Ženy za FO - polykání ne?

Nevím co ty holky čekají...

Všiml jsem jsem si, že je zde hodně inzerátů od holek za FO, ale mraky jich má výjimku jako polykání NE, stříkání na obličej NE, stříkání na prsa NE, placání po zadku NE, zatahaní za vlasy NE, anal NE...

Tak já nevím, platím si kurvu, nebo spím s manželkou....? 😁😀
Jo,a zjistil jsem,že holky odsud jsou dražší než Annonce či Sexu.cz.
Tak zatím jsem služeb holek za fo nevyužil, ale občas si přečtu jejich inzeráty a fakt super demence. Co si představit když napíše že žádá fotku bez brýlí. To jako si chce vybrat a ještě zaplatit? A nebo dotyčného případně vydírat? Pak jsou úsměvné inzeráty typu ,kdo pomůže ve finanční tísni. A vrcholem je chtít peníze předem na účet, opravdu jsou tu chlapi co něco z tohoto udělají? A pak se dostáváme k tématu kolík stihnou zákazníků podle mě asi nikoho. Také si myslím že chlap hledá v sexu za peníze něco více, třeba hodně mladou (jí 20 jemu 50)nebo hezkou ale každopádně to co doma nemá ,a to je to co si chce zaplatit proto výpis praktik co ne je výběr zužujicí. Já osobně si myslím že většina zdejších holek zde za fo jsou trubky a nebo fetny. A nebo jen chlapi co se baví
Náhodou některé zdejší amatérky polykají... rády, za přijatelné ceny. Nic jiného nehledám, když to doma nemám.
Tak nevim zkus hledat normalni holky...krome analu mam vse doma od manzelky...
Сообщение было удалено пользователем.
Je to jejich tělo a je jen na nich, co s ním budou chtít dělat…Ty jako zákazník máš možnost jít o dům dál..Je to smluvní vztah jako jakýkoliv jiný..Horší by bylo, kdyby ti bylo odepřeno něco, co bylo předem dohodnuto a zaplaceno..:Takhle nevidím důvod k stížnosti :-)
Mám auto servis
Ale brzy neopravuju
Kola taky ne
Lak ne
Motory ne
Skla ne
Elekro ne
.....
Chtěl jsem tím říct, že holky co si za to nechají platit, tak mají tolik omezení, že je to vlastně nezajímavé... Běžná moje partnerka tyhle věci dělá normálně a ráda a na oplátku i já jí... Tak nechápu proč to ty ženy dělají,když vlastně nenabízí nic navíc :D
Do toho můžou vážně zoufalci, nebo nevím...
Normální živnost to není ani tam, kde je to legální a tím, že to legalizuješ, tak na to lidi jenom tak pohled nezmění. Pokud bys ty neměl problém, aby např. tvoje dcera dělala prostitutku, tak věz, že většina mužů i žen zatraceně ano. A řekl bych, že se to týká i většiny těch, co za prostitutkama chodí.

Jinak ty tvé výpočty - nic moc. V první řadě menstruace není pro prostitutku týden stopka ani na vaginální sex. Záleží na ní, jak je otrlá, ale s houbičkou pár dní maximálně. Navíc i v ty dny, kdy to nepokryje houbička může nabízet orál a anál.

Většina profi žen bude mít rozhodně více než jednoho klienta denně. Tzn. jejich příjem do pokladny bude podstatně vyšší. K tomu mají taky nějaké náklady.

Nemyslím si, že se prostitutka nemá lépe než šikovná kadeřnice, ale souhlasím, že to asi nebude taková hitparáda, jak by se mohlo zdát. Ne každá prostitutka je luxusní prostitutka.

Průměrný plat je aktuálně 36 800, takže to co jsi vypočítal je o 300 pod průměrem, ne o 4000 nad, ale to je detail.