
Presne tak, a najlepšie keď ju naplnili viaceri
Je to jedna z mojich obľúbených hier, dokonca naučila ma to partnerka. Niečo na túto tému je zachytené aj v mojej poviedke.
Toto sú super hry a zábava, ja to milujem cítiť a ochutnavať takto ženu :) a tiež keď mi ona urobí rimming, vzájomne si dopriať, je to paráda :)
Áno aj my z manželkou to občas praktizujeme. Manželka to myluje užíva si to poriadne.
Myluje s y:) chápem milovať sa má s tvrdým ale...
Ale Maxim1980, nebuď taky malicherny
Ak niekto nevie aké i sa píše v slove milujem, tak možno to je fiktívny nick nejakého 12 ročného dieťaťa. Neverím, že v tomto slove niekto dospelý nevie aké i napísať.
Tiež by som rád počul názory žien ja to zbožňujem .:-)

facesitting
lizanie