Ahoj, je to sice klišé, co bych rád zažil, ale těžko se to plní, když se i špatně hledá. Moje představa je, že pan profesor zkouší mladší žačku...není nutné vyloženě 20 apod. spíš bych to viděl na nějaké VŠ zkouškové, takže klidně 25 a výš a kdo umí hrát, tak i 30+ která by to uměla zahrát a věděla, jak to u ústních zkoušet formálně chodí. Ale jak se s takovými seznámit? Sem tento typ určitě nechodí. Obecně je to tu dle mého dost zabité, kór pokud nejste z Prahy.
Сообщение было удалено пользователем.
mi 50+ co ty na to ja bych moc rad mladou kundiřku
Je mi 43 a přítelkyni je 23 jsme spolu více jak 3 roky a vše funguje jak má... Není to o věku...
Kdyby se tady náhodou našla mladá, preferující staršího (42) z Ostravska, rád ji poznám
Ahoj my jsme od sebe 25 let.V posteli to funguje.Ona by mrdala 24 hodin denně.Radi bychom ze středočeského kraje a nebo z Prahy poznali pár dodobny nám.
Párkrát jsem to zkusil a pouze jednoho takového vztahu nelituji. Slečna byla o 15 let mladší a kupodivu jsme se shodli v sexu, kupodivu byla i chytrá , ale jak to tak bývá, naše cesty se po několika měsících rozešly. Ale byl to jeden ze vztahů kterého nelituji , naopak rád na něj zavzpomínám.
Vzdy se mi libily mladsi a to mi i zustalo. Ve dvaceti jsem spise koukal po patnactkach ve triceti na cerstve dvacitky a i dnes holka co ma pres tricet je pro me proste "stara" (nic ve zlem)
Je to dano i tim ze na svuj vek (42) vypadam hrozne mlade a i muj okruh znamych jsou vetsinou cerstvi tricatnici...kazdemu proste vyhovuje neco jineho a hleda si co je pro nej to nej.
Je to dano i tim ze na svuj vek (42) vypadam hrozne mlade a i muj okruh znamych jsou vetsinou cerstvi tricatnici...kazdemu proste vyhovuje neco jineho a hleda si co je pro nej to nej.
A ted tu o Karkulce Peti
Peti Peti, ty jsi tu uz daaaaaavno proflaknuty
Ty jsi tak dobrej pohadkar Petriku
Pokid budou jako ty Petriku, tak je to v cajku. Vyhodej ho dvermi, vlezou zpatky oknem
pak se na chvilku ztrati aby se objevili pod jinym nickem
Ano, tento mas od konce roku 2014 ale tech par smazanych jsi si zakladal cerstve a myslim ze jeste jeden navic mas aktivni Petriku
A ano, na FB skupinach jsi znamy
A ano, na FB skupinach jsi znamy
Petre, kdyz si do vyhledavacu zadas sve jmeno, zjistis o sobe hooodne veci
Měl jsem mladší partnerku a vztah trval rok. Sex s ní byl super, chtěla to pořád a jen tak se neunavila. Ona tou dobou akorát končila střední školu. Rozuměli jsme si i v jiných věcech, neměli jsme vztah jen o sexu. Ale mám dojem, že to trochu o penězích bylo, i když jsem vydělával málo a jezdil starým autem, tak jí, jako studující to asi vyhovovalo.
Po roce ale začala pracovat a vylezly na povrch její temnější stránky, které se během vztahu neprojevovaly a raději jsem to ukončil. Najednou jsem nebyl už zapotřebí, přednost měla práce, pak kamarádi z práce, bejvalej a její zájmy. Lhaní a podrazy se opravdu do vztahu nehodí.
Teď už bych asi tak výrazně mladší partnerku nechtěl. Ale nikdy nevíš, která ti zamotá hlavu. Mladé slečny, studující, nebo těsně po škole ještě pořádně nevědí, co chtějí, ale není to tak určitě u všech.
Po roce ale začala pracovat a vylezly na povrch její temnější stránky, které se během vztahu neprojevovaly a raději jsem to ukončil. Najednou jsem nebyl už zapotřebí, přednost měla práce, pak kamarádi z práce, bejvalej a její zájmy. Lhaní a podrazy se opravdu do vztahu nehodí.
Teď už bych asi tak výrazně mladší partnerku nechtěl. Ale nikdy nevíš, která ti zamotá hlavu. Mladé slečny, studující, nebo těsně po škole ještě pořádně nevědí, co chtějí, ale není to tak určitě u všech.
Jsem na starší taky, díky bohu tady nejsem jediná koukám 😄
Mám partnerku skoro o 25 mladší, jsme spolu 5 let ,máme malé dítě a funguje nám to skvěle .
To není o tom , že je holka ujetá na starší . Je potřeba ji zaujmout a to nejen v posteli .Nechovat se jako ko*ot , nebát se toho. A HLAVNĚ nedávat si takový inzerát jako máš ty .Sorry to jsem si neodpustil. 😉
A nemáš někdy pocit, že máš vlastně dvě děti...?
To víš , že někdy jo. 😉 S tím je potřeba počítat.
Jednou jsem zakopl o mladší a jednou o mladou , s tou mladší jsem založil rodinu a mladou jsem zjednodušeně poslal někam. Celý život preferuji starší ženy, myslím, že se jim opravdu žádná dvacítka nemůže rovnat. Trochu jsem čekal , že s postupem věku mě to pustí a začnu se orientovat na mladší, ale zatím se tak nestalo. Někdy si říkám , zda bohudík a nebo bohužel
Např. já preferuji starší, je mi 20 let a měla přítele ve věku 39 let. Možná to zní pro někoho divně ale je to tak :D
Přítelkyně to měla taky tak od 17 chodíval za autobusakem kterému bylo 42 ale teď už jsme spolu ji 37 a já 39 ale ráda si že starším užije
Takže začínající nekrofilka...
No...jak ale definovat ten věkový rozdíl ? Pod pojmem starší chlap a mladší holka se dá představit lecos. Jinak já měl celkem dlouho milenku mladší o 17 let a fungovalo to skvěle....
Přesně, jak píšeš. Zajímalo by mě, kolik je holek ve věku kolem 20-ti, kterým se líbí muži 40+, 50+ nebo třeba i nad 60.
@Gezoll- To je sice hezké,že se ti líbí mlaďounké.Rozhodující ale je jestli se budeš líbit ty jim!?
Zájem je oboustranný? Slečnam se taky tak moc líbite?
Ne, to fakt nebylo...44. 
Tak nějak mi to došlo......
Mě třeba nikdy starší muži nic neříkali. I teď mi vyhovují o něco mladší než jsem já.
Ahoj zlato máš čas a chuť na sex pokud ano napiš do zpráv
U mě se to nějak mění. Když jsem byl mladší, kolem 20-ti, přitahovali mě ženy 40+. A teď, když jsem 40+ já, láká mě sex s mladou holkou. Ale myslím si, že to tak má většina mužů. Netvrdím, že je to pravidlo
(отредактировано)

Starší muž - mladá holka
Zkušenosti