Kam na nudaplaz v Praze

Nudaplaž

Ahoj chodi jeste nekdo v Praze na Seberak? Parkrat jsem byl ale je tam stale stejne postarsi osazenstvo....kam chodi lidi v rozmezi 25-45 na nudaplaz? Chci zacit chodit s kamaradkou ale narovinu mi rekla ze mezi stary dedky chodit nebude. Nema problem se ukazat ale aspon pred nekym v nasem nebo podobne veku. Moc dekuju za radu pripadne zpravy DIKY
Kam idealne v Praze na nudaplaz, kde se da zajit nekam bokem, kde treba neco probiha?
Ještě se dá pocernicky rybník ale věková kategorie také starší ale dá se tam bejt v trávě někde v klidu .. Lhota nejlepší lázně tousen také dobrý
rybník v Dolním Počernicích? nebo v Horních Počernicích rybník Eliška?
Parkrat jsem byl ve svepravicich, po ranu tam nikdo neni tak tam jde bejt i nahatej
Ahoj, obcas jezdim do Svepravic v hornich, ale na Adama jsem tam jenom rano. Hledam holku ktera by chodila rano se mnou
Сообщение было удалено пользователем.
Včera sem byl na Hostivaři a bylo cca 300 lidí. Samo že převažují starší, ale bylo i spousta mladších, ve věku 20-30 let.
Ten nízký stav vody má být údajně ještě 2 roky. Včera to neskutečně pálilo 🙄
Co mi překvapilo, jindy aktivní plavčík nutící muže svléknout, včera na kompletně oblečené ženy nereagoval ( nechápu proč teda lezou na nuda pláž) 😳
Ne že bych trval na jejich vysvlečení, ale nechápu proč sem tedy lezou.
Za to když si včera kluk s holkou vedle nás přinesl od kiosku na deku pivo v pulitru, už u něj byl. Sklo se nemá odnášet. Ale textiláci mu nevadí. A pamatuji jak loni kluky opakovaně primnel se svléknout, nebo areál opustit.
Letos dost polevil 😄